Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

sta god da zatreba, direkcione pokazujem :)
xitm3n svaka Cast imas sve ljudske i profesionalne kvalitete cool je sto si skroman ja posle 15 godina u Airbrush i Mural industriji i kao stari Firmopisac i slikar mogu da ti kazem( sto tvoj uspeh potvrdjuje) da pravis fantasticne logoe.Ja od sledece nedelje krecem sa digitalom,ne mogu vise da radim sa ovom Bajkerskom stokom....radio godinama u starom Corelu a povremeno u photoshopu za potrebe mog posla i sad evo posle tri meseca bombardovanja tutorijalima i experimentisanja krecem i ja sa ovim logo dizajnom .
Javicu kako sam prosao,srecno svima:)

pretera sa hvalom al aj sad :)
imas ovde na temi par smernica (mojih naravno) kako za koji logo da radis. Imam i mock-upove za vizitke i za logotipe na primer, na zgradi, na staklu, pomaze kad Contest holder vidi kako ce logo da mu izgleda primennjen u stvarnosti. Sta god da zatreba, vikajte, rado cu pomoci (maka i sa onim jednostavnim i kratkim tutorijalima.
Ovde mozete pronaci dosta korisnih stvari oko dizajna, ali i kako da krenete da zaradjujete na sajtovima (99designs, freelancer i slicno) ako ste totalni pocetnici.

posle cu ja da vidim kako cu da prodjem, prosli put se nisam proslavio :)
PS - mogao si mali da doteras cvet, malo linije da se isprave i da maknes one linije 2, nisam citao brief ali ne vidim svrhu ;)

Kako napredujes sa tehnikom crtanja?

Za sada sporo... crkao mi je hard disk kući, tako da radim na kompu na poslu koliko to uslovi omogućavaju (...recimo kad sam noćna) :D
Tek za 5-6 dana kupujem novi hard, ako ne i novi komp... ;)

U pravu si za one dvije linije... samo taj dio mi crteža mi je prazan, a nisam uspio smisliti nešto zanimljivo... pa ono, najjednostavnije riješenje je najbolje! :D

Imam nekih novih ideja za ovaj contest... tek ću sutra da švrljam, ako ih ne pozaboravljam! ;)

:)

2534491.png

E brate sorry sto ovako kasno odgovaram,nisam ulazio imao sam obaveze oko faxa. Nisam verifikovao Payza nalog. Pa sad ne znam dal da im saljem racun za struju jer se vodi na caleta? Sta ti mislis? A crtao sam i ulazio sam u finale nekoliko puta,ali nista. Moram jos da se usavrsavam. :) Pozdrav.

druze, ja to crtam za 7,5 minuta, i to kad mi racunar baguje :)
taj sajt je kao logo store, dizajn jtreba samo da ispuni tehnicke kriterijume, prodavac postavlja cenu proizvoljno, nije cena realna, samo subjektivna. Znas kako kazu - sta je babi milo...

sad si me podsetio da sam i ja tamo regovan, pa izbacih jedan od mojih dizajna koji su bili u finalu na 99ddesigns al bili zamalo najbolji :)
Bas me interesuje vase misljenje, cenim ga 300$ :)

http://brandcrowd.com/logo-design/details/59446

Poslednja izmena:
druze, ja to crtam za 7,5 minuta, i to kad mi racunar baguje :)
taj sajt je kao logo store, dizajn jtreba samo da ispuni tehnicke kriterijume, prodavac postavlja cenu proizvoljno, nije cena realna, samo subjektivna. Znas kako kazu - sta je babi milo...

sad si me podsetio da sam i ja tamo regovan, pa izbacih jedan od mojih dizajna koji su bili u finalu na 99ddesigns al bili zamalo najbolji :)
Bas me interesuje vase misljenje, cenim ga 300$ :)

http://brandcrowd.com/logo-design/details/59446

Hteo sam napisati toliko, ali sam se plasio da ne ispadnem lud :lol:

Lep je taj sto si ti pravio, jesi li ga prodao ikome? I kako to uopste ide, u Srbiji jos nema pay pal, kako ti placaju iz inostranstva?

c... radis contests a mozes i svoj rad da stavis pa kome se svidi ali tada dobijes samo nekih 40ak posto ukupnecene dok za contest dobijes 100%, tacnije ,primer: osvojis 220 dolara , oni ti uzmu (sajt) oko 10-15dolara ostatak ide tebi, i onda ti PayPal uzme jos 5 dolara za povlacenje...

Back