pojma nemam, citao o tome...kazu da su vecina tih sto su tocili bili tamnoputi srbia to onaj step sokic iz aparata?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojma nemam, citao o tome...kazu da su vecina tih sto su tocili bili tamnoputi srbia to onaj step sokic iz aparata?![]()
a to onaj step sokic iz aparata?![]()

Jeste, na karticu je kafa besplatna, zato sam se i zezao da meni daju free kafu.bilo na otvaranju, ne mozes da izneses sok ali mozes da tocis kolko os...i srbin ko srbin, snadje se... svi doneli plasticne kanistere i flase i samo sipaju sokove...cudi me da nisu burice doneli ybt...
sad ne znam dal je na family karticu fraj kafa jer tako je svuda, nisam proveravao...
Piše ti, od zelene jabuke, zato ima tu lepu zelenu boju.

To ono sto kradu radnici ili musterije pa sipaju u flasicama.
Dokle god bude postojala twećina budala od muštewija meni su otpisi zagawantowani!To ono sto kradu radnici ili musterije pa sipaju u flasicama.

Fotka je sa neta.ti si vrv slikao cenu, meni prvo zApalo u oko da mu je isteko rok upotrebe![]()
Da, ali 3 za 100 din, pa se nejedeš mladoga luka ko čovek.Koja bre zastita? Sad sam dosao sa pijace cetiri struka luka 40 dinara,jedna zelena salata 70 dinara i posle se cudimo sto nas je 100.000 manje.Narod gladan slabo se hrani.Nemastinja u ovoj nikad jacoj Vucicevoj Srbiji.

Mislis 4 glavice luka?Koja bre zastita? Sad sam dosao sa pijace cetiri struka luka 40 dinara,jedna zelena salata 70 dinara i posle se cudimo sto nas je 100.000 manje.Narod gladan slabo se hrani.Nemastinja u ovoj nikad jacoj Vucicevoj Srbiji.
Mladi luk.Mislis 4 glavice luka?
Al su tebe odrali ko vola u kupusu...Koja bre zastita? Sad sam dosao sa pijace cetiri struka luka 40 dinara,jedna zelena salata 70 dinara i posle se cudimo sto nas je 100.000 manje.Narod gladan slabo se hrani.Nemastinja u ovoj nikad jacoj Vucicevoj Srbiji.
Ne kapiras ti sta je pisac hteo da kaze.Al su tebe odrali ko vola u kupusu...
Kod nas u MAXI-ju sve prodamo za 2 smene...
Što nisi učio školu pa da imaš bolji posao?Ne kapiras ti sta je pisac hteo da kaze.
Ne brini ti za mene ja imam tri fakulteta zavrsena.Što nisi učio školu pa da imaš bolji posao?
To bilo nekad... Čini mi se DS bio na vlasti...
I tebi skupo?Ne brini ti za mene ja imam tri fakulteta zavrsena.
Uz luk ide i meso,pivo i ostalo pa saberi koliko je to para.I tebi skupo?