- Poruka
- 131.839
mene kad vide gospodina coveka odmah mi daju grcku salatu i caj za dzabe u restoranu u ikei. Samo u restoranu sam im ostavio preko 2000 din za nas četvoro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene kad vide gospodina coveka odmah mi daju grcku salatu i caj za dzabe u restoranu u ikei. Samo u restoranu sam im ostavio preko 2000 din za nas četvoro.
Ja uvek dobijem gratis kafu u Ikei.mene kad vide gospodina coveka odmah mi daju grcku salatu i caj za dzabe u restoranu u ikei![]()

Šta je tu prevara? Snženja su uvek vremenski ograničena.Do juče u kolekciji jesen zima ove patike bile na 40% sniženja , od danas im ukinuli sniženje
Fashion&Friends
Postaju opasni prevaranti
Šta je tu prevara? Snženja su uvek vremenski ograničena.
To samo govori koliko mnogo se ugrađuju u cenu, jer i sa -40% imaju dobru zaradu.Ovo nije, nigde istaknuto na artiklu do kad je a oglas da im je kolekcija jesen zima na sniženje
Ako su ovom artiklu skinuli 40% sniženje onda su morali i drugim
Kupujem kod njih 10godina, 80% garderobe i obuće kupljeno kod njih i nikad ovako nešto nisam videla
To samo govori koliko mnogo se ugrađuju u cenu, jer i sa -40% imaju dobru zaradu.
Ja sam par puta kupio stvari na sličnim popustima, pogledao cene po Evropi i video da su njihove regularne cene iste kao naše sa tim popustom. Prihvatiš ili ne kupiš.
Upravo je cena bitna i to koliko se ugrađuju. Ali i to o čemu ti pišeš, da im akcije budu jasno oglašene.Slične su cene bar kod ovih brendova ...
Zara Home recimo ima bas ono razliku, mislim da je kod njih EUR 140
Nije bitna cena ni koliko se ugrađuju ružno je da na prometu koji imaju ovako jadno postupaju
Tesko.Divlje horde trgovaca država mora da obuzda zakonima i kaznama ili će narod lomačom!
Ti bolje da smanjiš doživljaj po magazama.Divlje horde trgovaca država mora da obuzda zakonima i kaznama ili će narod lomačom!
Au svaka čast brate mora da si ih smorio maksimalno kad im ovo jeftinijemene kad vide gospodina coveka odmah mi daju grcku salatu i caj za dzabe u restoranu u ikei![]()
Šta ti nije jasno država nas je prodala nekim levim lancima za prodaju hrane? I zato đubrad ćute! Uzeli su keš i podelili između sebe! Ko je ukrao pekabetu? Ko je ukrao c market? Država!Ti bolje da smanjiš doživljaj po magazama.
Čim imaš 2.000 u ruci prorade ti oba motora u dupetu.
Jelde dobro rade i bez greške?
Ti bi socijalizam i mesnu industriju "29. novembar"?Šta ti nije jasno država nas je prodala nekim levim lancima za prodaju hrane?
Нек уче ћирилицу... срБски етно туризам у фуллу

ja bi ti dao i onu berzeru strandsmon samo da ne otvaras usta o vakcinamaJa uvek dobijem gratis kafu u Ikei.![]()
mora da su te vidli kako onaj fraj sok sipas u plasticne boce i stalno se vrces po drugimene kad vide gospodina coveka odmah mi daju grcku salatu i caj za dzabe u restoranu u ikei![]()

Ih, pa nisam ti ja kriv što si uplašena neznalica koja se o vakcinama informiše od dotora Nestorovića na TV Happy.ja bi ti dao i onu berzeru strandsmon samo da ne otvaras usta o vakcinama

ma ne zbog togaIh, pa nisam ti ja kriv što si uplašena neznalica koja se o vakcinama informiše od dotora Nestorovića na TV Happy.![]()

Kad bi te stavili u zidni časovnik, pa na svaki sat vremena da ti neko pokaže vakcinu, pa bio bi idealan.ma ne zbog toga
kad onako zapenis, da se ne razbeze musterije![]()

sad me uputi koji fraj sok.mora da su te vidli kako onaj fraj sok sipas u plasticne boce i stalno se vrces po drugi![]()

bilo na otvaranju, ne mozes da izneses sok ali mozes da tocis kolko os...i srbin ko srbin, snadje se... svi doneli plasticne kanistere i flase i samo sipaju sokove...cudi me da nisu burice doneli ybt...sad me uputi koji fraj sok.
nisam valjda propustao fraj sokove?
ti ocigledno nisi![]()