Zaštita potrošača

Конкретан пример управо гледам амбалажу супе коју је произвела фирма "Младост" д.о.о. Улица Светоилијска 108 Лесковац , Република Србија. И јасно подебљано на амбалажи на албанском језику пише :

"Prohon dhe mbush / exportues : Mladost d.o.o. , Svetolijska 108, Leskovac, - Serbia , Importues per Kosovë : VIVA Fresh sh.p.k. Veternik ob. Prishtinë Kosovë.

Супе су добре истина, укусне и јевтине, али нажалост за јевтине новце "вредности једне супе" се "продаје српски државни суверенитет на Косову и Метохији.

Амбалажа у прилогу.
IMG_20191201_230024.jpg

Poslednja izmena:
А ко је власник те фирме из Лесковца? Све и свашта смо већ продали, овима или онима. Ти неки тамо власници се не узбуђују око неких ствари као ми. Њима је битно тржиште.

А ко је власник те фирме из Лесковца? Све и свашта смо већ продали, овима или онима. Ти неки тамо власници се не узбуђују око неких ствари као ми. Њима је битно тржиште.

Толика прича, те клетва Лазарева, те ово, оно , те "срце Србије" кад оно "продаја за цену једне супе". СРАМОТА.

ma bre budale sa foruma. svaki dan trpaju u sebe ljebac sto im siptar prodao/napravio a ovamo izigravau patriote zbog dvojezicne supe :hahaha1:

gtfo broooo

ma bre budale sa foruma. svaki dan trpaju u sebe ljebac sto im siptar prodao/napravio a ovamo izigravau patriote zbog dvojezicne supe :hahaha1:

gtfo broooo
Prohon dhe mbush / exportues : Mladost d.o.o. , Svetolijska 108, Leskovac, - Serbia , Importues per Kosovë : VIVA Fresh sh.p.k. Veternik ob. Prishtinë Kosovë.

Овиме се "признаје" да држава Србија извози коме? Коме држава може извести нешто?

Какве везе има са насловом теме?

Док је била СФРЈ на производима су билиа упутства на језицима свих народа у држави, па тако сада и на Албанском.

Постоје много индикативније чињенице предаје КиМ него што је то једна супа.

Какве везе има са насловом теме?

Док је била СФРЈ на производима су билиа упутства на језицима свих народа у држави, па тако сада и на Албанском.

Постоје много индикативније чињенице предаје КиМ него што је то једна супа.

Али "супа је толико јевтине" да је то бљак за шта се продаје Косово и Метохија.

Portreban savet . Kupio sam skup mobilni u jednoj prodanvnici ( nije bitno sad koja ) . Uzeo sam telefon , potpisao ugovor i odneo
kuci. (U radnji samo pogledao u kutiji , fino zapakovan i to)
Telefon ne moze da se upali , ne radi .Vratim se u radnju , kazem prodavcu da je telefon neispravan a on mi drsko kaze
da ako vam je hitno odem kod privatnog servisera da ga upali ako nije da ga ostavim pa ce videti sta ce.Telefon u garanciji.
Totalno ne razmisljajuci ( bilo je bas hitno ) odem kod servisera , otvori poklopac kaze fabricki neispravna baterija .
Vratim se u radnju da ostavim telefon , ali sad isti prodavac kaze da je telefon otvoren i sad gubim ptravo na garanciju.
Sve je ovo u toku sat vremena.
Ljudi me odrade na brzinu samo tako , da ne poverujes . Koji prevaranti.Sad vidim da je telefon bio u startu neispravan.
Vratim se u trzisnu inspekciju , inspektor mi kaze da je prodavac duzan da upali i proveri telefon pre nego sto ga iznesem iz radnje ,
pitanje da li je to stvarno tako.postoji li ta klauzula u zakonu o zastiti potrosaca. Imam li ja ikakva prava.

Poslednja izmena:
Najveći problem u Srba je gen za trgovinu

Gen se sastoji iz dva koenzima:
koenzim 1 - DA ZARADIM 200% (od petog listopada 300%) po nabavljenom komadu/kilogramu

Ovde uopšte ne ulaze cena transporta, odlaganja, propadanja kao u svetu već prosto da se matematički "bude dobar" - pola da prodam ja sam u plus, da ne kažemo trećinu da prodam dalje sam u plus

Koenzim 2: jako ieben, još jebeniji nego prvi primarniji. Kad proradi ovaj koenzim srpske genetike o trgovanju spasavaj se ko može.
DA IZVADIM ŠTETU sa zaradom pa baš ako ne može zarada a ono daj uloženo ali prvo sa zaradom pa tek onda....

Rekli bi da su to individualci jajare?
Pa baš sa takvima su pune firme koje se bave trgovinom.

PRIMER KUPOVINE U PRIVATNOJ REŻIJI:
da ih ne bi jurila komunalna policija mnogo sugradjana prodaje robu preko interneta
Sem pogodnosti da im ne bude oduzeto od nadležne slużbe, imaju i pogodnost da ne moraju da izlaze samo uslikaju predmet prečesto se služeći trikovima (kad je "povoljno" mutno, kad se traži cifra "u najvišoj rezoluciji pod suncem"), leba ne jede a i cela Srbija to vidi nit moraš u Pančevo, nit u Šabac nit u Novi Sad...

