Zaštita potrošača

a to onaj step sokic iz aparata? :D
FB_IMG_1676742547878.jpg

Detaljni opis​

Opis: Sok multivitamin Hello 1,5l. Sastojci: voda, voćni sokovi iz bazne sirovine za negazirano osvežavajuće bezalkoholno piće 10% (sok narandže 4,3%, sok belog grožđa 3,7%, sok ananasa 1%, sok limuna 0,5%, sok jabuke 0,4%, sok kajsije 0,1%), visoko fruktozni sirup, šećer, kiselina: limunska kiselina, vitamini: C (Laskorbinska kiselina), A (betakaroten), niacin (nikotinamid), E (DLср/alfatokoferilacetat), pantotenska kiselina (kalcijumDpantotenat), B6 (piridoksinhidrohlorid), tiamin (tiaminmononitrat), folna kiselina (pteroilmono-glutaminska kiselina), B12 (cijanokobalamin), stabilizatori: E 440, E 410, aroma, antioksidans: alfa-tokoferol.. Dobavljač: FRUVITA DOO. Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu: HELLO! MULTIVITAMIN 1,5L - Negazirano osvežavajuće bezalkoholno piće sa mešavinom više vrsta voćnih sokova.

Dobro pa nije pitao za Coca Colu, seljo na telefonu, aj ga spreči... :kafa:

bilo na otvaranju, ne mozes da izneses sok ali mozes da tocis kolko os...i srbin ko srbin, snadje se... svi doneli plasticne kanistere i flase i samo sipaju sokove...cudi me da nisu burice doneli ybt...

sad ne znam dal je na family karticu fraj kafa jer tako je svuda, nisam proveravao...
Jeste, na karticu je kafa besplatna, zato sam se i zezao da meni daju free kafu. :mrgreen:
A to da se Srbi snađu... da li si bio u Ikea-i u Solunu, da vidiš kako grci sa sobom nose dvolitarke pa toče, pre nego je otovrena IKEA u Beogradu.

To ono sto kradu radnici ili musterije pa sipaju u flasicama.
Dokle god bude postojala twećina budala od muštewija meni su otpisi zagawantowani!

- tradicionalna novogodišnja poklon kutija "Medeno Srce" odredjeni profili otvaraju da vide koliko ima unutra za deklarisanih 800gr

- sveže banane, odredjen profil komada grozdove da bi izabrali tri banane po njihovoj meri, a onda posle i ti vrate jer su kupili.krompir

- Lenor omekšivači stoje u tzv. "terapijskoj aroma zoni" pošto pomenuti "odredjeni.profil" odvrće da vidi kako miriše a neki donesu i apotekarske bočice da sipaju malo da vide kod kuće dal je to to "self uzorak" takoreći

- eurocrem pretaču...

- do groba zahvalni debilima i njihovim debilčićima koji su letos odlepljivali omote od Coca Cola 0.5 da bi našli Luku Modrića kao i onog čupavog čamugu kako se ono zvaše...

- smotanoj dilei koja ne gleda šta radi ispadaju limenke koje ulubljene vraća a onda uzme "fabrički okrugle" pa posle da baci.kad popije sadržaj

- provincija hitno dehidrira kad god vidi vodu sok pa otvaraju ko zadnji,neki put i.plate što.su.spaseni.kolabiranja, uglavnom imaju.problem sa memorijom gde su kupili pa ubedjuju kasirku da je to iz druge radnje a račun je tu negde ako nije ispao...

Dokle god bude postojala twećina budala od muštewija meni su otpisi zagawantowani!

đonovi na čizmama koje sam kupila pre 3 meseca pukli popreko na skoro identičnom mestu u razmaku od 2 dana.
:roll:
msm čizme nisu bile mnogo skupe i brendirane ali, zbog pravilnog hoda ili čega već, spadam u osobe kojima obuća poprilično dugo traje i baš sam šokirana

Back