Zarada na netu - GRAFICKI DIZAJN

cista glupost je baviti se dizajnom a kopirati tuđe ideje.... ne razumijem zasto trose vrijeme ,bolje nesto sam osmisliti pa makar i bilo glupo.. nekad ce valjat ta ali samo redizajnirana ideja....... ccc:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da vam se pohvalim da radim sad 1 na 1 sa ovim sto sam pobijedio predprošli put ,ona farma.... baš ludo.... :D

E ovaj znak sam ranije crtao za nesto drugo, imalo je simbolicko znacenje povezivanja, naravno - apstraktna simbolika.. Liku sam crtao svakakve oblike jer nije trazio nista sto ima neko posebno znacenje, tacnije nije znao sta hoce... Na kraju sam ispucao jedno deset znakova iz razlicitih logoa koje sam do sada crtao i ovaj mu se svideo :)

Joj ti sto ne znaju sta hoce :udriglavu:
obozavam tako da "recikliram", i za Pop Up i za PrepShop je proslo uz recikliranje :D
Jel to uopste poelo sa radom? Dobra im je zamisao, ali ne znam na koju foru ce neko da odluci ko ce da mu radi posao koji je toliko precizno odredjen da svako moze da ga uradi.

Okei, hvala ti za ovaj scrshoot... jos me samo zanima kako da izradim tu karticu i gdje??? ..... jel i tu imam neki Payoneer account na koji moram prebacit sa 99design-a?? ... izvinite za ovu moju glupost kada su u pitanju ove stvari.. zaista prvi put radim prebacivanje novca sa neta... :D hvalaaaa vammm

Back