MickeyMik
Obećava
- Poruka
- 71
Dizat cu preko skrilla danas sam napravio racun na banci.. ali cu dizat na 2 puta ipak u nekom vremenskom razmaku.... za svaki slucaj...
hvala tii 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moram da dodam Bank Account na Skrillu ....
Evo sad sam pročitao čitavu ovu temu na forumu... I imam par pitanja:
Molim vas izvinite sto sa ovim smaram, ali vidite totalni sam retard kada je u pitanju ista sa bankama.... Zaista prvi put otvaram racun, prvi put koristim Internet prebacivanja pa nemam pojma.. Zato molim da malo se strpite dok ovo sve ne prodje...
Da pocnem od pocetka:
1.Napravio sam profil na Skrillu, zatrazio verifikaciono pismo.. došlo mi je pismo poštom i unio sam 6 brojeva, pise da mi je account verified. Sad me zanima jel potrebno još nesto da verifikujem, vidio sam da ste govorili o nakvim dodatnim verifikacijama?
2. Otišo sam u banku gdje šalterka nije imala pojma sta uopce radim iako sam joj sve detaljno objasnio. Ona mi je rekla da skeniram papir koji sam dobio gjde pise SWIFT i IBAN te da to posaljem onome ko mi salje novac.. Kako da to posaljem Skrillu nidje vezzee stvarno.... Kako god ja sam otiso na Skrill i tamo Add Bank Account dodao sam svoj IBAN i SWIFT banke.. i prihvaceno je sad tamo mi stoji to kao Primary Bank Account. Što je Ok?
Xitman - Uopce nemam pojma kako da uradim karticu, za sta ,gdje? Volio bih sad prvo da ovo rijesim da mi legnu pare na Bankovni račun pa kasnije cemo sa karticom lako....
3. Nakon svega ovog sto sam uradio zatrazio sam isplatu od 250$ na Skrill... To sam sinoc odradio i sad mi pise na 99design ,kad kliknem na Credits, da je zahtijev u toku i da ce procesirano biti uskoro.... Jel treba se to sad cekat?? Da znam da ne brinem djaba!! ....
Volio bih da mi kazete jesam li uopce na pravom putu?? I jel to sve tako ide.... Nadam se da me razumijete i HVALA VAM MNOGO!!!