Zaštita potrošača

Čemu automobil koji je presao 120 000 km na kome je izmenjeno sila stvari kao prednost i pise da je u top stanju, kad je moj presao 300 000 km a nije nista pipano.Propao , nije ok , ali bolji od onih u extra stanju.
Na zapadu je lažiranje stanja automobila i kilometraže prevara , i predvidja trajni doživotni ban oglasavanja prodaje
Bosanski golf?

Tako je, sam zasadiš šenicu u žardinjeri, krompir u saksiju, jednu ovcu držiš na terasi, pa od vune praviš čarape i gaće za jaču zimu koja dolazi bez nafte i gasa. Sapun zameniš sa komšijom koji je imo svinjče na terasi i tako, snađeš se.
Пшеницу посејао, кромпир посадио ,овцицу наручио , вуницу имам у неком јоргану, сапун већ направио са содом. :lol:

Nije masna, e, tomazi , nisi se izlgleda najeo jaretine jedno kilo dva u toku dana .
..................................................................................................................................
Opasniji je loj po zdravlje od masti.
ne jedem ni koze ni ovce

a gice mi je žao al takva joj sudbina

a krava je tolike srpske kuće održala i fakultetske gradjane finansirala pa opet puna poverenja da će joj domaćin na tome zahvaliti završi u klanici

Back