Quantcast

Zastita potrosaca

dzonis02

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima, ako neko ima savet bio bi zahvalan.
Pre 3 meseca kupljene nike (namerno malim) patike za cerku u buzz-u (isto malim). Pre 2-3 nedelje na jednoj patici se izduvao vazdusni djon tj mekan je...nema vidljive rupe, eksera, posekotine, poderotine bilo sta sto bi ukazalo na ostecenje koje bi prouzrokovalo problem.
1. Odem u buzz, kazu moram da reklamiram tj da se patike salju u jugoinspekt (vec vam je jasno) da oni urade strucnu procenu. Ja se mirne glave slozim, racunam "jasno kao dan", medjutim nakon 5-6 dana odem II put u buzz jer je stigao NEGATIVAN odgovor, sa neobjasnjivo povrsnim komentrom "MEHANICKO OSTECENJE U VIDU TRAGOVA OGREBOTINA I UDARA, NASTALO PRI KORISCENJU"
2.
Naravno poludim i trazim da mi pokazu gde je to ostecenje koje je prouzrokovalo stetu, dobijem odgovor 1. mi nismo strucna firma za to imate zvanican odgovor od jugoinspekta. 2. mozete uzeti patike i napisati mejl firmi, da se zalite.
3. Ne pristanem da uzmem patike, vec ponovo trazim da se salju na reklamaciju i trazim od "stucnog" lica da mi se jasno ukaze na mesto udara koje je dovelo do izduvavanja vazdusnog djona.
4. Danas mi stize SMS i sada III put idem u buzz, ljudi ODGOVOR JE IDENTICAN KAO I PRVI PUT ! Nema odgovora na moje pitanje/ zahtev, samo copy/ paste ! U buzz-u mi ponovo kazu da pisem mejl firmi i da preuzmem patike.
5. Patike nisam hteo da preuzmem, slikao sam sva dokumenta i prosto ne znam sta da radim. Pisacu mejl ali vidim kuda to vod, jer oni i placaju jugoinspekt neke pare da im daju ovakve odgovore da na osnovu istih nisu u obavezi da bilo sta menjaju/ vracaju novac.

Pri tom je ovo borba sa monopolistickom kucom koja drzi sve zivo po Srbiji, ubija nas sa cenama, ne prihvata reklamacije i ne mozes im nista jer drze i sport vision, buzz, nike, tike, under armour....

hvala.
 

Reefer

Zaslužan član
Poruka
102.226
Kome i kako uložiti prigovor

1. korak: Obratite se trgovcu
2. korak: Ukoliko vam trgovac ne izađe u susret, obratite se Regionalnom savetovalištu za zaštitu potrošača.


1. Za region Beograda


Nacionalna organizacija potrošača Srbije


Telefon: 011/404-6300, 011/404-6301 i 011/404-6302, od ponedeljka do petka od 10-15 časova


Prijem potrošača: utorkom, sredom i četvrtkom od 13-16 časova


E-mail: pravnitim@nops.org.rs


Adresa: Masarikova br. 5, Palata Beograđanka - XIV sprat, Beograd
 
Top