Kupim ja tako neku sitnu zezalicu, prodavac iz Beograda takodje, može i lično preuzimanje, ajd u centar grada... On sa posla kreće kolima, dolazi do dogovorenog mesta i traži mi pored kupljene cene i " cenu za njegovu dostavu". Cena ista kao PostExpress. Ja se od srca nasmejem i kažem - krenuo si sa posla NE kod mene VEĆ svojoj kući, svrati u poštu i pošalji mi, ajd zdravo!
Mislim mamlaz odavde i ja da mu plaćam virtuelne troškove. Takve duša boli što moraju da plaćaju da jedu - čist trošak koji završi u WC šolji.

PRIMER KUPOVINE PREKO REGULARNE PRODAVNICE
Iako lilly drogerie imamo na svakom ćošku u Beogradu ipak postoje posebne pogodnosti kada naruĉujete on-line, politika firme. Često se desi recimo ovde kod mene da same prodavačice kupe svojim muževima i sinovima Gillette zezalice kada je povoljnija akcija tako da za nas mušterije ostaje samo - ko je brži da uzme preostalo. Za razliku od prodavnice on-line je ipak veza sa "centralom" tako da tamo uvek ima.
Šalju vam kurirskom službom ali ponosno naglase da ako je kupovina PREKO 3.000 dinara - dostava besplatna! I tako ti oni imaju akciju da ako kupiš robu odredjenog proizvodjača dobiješ gratis koješta ali opet korisno. Napravim ti ja narudžbinu taman prešao 3.000 kad zovu ti oni mene - znate piše besplatna dostava ali se ona plaća 200 tako da kad oduzmemo 200 od tih vaših 3.000 ispadne 2.8xx dinara pa to onda nije to?!

Pa sam ja pomislio da onaj lik iz prvog slučaja nije možda njihov direktor?
:lol: :dash:

Конкретан пример управо гледам амбалажу супе коју је произвела фирма "Младост" д.о.о. Улица Светоилијска 108 Лесковац , Република Србија. И јасно подебљано на амбалажи на албанском језику пише :

"Prohon dhe mbush / exportues : Mladost d.o.o. , Svetolijska 108, Leskovac, - Serbia , Importues per Kosovë : VIVA Fresh sh.p.k. Veternik ob. Prishtinë Kosovë.

Супе су добре истина, укусне и јевтине, али нажалост за јевтине новце "вредности једне супе" се "продаје српски државни суверенитет на Косову и Метохији.

Амбалажа у прилогу.Pogledajte prilog 619405
kupis knorr i zavrsio si posao...van njih ne kupujem nijednu

podravka švicarska juha sa mesnim okruglicama!
eo ti recept...kupis knorr sa pecurkama i 250 grama sampinjona... njih isecakas proprzis dok ne izadje voda stavis malo zacina bibera i persuna skines sa vatre sipas mleka u njih i ostavis po sata... posle sipas sve to u onu vodu ladnu gde pravis normalno supu...isto mozes i ako nadjes negde knorr sa sparglama... skuvas spargle i kuvas supu od vode gde si kuvao spargle i ubacis i kuvane spragle u to..

vrh corbe ocas posla...

eo ti recept...kupis knorr sa pecurkama i 250 grama sampinjona... njih isecakas proprzis dok ne izadje voda stavis malo zacina bibera i persuna skines sa vatre sipas mleka u njih i ostavis po sata... posle sipas sve to u onu vodu ladnu gde pravis normalno supu...isto mozes i ako nadjes negde knorr sa sparglama... skuvas spargle i kuvas supu od vode gde si kuvao spargle i ubacis i kuvane spragle u to..

vrh corbe ocas posla...

Šampinjone ni Vuĉić pred izbore da deli ne bih uzeo - živ otrov zbog metode uzgajanja.
Bukovača je ok

41EE41zsuQL._SY445_.jpg

Odem ja maločas u Šopen Go, uzo neku pršuticu za pod zub da večeram i reko aj šta ću za premaz dal Tomy majonez (ostali za mene ne postoje) ma neću majonez, možda ...
Aha! AKCIJA OVOLIKIM SLOVIMA!
Premia ajvar 550gr - 290 dinara a precrtano 405
Pogledam ja iza, a ono Podravka ajvar, 880 grama, 220 dinara
330 grama više za 70 dinara manje, srpska posla
:lol:

Jezus Marija kako fin ajvar, mljac, mljac...

p.s. i to baš gust ajvar a ne oni akvarijumi sa paprikom i krastavcem...

Ajvar je gotovo smazan, ne moš da staneš kada se mezi...
A koliko već sutra papriĉe odradilo posao pa je bolje biti u svojoj kući kad krene unutrašnja inspiracija.
Ko jede ajvar nema proble!a sa lenjim crevima, posle nedelju dana svi će primetiti.

Back