Zaštita potrošača

Jedna gospodja tako uzela kotur kačkavalja, fabrički zapakovanog...
Biser Imlek jbm li ga...
a onda iznenada izvadila iz korpe i počela da ga gnječi palcem i kažiprstom čas ovde čas onde...

ja u prolazu da izložim kvalitetno pivo za koje je veća šansa da će @Reefer dobije srčku nego da ga kupi i vidim gospodju sa kačkavaljem... u tom momentu me kss-kss-ovala koleginica sa delikatesa i zakolutala očima u smeru gospodje...

a ona je tako to lepo sa palcem i kažiprstom pritiskala da nisam mogao da se suzdržim:

"gospodjo, da ste tako lepo pritiskali kod muža sad bi on drpao po prodavnici a vi iz kreveta gledali Zadrugu na Pinku pa ko kome ugura"

Poslednja izmena:
čujem posle da se žalila menadžeru
pa me zvali sa rasglasa, dodjem do njih,
a on joj nešto tražio telefon, email...

dok je zapisivao njene podatke ja rek'o to zbog njene tehnike rada palca i kažiprsta

izlete gospodja ko ošurena...
a kad je izašla menadžeru suze na oči od smejanja... kaže nisam normalan...

Jedna gospodja tako uzela kotur kačkavalja, fabrički zapakovanog...
Biser Imlek jbm li ga...
a onda iznenada izvadila iz korpe i počela da ga gnječi palcem i kažiprstom čas ovde čas onde...

ja u prolazu da izložim kvalitetno pivo za koje je veća šansa da će @Reefer dobije srčku nego da ga kupi i vidim gospodju sa kačkavaljem... u tom momentu me kss-kss-ovala koleginica sa delikatesa i zakolutala očima u smeru gospodje...

a ona je tako to lepo sa palcem i kažiprstom pritiskala da nisam mogao da se suzdržim:

"gospodjo, da ste tako lepo pritiskali kod muža sad bi on drpao po prodavnici a vi iz kreveta gledali Zadrugu na Pinku pa ko kome ugura"
Opet si kupovao šatro pivo Jelen? Ma za tebe i to dobro, pohvalili u magacinu stručnjaci.

uskoro elaborat:

zbog bajate hrane česta dijareja kod zaposlenih, traži se slopodan toalet više pol wc šolje nebitan, primetno smanjena produktivnost zaposlenih, izostaje se sa posla, otvaraju se bolovanja, stradaju jetra i bubrezi...

... ALI JE KAPITAL SAČUVAN!
evo grafikon... :cepanje:

Back