- Poruka
- 99.462
Као и сваки закон који имамо,модеран,логичан,свуда функционише,одобрила ова и она(ЕУ)комисија...и....
не ради!
Баш је тема....
Тако је.
Сиротиња конзумерашка мисли ако има закон да је заштићена.
Ако се закон не примењује он се укида
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као и сваки закон који имамо,модеран,логичан,свуда функционише,одобрила ова и она(ЕУ)комисија...и....
не ради!
Баш је тема....
Nemoj tako tebra.Nismo svi u lovi kao ti.Ne radi svako u državnoj firmi jbgŠta će ti rezervni deo za laptop star 7 godina???
Stojkov pošteno radi u privatnoj firmi i postavio je dobro pitanje. Tako stara mašina se menja cela, ne samo deo.Nemoj tako tebra.Nismo svi u lovi kao ti.Ne radi svako u državnoj firmi jbg
Stojko naš brat.Ma laže.Radi u opštini,q.rva.Stojkov pošteno radi u privatnoj firmi i postavio je dobro pitanje. Tako stara mašina se menja cela, ne samo deo.

Ej čekaj.Stojkov pošteno radi u privatnoj firmi i postavio je dobro pitanje. Tako stara mašina se menja cela, ne samo deo.
Ma jok, veze nema sa državnom službom.Stojko naš brat.Ma laže.Radi u opštini,q.rva.
![]()
Zavisi kakav je laptop, tj. koja je klasa. Ako imaš neki kineski plastičnjak, koji je kao nov koštao 200-300€, ne vredi ti bilo šta da popravljaš nakon 7 godina. Ako imaš neki iz više klase, biznis laptop koji je imao ouzbiljne komponente, naravno da će dobro da radi i posle 7 godina.Ej čekaj.
Jel misliš stvarno da posle 7 godina lap top mora u đubre?
Ozbiljno pitam.
Jel znaš zašto.
Klinci mi žive sa njihovom majkom a ja ni ne živim ovde ali kad sam tu reko daj da imam neki komp što je moguće jeftiniji ali da mogu da gledam filmove i imam najosnovnije.
Kupio sam komp za 1000 dindži i monitor ta 700 na Kp i onda sam dao oduška i kupio u Gigatronu miš i tastaturu za 1900 din.
I brate.Ne znam.Mogu da igram recimo resident evil 6 gledam filmove šta ja znam.google ju tjub gluposti.
Zato te pitam za lap top.
Ja imam Dell od pre 12 g.Zavisi kakav je laptop, tj. koja je klasa. Ako imaš neki kineski plastičnjak, koji je kao nov koštao 200-300€, ne vredi ti bilo šta da popravljaš nakon 7 godina. Ako imaš neki iz više klase, biznis laptop koji je imao ouzbiljne komponente, naravno da će dobro da radi i posle 7 godina.
Isti problem je i u Emenzeti.Ne radi nam sistem,dodjlte sutra.Nikad vise kod njih.Ja svecano vise ni sitnice necu kupovati u Ikei, a krupan namestaj svakako nisam ni planirala tamo.
Oni navodno dele poklon vaucere od 1000 dinara, svakome ko predje 20 hiljada u periodu od 1.1. do 30.06 i u periodu od 1.7 do 31.12. u toku godine. Ja tamo jesam kupovala sitnice i njihove borove police, jer su zgodne za obradu i promenu funkcije i za period 1.1-30.6 prosle godine sma ostvarila 20+ hiljada, vaucer sam dobila 14.07. i iskoristila. Ja sma i ranije kupovala tamo, ali nisam imala ikea family karticu, koja je uslov. dakle, dobila sam jednom i prvi put.
u periodu 1.7 do 31.12 2022. sam opet ostvarila pravo na vaucer, ali vaucer nije stizao na mejl pa sma prvo zvala kol centar, gde su mi rekli da mogu u radnji da dobijem vaucer, mada su oni meni poslali na mejl. Otisla sma u ikeu, ali prc...vaucer ne mogu da mi daju, jer im ne radi sistem za proveru da li je vaucer iskoriscen, oni su meni poslali na mejl, ne znaju kada ce sistem da im proradi i ja moram svaki dan da dolazim fizicki u Ikeu da proverim da li im sistem za vaucere radi. mejl sma ocekivala i proveravala da li je stigao. posto nije stigao zvala sma ih.
