Sendi35
Zainteresovan član
- Poruka
- 388
Planiramo da zastaklimo terasu, pa bih bila zahvalna ukoliko mi neko moze preporuciti dobre majstore u Beogradu, moze i na pp. Hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moras prvo da trazis dozvolu od urbanistickog saveta beograda radi promene izgleda grada
Šta te tačno interesuje.Mi smo zastaklili cim smo se uselili...i vecina komsija isto,i nikad nije bilo problema...sad planiram da stavim PVC ram ,jel ima neko iskustva sa time?
moras prvo da trazis dozvolu od urbanistickog saveta beograda radi promene izgleda grada
nisu isto PVC i Alu profilijel nisu isto pvc profili i alu profili?
veljko alu sa ovog foruma radi te alu profile, ali ja nemam nikakvo konkretno iskustvo sa njim, samo znam da radi...
i opet, vd, ne razumem kako se racuna ta cena...
jel nisu isto pvc profili i alu profili?
veljko alu sa ovog foruma radi te alu profile, ali ja nemam nikakvo konkretno iskustvo sa njim, samo znam da radi...
i opet, vd, ne razumem kako se racuna ta cena...
cenazakon je drvo aluminijum
vani ide alu unutra drvo
Ali...kao i drvo-alu stolarija jesu stvarno papreni......nas je pvc stolarija iznela 3 500 e bez vanjskih vrata.....uglanom znam da je po nekoj racunici alu iznosilo mnooogo vise....
Na mojom zgradi su prozori okrugli ali je vecima komsija stavila pravougani ram,kao i ja, naravno sa unutrasnje strane pa to ne menja izgled zgrade,ali sam planirala i da stavim malu limenu verovatno,tendu,jer posle svakog obroka komsija iznad mene,meni terasa bude puna mrva
Mislim da ce za to trebati dozvola
Trenutno imamo alu ram ali ne dihtuje vise dobro,pa mi pvc deluje bolje resenje...
cena
prava sitnica
ma to danas svi masovno ugradjujuZna li neko mozda kako se krecu cene tih alu-drvo prozora?
P.S. Negde sam procitala da je pvc kancerogen, mada u danasnje vreme, sta nije?:???:
Masu.....![]()