Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.486
jedino kokoške i ribe nemaju svoj lobi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I još se hvališ tom sramotom i neukusom, crni Stojko?ne jedem ni koze ni ovce

e ako je poskupelo!I još se hvališ tom sramotom i neukusom, crni Stojko?
1. jaretinae ako je poskupelo!
To tamo kodvas zbog uticaja Islama1. jaretina
2. janjetina
3.
4.
5. gudetina
Nema u Austrougarskoj puno islamista kao kod vas vlaha.To tamo kodvas zbog uticaja Islama

Opet si kupovao šatro pivo Jelen? Ma za tebe i to dobro, pohvalili u magacinu stručnjaci.Jedna gospodja tako uzela kotur kačkavalja, fabrički zapakovanog...
Biser Imlek jbm li ga...
a onda iznenada izvadila iz korpe i počela da ga gnječi palcem i kažiprstom čas ovde čas onde...
ja u prolazu da izložim kvalitetno pivo za koje je veća šansa da će @Reefer dobije srčku nego da ga kupi i vidim gospodju sa kačkavaljem... u tom momentu me kss-kss-ovala koleginica sa delikatesa i zakolutala očima u smeru gospodje...
a ona je tako to lepo sa palcem i kažiprstom pritiskala da nisam mogao da se suzdržim:
"gospodjo, da ste tako lepo pritiskali kod muža sad bi on drpao po prodavnici a vi iz kreveta gledali Zadrugu na Pinku pa ko kome ugura"
Ne pravi se važan sine - dobićeš batina!Opet si kupovao šatro pivo Jelen? Ma za tebe i to dobro, pohvalili u magacinu stručnjaci.
Bolje se otvori za neko pivo, samo nemoj te jelene i lavove, mislim na pravo pivo.Ne pravi se važan sine - dobićeš batina!

LavPremium je ok pivo ne kenjafteBolje se otvori za neko pivo, samo nemoj te jelene i lavove, mislim na pravo pivo.
Pa to ti kažem, tebi Lav dobro pivo.LavPremium je ok pivo ne kenjafte
Valjevsko isto
a ona strana šta ima tebi da kupujem?

i ne samo meniPa to ti kažem, tebi Lav dobro pivo.
Neka hvala, eto tebi poverenja.i ne samo meni
dugo im je trebalo da povrate poverenje
skoro tri godine od puštanja u promet...
https://cafebarrestoran.rs/beverage/zlato-za-srebrni-lav-premium/
Neka hvala, eto tebi poverenja.
Ovo neki gejovi piju to tvojo pivo?
Ovo neki gejovi piju to tvojo pivo?

u SFRJ periodu su nas plašili kako u te viršle STAVLJAJU LED i kako je "samo 30% mesa"...Pazi kada trulo meso prodaju više im se ne isplati ni paštetu i viršle da prave