to je sitnica taj vaucer, ali pitam se sta bi bilo da sam kupila neku krupnu stavr kod njih i da sam morala da reklamiram. pri svemu tome ja sam citala o jako losim iskustvima sa ikeom, cak i pre nekoliko godina da su zeni kuhinju koju je kod njih platila 6 hiljada evra sa gomilom aparata unistili njihovi montazeri, a ikea nije imala nikakvo resenje i vodali su je ko ovcu mesecima. licno do sa dnisam imala losa iskustva, ali vrv je razlog taj sto sam kupovala samo sitnije stvari ili njihove ivar i hejne poloce kojima sma u startu menjala funkciju i seckala ih, pa sam bila svesna da pravo na reklamaciju nemam i nije mi ni bilo bitno.
ako pomnozim 1000 dinara sa brojem ljudi koji ne dobiju i ne iskoriste vaucer, a vecina ljudi odustane od vaucera, to je prilicna usteda za ikeu.
realno gade mi se. najgore je sto sam ja vec sa du januaru ostvarila novi vaucer koji bih trebalo da dobijem u julu ove godine. ja sma ih iskljucila sa mejl obavestenja, tako da vise ne mogu da mi salju mejlove, nadam se, ali planiram 1. jula da odem u ikeu i odmah trazim fizicki vaucer pre slanja na mejl. a onda cu da kupim nesto do 1000 dinara, neku sitnicu, ali samo do 1000 i ni dinar preko toga.
sa ikeom sam definitivno zavrsila. tih sitnica imaju i na drugim mestima, a njihova idejna resenja mogu uvek da prekopiram ili da mi kuhinju uradi stolar po mom nacrtu, a svakako ormare nisam kod njih ni planirala, jer moraju da se kace na zid da ne bi pali. nemaju korpus....namestaj radjen od papira.
Ti si bar uspela da dobiješ kol centar, ja sam zvao danima i ništa. Link ka mejlu im ne radi, nema načina da se kontaktiraju.Ja svecano vise ni sitnice necu kupovati u Ikei, a krupan namestaj svakako nisam ni planirala tamo.
Oni navodno dele poklon vaucere od 1000 dinara, svakome ko predje 20 hiljada u periodu od 1.1. do 30.06 i u periodu od 1.7 do 31.12. u toku godine. Ja tamo jesam kupovala sitnice i njihove borove police, jer su zgodne za obradu i promenu funkcije i za period 1.1-30.6 prosle godine sma ostvarila 20+ hiljada, vaucer sam dobila 14.07. i iskoristila. Ja sma i ranije kupovala tamo, ali nisam imala ikea family karticu, koja je uslov. dakle, dobila sam jednom i prvi put.
u periodu 1.7 do 31.12 2022. sam opet ostvarila pravo na vaucer, ali vaucer nije stizao na mejl pa sma prvo zvala kol centar, gde su mi rekli da mogu u radnji da dobijem vaucer, mada su oni meni poslali na mejl. Otisla sma u ikeu, ali prc...vaucer ne mogu da mi daju, jer im ne radi sistem za proveru da li je vaucer iskoriscen, oni su meni poslali na mejl, ne znaju kada ce sistem da im proradi i ja moram svaki dan da dolazim fizicki u Ikeu da proverim da li im sistem za vaucere radi. mejl sma ocekivala i proveravala da li je stigao. posto nije stigao zvala sma ih.
to je sitnica taj vaucer, ali pitam se sta bi bilo da sam kupila neku krupnu stavr kod njih i da sam morala da reklamiram. pri svemu tome ja sam citala o jako losim iskustvima sa ikeom, cak i pre nekoliko godina da su zeni kuhinju koju je kod njih platila 6 hiljada evra sa gomilom aparata unistili njihovi montazeri, a ikea nije imala nikakvo resenje i vodali su je ko ovcu mesecima. licno do sa dnisam imala losa iskustva, ali vrv je razlog taj sto sam kupovala samo sitnije stvari ili njihove ivar i hejne poloce kojima sma u startu menjala funkciju i seckala ih, pa sam bila svesna da pravo na reklamaciju nemam i nije mi ni bilo bitno.
