Zastakljivanje lodje/terase

pleksiglas - nikako!!! daje efekat staklene baste, nemoj ga stavljati nikako.
zavisi koliko se postavi i gde... ali istina je...;)
...ma da, nije skupo, već sam se raspitala...za to je potrebno 800e...:mrgreen:

:zcepanje:
Možda ako ti je terasa od 50 m2...

Daj ne zezaj afro... za klasično zastakljivanje, pod tim mislim metalnu konstrukciju, i staklo ne može da izađe više od 100 evra da ga ebeš... ;)

zavisi koliko se postavi i gde... ali istina je...;)

:zcepanje:
Možda ako ti je terasa od 50 m2...

Daj ne zezaj afro... za klasično zastakljivanje, pod tim mislim metalnu konstrukciju, i staklo ne može da izađe više od 100 evra da ga ebeš... ;)

....lepo je rekoh da se ti mene maneš, al tebi ne vredi...ok ti najbolje sve
znaš...možda kod tebe u selu može i za 100e da se zastakli 50kv terase, ali u Bg,
ne može, pametnice...ne može...eto nađi neke oglase pa zovi i pitaj, da ne bude
da ja izmišljam ili lažem...izvoli uveri se sama.......da je to tako 100e, ja bi to do
sada već odradila....:worth::rtfm::mrgreen:

....lepo je rekoh da se ti mene maneš, al tebi ne vredi...ok ti najbolje sve
znaš...možda kod tebe u selu može i za 100e da se zastakli 50kv terase, ali u Bg,
ne može, pametnice...ne može...eto nađi neke oglase pa zovi i pitaj, da ne bude
da ja izmišljam ili lažem...izvoli uveri se sama.......da je to tako 100e, ja bi to do
sada već odradila....:worth::rtfm::mrgreen:

Ti onda mora da si pitala za pvc... jedino to može toliko da te izađe...;)
Klasično zastakljivanje, znači metalna konstrukcija + staklo ne može da te košta više od 100-200 evra... nema šanse... rođak mi se bavi time...;)

Ti onda mora da si pitala za pvc... jedino to može toliko da te izađe...;)
Klasično zastakljivanje, znači metalna konstrukcija + staklo ne može da te košta više od 100-200 evra... nema šanse... rođak mi se bavi time...;)

....pošalji rođaka da to uradi za 100e..kad to tako može..i kad nema štanse,
ili mi ne skači po živicima molim te ko Boga ima li nešto što ti ne znaš...šta
li će biti kad budeš starija majko moja kad tako mlada već sve nauči u životu...:eek::mrgreen:

Pa zastakljivala svoju terasu... pričam ti iz iskustva... :rtfm::mrgreen: mojne si nervozna...;)

...jesi u selu gde je jeftinije sve nekoliko puta od Bg...i radio ti rođak koji nije
naplatio dolazak, ruke, i učinio vam cenu....eto lepo sam ti rekla dovedi ga il'
ga pošalji da meni uradi za te pare....nisam nervozna ni malo..tebi čim neko
nešto kaže i ukaže na nešto što nije tačno...ti pominješ neku nervozu, ne
razumem...ili si ti nervozna pa ceniš po sebi...

...jesi u selu gde je jeftinije sve nekoliko puta od Bg...i radio ti rođak koji nije
naplatio dolazak, ruke, i učinio vam cenu....eto lepo sam ti rekla dovedi ga il'
ga pošalji da meni uradi za te pare....nisam nervozna ni malo..tebi čim neko
nešto kaže i ukaže na nešto što nije tačno...ti pominješ neku nervozu, ne
razumem...ili si ti nervozna pa ceniš po sebi...

Ma gde sam nervozna, viš sam umorna, sva sam uspavana...:zzzz:
Terasu smo zastakljivali u stanu u Novom Sadu... a plaćao ga je moj muž... ako ćemo u sitna crevca... još mi je i krečio... itd...:mrgreen:

ili potrazi sponzora da njegova reklama stoji na ogradi terase :)

i uopste se ne zezam, imam druga koji prima 200 ili 300 € mesecno jer mu na ogradi terase (sto se i ne vidi kad si u stanu ili terasi) stoji reklama pekare koja je ispod :)

Pa jes al za to treba da bude u prometnoj ulici npr i da joj terasa gleda na istu , te da se nadje neka pekara, mesara, bakalnica koja ima napredan menadzment ...tako da pre ce ona da skupi pare nego da ispuni te uslove.

...ochito je od grada do grada...

...firma, lekar, stomatolog i bilo koje drugo pravno lice je u obavezi da istakne naziv svoje firme...velichina je proizvoljna...kada je o reklami rech, a ona se po velichini "ne shiri" vishe od prostora jednog stana, placca se samo gradskoj poreskoj upravi...a ako zauzima prostor vecci od 2 i vishe stanova, ili je na krovu zgrade, ili bilo kom drugom delu pomenutog zdanja, pita se i skupshtina stanara...ovako je u NS...

Back