Zašao u vezu i završio povređen

deda nemas pojma... zamisli situaciju... radis posao neki nebitno koji i imas mobing..ovo je kao mobing jel tako? dokle ce trajati mobing? sta mislis?

dok ne das otkaz ili dok ne pokazes zube. muskarac koji dozvoljava da ga zena terorise svaki dan po meni nije muskarac.
i obrnuto...:ok:

ne treba ni da je teror u pitanju...vidis da ne ulaze u tebe, vas koliko ti...bb...

Kaže psihologija da smo nekad birali partnera po uzoru na majku, odnosno oca, ukoliko smo muško, odnosno žensko, danas biramo partnera koji nas podseća na većeg agresora od naših roditelja, te težimo da ispravimo taj odnos kroz vezu. Iako izgleda kao da nam se ljubav prosto dešava, da nemamo svoj tip, a kad vreme prođe i razni partneri primetimo da je sve to jedan te isti čovek: ostvarenje naše patologije.
Rad na sebi, šta god kome to značilo je neminovan. Ta osećanja jesu neke naznake. Nemoj samo da trošiš energiju na besomučna razmišljanja, naročito o tome kako su ljudi zli. U osnovi ljudi nisu ni dobri, ni loši. Tu i tamo naidješ na kvalitetnu osobu. Da bi formirao svoj krug kvalitetnih osoba moraš kroz još mnoga prijateljstva i ljubavi da prođeš.

Zašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
Zene su takve, tesko u zivotu mozes imati prazna jaja i sacuvanu dusu.

Zašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
A ko ti je trazio da se otvaras koj k,poenta je da se suzdrzis dok se ona prva ne zajebe,ne mozes toliko,onda kukaj

Nikad ne odustaj od ljubavi, idi u crkvu pa upoznaj zenu

Pravila romantično-seksualnih odnosa:

1. Ne vjeruj ženama.
2. Ne vezuj se, gledaj samo da se zabaviš.
3. Mnogo laži i zamajavaj.
4. Dobro torbaj.

Šta te ne ubije to te ojača.
Naučićeš s ženama, kad treba da slažeš, kad istinu da kažeš, ima vremena.
Zbog toga ne smeš da odustaneš.
Idemo dalje.
Još ćeš se ti ovde javljati s novim brodolomima.
Osećam. :)

Šta te ne ubije to te ojača.
Naučićeš s ženama, kad treba da slažeš, kad istinu da kažeš, ima vremena.
Zbog toga ne smeš da odustaneš.
Idemo dalje.
Još ćeš se ti ovde javljati s novim brodolomima.
Osećam. :)
Јавила ми се девојка та опет тражи да је тешим на неки начин, а ја то не умем xD.

ova tema jos zivi :hahaha:

ajde jos....

covek sam bira da li ce biti zavistan od neke osobe.... zavisnost moze stvoriti pogresan koncept ljubavi ali isto tako moze stvoriti i mrznju... i jednog i drugog se oslobadjas kada se fizicki odvojis od predmeta uticaja.... vremenom sve kopni bledi i ostaje samo slika koju tu i tamo premestamo po secanjima zavisno od stanja u kakvom se nalazimo

Back