LeoneMontana
Domaćin
- Poruka
- 4.894
haha kralja!! 
zahvaljujem!

zahvaljujem!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xitm3n svaka Cast imas sve ljudske i profesionalne kvalitete cool je sto si skroman ja posle 15 godina u Airbrush i Mural industriji i kao stari Firmopisac i slikar mogu da ti kazem( sto tvoj uspeh potvrdjuje) da pravis fantasticne logoe.Ja od sledece nedelje krecem sa digitalom,ne mogu vise da radim sa ovom Bajkerskom stokom....radio godinama u starom Corelu a povremeno u photoshopu za potrebe mog posla i sad evo posle tri meseca bombardovanja tutorijalima i experimentisanja krecem i ja sa ovim logo dizajnom .sta god da zatreba, direkcione pokazujem![]()
posle cu ja da vidim kako cu da prodjem, prosli put se nisam proslavio
PS - mogao si mali da doteras cvet, malo linije da se isprave i da maknes one linije 2, nisam citao brief ali ne vidim svrhu
Kako napredujes sa tehnikom crtanja?
druze, ja to crtam za 7,5 minuta, i to kad mi racunar baguje
taj sajt je kao logo store, dizajn jtreba samo da ispuni tehnicke kriterijume, prodavac postavlja cenu proizvoljno, nije cena realna, samo subjektivna. Znas kako kazu - sta je babi milo...
sad si me podsetio da sam i ja tamo regovan, pa izbacih jedan od mojih dizajna koji su bili u finalu na 99ddesigns al bili zamalo najbolji
Bas me interesuje vase misljenje, cenim ga 300$
http://brandcrowd.com/logo-design/details/59446
Dobro deluje. A jesi li zaradio nesto na stocklogo? Video sam ovaj rad tamo.