DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 58.078
Juuu,ti si gori od menejel opipas i prodavacicu pored?![]()

mada i ja volim da pipam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juuu,ti si gori od menejel opipas i prodavacicu pored?![]()

I ja volim da pipam. Gde ima?Juuu,ti si gori od mene
mada i ja volim da pipam.
Bosanski golf?Čemu automobil koji je presao 120 000 km na kome je izmenjeno sila stvari kao prednost i pise da je u top stanju, kad je moj presao 300 000 km a nije nista pipano.Propao , nije ok , ali bolji od onih u extra stanju.
Na zapadu je lažiranje stanja automobila i kilometraže prevara , i predvidja trajni doživotni ban oglasavanja prodaje
DVICABosanski golf?
Nije .Bosanski golf?
Ali da mogu da ga nadjem u top stanju kupio bih ga. To ide na sve od zejtina , preko trafo i pregorelog ulja do
Isto sranje bi bilo i sa bilo kim drugim, cee divljaju zbog zapada i njihove ekonomske krize.Alo bre, cene divljaju inflacija nikad veca,plate i penzije nikad manju vrednost prema robi nisu imale ima li ko da zastiti ovaj narod od Vucica?
Dokle ziveti u sranju?Prodje zivot u septickoj jami tj. Srbilendu.Isto sranje bi bilo i sa bilo kim drugim, cee divljaju zbog zapada i njihove ekonomske krize.
većinu tih firmi sa bofl robom drže BosanciDokle ziveti u sranju?Prodje zivot u septickoj jami tj. Srbilendu.
Svaka roba ima svoga kupca.većinu tih firmi sa bofl robom drže Bosanci
znaju da je bofl nego nadrkaju cenu da pomisli naivno dobri Srbijanski narod da je ispravno
Zloupotreba nije upotreba nego pokvarenostSvaka roba ima svoga kupca.

Dok su god ova deca komunizma na vlasti.Dokle ziveti u sranju?Prodje zivot u septickoj jami tj. Srbilendu.
Tako je, sam zasadiš šenicu u žardinjeri, krompir u saksiju, jednu ovcu držiš na terasi, pa od vune praviš čarape i gaće za jaču zimu koja dolazi bez nafte i gasa. Sapun zameniš sa komšijom koji je imo svinjče na terasi i tako, snađeš se.Generalno ne treba ništa kupovati. Samo u nuzdi ako bas mora.
Пшеницу посејао, кромпир посадио ,овцицу наручио , вуницу имам у неком јоргану, сапун већ направио са содом.Tako je, sam zasadiš šenicu u žardinjeri, krompir u saksiju, jednu ovcu držiš na terasi, pa od vune praviš čarape i gaće za jaču zimu koja dolazi bez nafte i gasa. Sapun zameniš sa komšijom koji je imo svinjče na terasi i tako, snađeš se.

kume, valjda se koza naručuje za Djurdjevdan?овцицу наручио ,![]()
Idu sad praznici , će da se treadicionalno vrti .kume, valjda se koza naručuje za Djurdjevdan?
koza ide za prazniciIdu sad praznici , će da se treadicionalno vrti .
Prasići skupi .450 dindži kg.
Jarence , može ali ih sada nema.koza ide za praznici
nemoj se brukaš
nema koza jer nema čobana svi otišli u gospoduJarence , može ali ih sada nema.
Samo domaće , nikako neke alpske i ostali hibridi.
Posni , ej.kume, valjda se koza naručuje za Djurdjevdan?
Nije masna, e, tomazi , nisi se izlgleda najeo jaretine jedno kilo dva u toku dana .
ne jedem ni koze ni ovceNije masna, e, tomazi , nisi se izlgleda najeo jaretine jedno kilo dva u toku dana .
..................................................................................................................................
Opasniji je loj po zdravlje od masti.