ZASTAVA EU U KABINETU PREDSEDNIKA SRBIJE

klenpo

Početnik
Poruka
27
Na osnovu cije odluke je pored zastave Srbije i Standarte predsednika Republike Srbije postavljena i zastava EU!?... :rtfm:
Zasto nema zastave UN ciji smo clan!?
Dno dna u ponizavanju ove drzave.
Mozda bih i razumeo da tu stoji ali okicena gacama i peskirima kao na svadbi... Uh, da... zaboravio sam na balone....

nikolic-kravcenko_0.jpg

Na osnovu cije odluke je pored zastave Srbije i Standarte predsednika Republike Srbije postavljena i zastava EU!?... :rtfm:
Mozda bih i razumeo da tu stoji ali okicena gacama i peskirima kao na svadbi... Uh, da... zaboravio sam na balone....

Pogledajte prilog 271020

I treba. Evropska Unija je cilj koji smo sebi postavili! Ne glupiraj se kakve UN ko jos to drzi u kancelariji.

Inace ni EU sama zvanicno ne priznaje zastavu za svoju zastavu tako da to i nije zastava nego vise politicko opredeljenje.

Pogledajte prilog 271020

Ништа се у овој земљи неће променити ДОК НЕ ПОЧНУ ДА ЛЕТЕ ГЛАВЕ ЗА ЛАЖНА ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА...... ово је огавно и одвратно... постају гори од ДС-а

Ништа се у овој земљи неће променити ДОК НЕ ПОЧНУ ДА ЛЕТЕ ГЛАВЕ ЗА ЛАЖНА ПРЕДИЗБОРНА ОБЕЋАЊА...... ово је огавно и одвратно... постају гори од ДС-а

I ti nemas memoriju? Ti isto mislis da su Dinkic i Dacic sada prvi put u vladi?

Kao da vas je Samsung pravio :)

I treba. Evropska Unija je cilj koji smo sebi postavili! .
Не можеш држати заставу државе или заједнице чије НИСИ члан. Тежња и циљ је једно, чињеница је друго. Званично држати заставу ЕУ је непримерено, у ситуацији када ниси члан исте.

Evo Rumuni i Bugari od ove godine imaju otvorenu celu evropu a mi kao ciganija.... narano da treba da se nastai EU putem.

DS nema alternativu!

Vidim Rumuni i bugari u poslednje vreme cvetaju, isto kao i mi. PROPALI SMO SVI ZAJEDNO a U OVOM TRENUTKU, EU ce samo UBRZATI nase propadanje kroz provaliju. A kada stignemo na dno. Ako prezive, Bugari ce predloziti da kopamo dalje, sto ce mo i uraditi, naravno.

Vidim Rumuni i bugari u poslednje vreme cvetaju, isto kao i mi. PROPALI SMO SVI ZAJEDNO a U OVOM TRENUTKU, EU ce samo UBRZATI nase propadanje kroz provaliju. A kada stignemo na dno. Ako prezive, Bugari ce predloziti da kopamo dalje, sto ce mo i uraditi, naravno.

Samo me čudi kako to da Rumuni koji propadaju imaju najbrži internet u Evropi npr. ??
A da, treba brzo propasti hahahahaha :)

Pogledajte prilog 271020

malo kabinetskog proeuropskog advertajzinga. pljuc.

Samo me čudi kako to da Rumuni koji propadaju imaju najbrži internet u Evropi npr. ?
?
A da, treba brzo propasti hahahahaha :)

Да...наш'о си прави пример развијености земље Румуније:roll:
Битно је да у неком граду имају брз интернет,а што немају шта да једу па још увек долазе у један део Србије да зараде који евро...?
Што се тиче заставе еу...мислим да ме више не може изненадити ништа од ТН.Можда стави на зид своју слику са оном шиптарком ?

Gospodin master i cetnicki vojvoda je oduvek bio za eu, sad kad mu se pruzila prilika da to i zvanicno pokaze neki se bune.
Priča to master ToNi već dve godine još otkad je rešio da iz keca pređe u dvojku, da mu mladost ne prođe bez heliodroma u selu i slika u ambasadama, ali stado ne čuje. :lol: Kao ovde, ono što ne želiš ti obrišeš/staviš na ignore i to se onda nije desilo, reklo, videlo.... :hahaha1:

Poslednja izmena:
Ту застави сам приметио пре који дан када су се сусрели Николић и патријатх. Стајала је иза њих и бола ми очи. Ако је већ нешто хтео да стави поред државне имао је хиљаде прикладнијих обележја. Качењем УНАПРЕД заставе уније чији ниси члан и која све чини да то и не постанеш, која те уцењује до бола знајући колико се упињеш да се у њу угураш, која ти све чини да ти одузме део територије на којој је настала сама држава и због чијих налога су се њих двојица и састали не би ли нашли неко спасоносно решење за српски народ, која те је до јуче застирала бомбама и са нуклеарним пуњењем, делује понижавајуће и дегутантно. Понижавајуће је било видети политичког и црквеног лидера у сенци те заставе која са Србијом у овом тренутку нема никакву везу.

Nije tacno da su Rumuni i Bugari u istom sosu kao mi. Njima je mnooooogo lakse. Nezaposlenost kao osnovni problem ljudi je tamo mnogo manja. Naravno da imaju problema, ali od jos pre nekoliko godina manje nego mi. Cak mislim da je sada i Hrvatska u gorim problemima nego sto su Rumunija i Bugarska.

A sve je zasluga ulaska u Evropsku Uniju.

Da ne govorim o Cesima, Madjarima, Slovacima, Poljacima. Sve drzave koje su eonima zaostajale za Srbijom, a danas bi svaki Srbin bolje ziveo u Bratislavi nego u Beogradu, da ne pominjem Budimpestu ili Prag.

No, ocito da istorijsko nasledje Austro-Ugarske monarhije cini svoje.

Poslednja izmena:

Back