- Poruka
- 29.307
Lutam sam životom, bez predstave kako opet voleti nekog, posle 2 omašaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lutam sam životom, bez predstave kako opet voleti nekog, posle 2 omašaja.
I posle 15 godina ti bude booolje
Ne znaš tiiii...ništa!!!I posle 15 godina ti bude booolje![]()
i obrnuto...deda nemas pojma... zamisli situaciju... radis posao neki nebitno koji i imas mobing..ovo je kao mobing jel tako? dokle ce trajati mobing? sta mislis?
dok ne das otkaz ili dok ne pokazes zube. muskarac koji dozvoljava da ga zena terorise svaki dan po meni nije muskarac.
Zene su takve, tesko u zivotu mozes imati prazna jaja i sacuvanu dusu.Zašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
A ko ti je trazio da se otvaras koj k,poenta je da se suzdrzis dok se ona prva ne zajebe,ne mozes toliko,onda kukajZašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
Nikad ne odustaj od ljubavi, idi u crkvu pa upoznaj zenuZašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
Nit sam pobožan, a i previše mlad za ženu haha, samo devojka trenutnoNikad ne odustaj od ljubavi, idi u crkvu pa upoznaj zenu
Pravila romantično-seksualnih odnosa:Zašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
Zašao sam bio napokon u 2. Vezu u životu, pošto me je prva dosta psihički tukla. I sad me i ova tuče i povređuje. Meni kao jednom mladom biću nije jasno, zašto su ljudi skloni povređivanju. Nema smisla, ni svrhe. Konačno sam se nekome bio otvorio.. a opet dobio nogu. Prestajem da verujem u ljubav, žene, poverenje. Zbunjen mi je mozak i ne znam kako i šta dalje.
Јавила ми се девојка та опет тражи да је тешим на неки начин, а ја то не умем xD.Šta te ne ubije to te ojača.
Naučićeš s ženama, kad treba da slažeš, kad istinu da kažeš, ima vremena.
Zbog toga ne smeš da odustaneš.
Idemo dalje.
Još ćeš se ti ovde javljati s novim brodolomima.
Osećam.![]()
Јавила ми се девојка та опет тражи да је тешим на неки начин, а ја то не умем xD.
Samo sam joj reko da ne osećam išta i to je toŠte ne umeš? Probaj. Treniraj tešenje na njoj. Nema šta da izgubiš, ionako te već jednom ostavila.
Ako te opet ostavi boleće manje nego prvi put.
Nadam se.
![]()
Opet ti pred rudu o sebi i tvojim emocijama,ja ne verujem,covece ne govori nista samo kazi javi se za neki kres ,s tobom nista ozbSamo sam joj reko da ne osećam išta i to je to