Mitropolit Metodije odlikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića

anajade

Elita
Poruka
21.933
U okviru liturgijskog sabranja, Mitropolit Metodije uručio je visoko odlikovanje – Medalju Svetog Velikomučenika Georgija Prvog stepena – predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, „za iskazanu bratsku ljubav i dobročinstvo prema svojoj Svetoj Crkvi, a naročito prilikom izgradnje Hrama Svetog Save u selu Dapsiće, sve u cilju podrške i nesebičnog zalaganje za očuvanje duhovnog i nacionalnog jedinstva srpskog naroda. U ime predsednika Vučića, odlikovanje je primio njegov izaslanik i savetnik za pitanja regiona, ujedno i predsjednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević.

https://www.novosti.rs/drustvo/vest...dlikovao-predsednika-srbije-aleksandra-vucica

20250719_155645.jpg

Hahaha.
Revolucionari razocarani u Crkvu koju stalno pljuju i Patrijarha omalovazavaju.
Таква црква не заслужује боље. Уместо слика светаца нек ставе слику Вучића.
Патријарх заслужује непоштовање, јер је огадио цркву

ne kapiram sta se cudite
pa ovo je rat
ne vodi se jos oruzijem ali svim drugim mogucim sredstvima se vodi
procitajte samo stogodisnju istoriju sukoba izmedju karadjordjevica i obrenovica i njihovih sledbenika u periodu 1811-1903. Koliko je samo popova i vladika ubijeno koji su bili proobrenovicki ili prokaradjordjevicki u trenutku buna i smene vlasti.
Tako da ovo sto se sada desava ne treba da cudi.

Recimo Vojvoda Misic je 1903 bio penzionisan jer je bio proobrenovicki, ali kad je dosao prvi svetski rat zbog potrebe odbrane zemlje su ga aktivirali.

Revolucionari su oni koji se zalažu za revoluciju. Mogu da budu i levica i desnica i prednjica i zadnjica, ako baš insistiraš.
Mogu biti,ali revolucija koju podrzavas je sacinjena od lijevo orijentisanih i ateista.Ima 20 do 30 % naivnih desnicara i patriota.I sam sam na pocetku bio naivan.Ubrzo su me revolucionari osvijestili.Mislim kada se lozite na bu.dalu Jovu Bakica przenje,pumpanje,dinstanje.Kao djeca u vrticu.
Cekam seljacku bunu da oduva i sns g. i revolucionarna g..

Mogu biti,ali revolucija koju podrzavas je sacinjena od lijevo orijentisanih i ateista.Ima 20 do 30 % naivnih desnicara i patriota.I sam sam na pocetku bio naivan.Ubrzo su me revolucionari osvijestili.Mislim kada se lozite na bu.dalu Jovu Bakica przenje,pumpanje,dinstanje.Kao djeca u vrticu.
Cekam seljacku bunu da oduva i sns g. i revolucionarna g..
Recimo da ne znaš gde si šupalj! :D

Таква црква не заслужује боље. Уместо слика светаца нек ставе слику Вучића.
Патријарх заслужује непоштовање, јер је огадио цркву
molim te da razlikujes korupcionase i neljude i u crkvi
nemoj kolektivno osudjivati

otac grigorije je primer divnog svestenika a takvih je mnogo. kada se procisti drzava od svojatanja procistice se i ovi njihovi saradnici iz crkve.

nemoj da zbog melodije i perfidija opljunes po citavoj SPC

Back