Zaštita potrošača

Ovo nije, nigde istaknuto na artiklu do kad je a oglas da im je kolekcija jesen zima na sniženje

Ako su ovom artiklu skinuli 40% sniženje onda su morali i drugim

Kupujem kod njih 10godina, 80% garderobe i obuće kupljeno kod njih i nikad ovako nešto nisam videla
To samo govori koliko mnogo se ugrađuju u cenu, jer i sa -40% imaju dobru zaradu.
Ja sam par puta kupio stvari na sličnim popustima, pogledao cene po Evropi i video da su njihove regularne cene iste kao naše sa tim popustom. Prihvatiš ili ne kupiš.

To samo govori koliko mnogo se ugrađuju u cenu, jer i sa -40% imaju dobru zaradu.
Ja sam par puta kupio stvari na sličnim popustima, pogledao cene po Evropi i video da su njihove regularne cene iste kao naše sa tim popustom. Prihvatiš ili ne kupiš.

Slične su cene bar kod ovih brendova ...
Zara Home recimo ima bas ono razliku, mislim da je kod njih EUR 140

Nije bitna cena ni koliko se ugrađuju ružno je da na prometu koji imaju ovako jadno postupaju

312259_zara-snizenje_iff.jpg

sad me uputi koji fraj sok.
nisam valjda propustao fraj sokove? :eek:
ti ocigledno nisi z:mrgreen:
bilo na otvaranju, ne mozes da izneses sok ali mozes da tocis kolko os...i srbin ko srbin, snadje se... svi doneli plasticne kanistere i flase i samo sipaju sokove...cudi me da nisu burice doneli ybt...

sad ne znam dal je na family karticu fraj kafa jer tako je svuda, nisam proveravao...

Back