Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

hahaha kako nema sansi, sve dok ti daje feedback sta da radis imas sansi ;)
ali stvarno me nerviraju likovi koji tako otvoreno kopiraju drugem, i to na samm konkursu

PS - sad sam video komentar, ostavi i link svog dizajna da moze direktno tu da se vidi i tvoj i njegov rad da se vidi da je kopiranje

Poslednja izmena:
nemam pojma, sad me nervira sto mi ovi smaraci sa Skrilla ne odgovaraju. Lik mi je poslao da mi je stavio u attacu neki formular koji treba da popunim i overim u banci, a nista nije zakacio za mail. Ja sam im napisao da nista nisam primio pre jedno nedelju dana i nista :( sad cu opet

Smaka ne kloni duhom :) uzmi i radi po malo
xitm3n bas ti je jak ovaj, nadam se da uzimas :) klijenti su cudo, pogledaj ocenu za #32, a onda za #59, koliko ni sami ne znaju sta hoce pa lupaju bezveze
evo jednog mog https://99designs.com/logo-design/contests/create-next-logo-grow-business-fast-199965

nisam nesto prezadovoljan, ali to je trazeno. To je neka kompanija koja podpomaze male firme na internetu, predstavlja ih u boljem svetlu. Rekao je jos da bi zeleo i grb, ali da grb nesto znaci. Ja sam tako kopao po netu i nasao dosta zanimljivih stvari, volim kada logo ima svoju siboliku. Narandzasta boja predstavlja ambicioznost, ovaj stit sa V je kao gradjenje, ja sam ga preveo u gradjenje imidza, pegaz je jasna asocijacija. Sta kazete? Jel imate ideju kako bolje da predstavim?

Back