ako pomnozim 1000 dinara sa brojem ljudi koji ne dobiju i ne iskoriste vaucer, a vecina ljudi odustane od vaucera, to je prilicna usteda za ikeu.
realno gade mi se. najgore je sto sam ja vec sa du januaru ostvarila novi vaucer koji bih trebalo da dobijem u julu ove godine. ja sma ih iskljucila sa mejl obavestenja, tako da vise ne mogu da mi salju mejlove, nadam se, ali planiram 1. jula da odem u ikeu i odmah trazim fizicki vaucer pre slanja na mejl. a onda cu da kupim nesto do 1000 dinara, neku sitnicu, ali samo do 1000 i ni dinar preko toga.
sa ikeom sam definitivno zavrsila. tih sitnica imaju i na drugim mestima, a njihova idejna resenja mogu uvek da prekopiram ili da mi kuhinju uradi stolar po mom nacrtu, a svakako ormare nisam kod njih ni planirala, jer moraju da se kace na zid da ne bi pali. nemaju korpus....namestaj radjen od papira.
Isti problem je i u Emenzeti.Ne radi nam sistem,dodjlte sutra.Nikad vise kod njih.
Ti si bar uspela da dobiješ kol centar, ja sam zvao danima i ništa. Link ka mejlu im ne radi, nema načina da se kontaktiraju.
prave se Švedjani jel?Ti si bar uspela da dobiješ kol centar, ja sam zvao danima i ništa. Link ka mejlu im ne radi, nema načina da se kontaktiraju.
ima domaćih prodavnica na svakom ćošku al jok on oće IKEJA sifon... eto ti ga sad...Ne radi im sistem? Ja bi lepo jedan vikend napravio sendviče i kafu, seo tamo ispred štanda za reklamacije i ceo dan pitao svakih 15 minuta gde je vaučer i kada će da bude.
Nama su se javili na taj telefon i uvažili su nam reklamaciju za neki ubogi sifon.

Ne ja nego žena lepo sam napisao u množini. Ima ikea lepih stvari ali gledam samo ono što je na akciji ovo drugo me ne zanima. Može kartonski nameštaj ali po ceni kartona. To važi i za forma socijale i ostale domaće prevarante.ima domaćih prodavnica na svakom ćošku al jok on oće IKEJA sifon... eto ti ga sad...
realnije bi bilo da vam Sobranie dodeli vaučer ono kao za Novu, spalite 2500 za 4 danaNe ja nego žena lepo sam napisao u množini. Ima ikea lepih stvari ali gledam samo ono što je na akciji ovo drugo me ne zanima. Može kartonski nameštaj ali po ceni kartona. To važi i za forma socijale i ostale domaće prevarante.
Lepa velika inox sudopera za 2500 din. To smo uzeli i još ponešto. Nismo dobili nikakav vaučer to je bilo baš pred novu godinu. Samo u restoranu sam im ostavio preko 2000 din za nas četvoro.

Ne radi im sistem? Ja bi lepo jedan vikend napravio sendviče i kafu, seo tamo ispred štanda za reklamacije i ceo dan pitao svakih 15 minuta gde je vaučer i kada će da bude.
Nama su se javili na taj telefon i uvažili su nam reklamaciju za neki ubogi sifon.

Ne ja nego žena lepo sam napisao u množini. Ima ikea lepih stvari ali gledam samo ono što je na akciji ovo drugo me ne zanima. Može kartonski nameštaj ali po ceni kartona. To važi i za forma socijale i ostale domaće prevarante.
Lepa velika inox sudopera za 2500 din. To smo uzeli i još ponešto. Nismo dobili nikakav vaučer to je bilo baš pred novu godinu. Samo u restoranu sam im ostavio preko 2000 din za nas četvoro.
Nama je stigao jedan taj poklon vaučer sada smo proverili mejl. 1000 din poklon vaučer 1000 din gorivo do ikee![]()
al to je upravo sto ti kazem, ljudi ili ne znaju ili ih ako znaju, a ne dobiju odustanu.