Zapadno-škotski beli terijer

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana_tj._Ja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam procitao neki komentar za moju lavicu, igore, mimi"s mom????a i sada izgleda kao... vodio sam je na trimovanje kod gospodje Tanje(Jajinci) i kuca izgleda brrrr....pa gospodine igore vidimo se na nekoj od narednih izlozbi...Tanja je super ima svoju odgajivacnicu i stvarno su joj psi za svaku pohvalu a i ona je ok.

Nisam procitao neki komentar za moju lavicu, igore, mimi"s mom????a i sada izgleda kao... vodio sam je na trimovanje kod gospodje Tanje(Jajinci) i kuca izgleda brrrr....pa gospodine igore vidimo se na nekoj od narednih izlozbi...Tanja je super ima svoju odgajivacnicu i stvarno su joj psi za svaku pohvalu a i ona je ok.

Šta da kažem, nisam ekspert, temu pratim iz radoznalosti, mogu samo da prokomentarišem da je slatka. :)

[Не знам, можда је ово што ми се управо мота око ногу у ствари папагај, а не вести./QUOTE]

E, onda ti moram reci da ti imas verovatno jedinstveni primerak ''linjajuced Westja,ili papagaja koji je ''umislio'' da je Westy pa se mitari''....sem ako ti naravno pod linjanjem ne podrazumevas ono sto je mimi's mom napisala.....;)

luxuzni,

to sa gdjom Tanjom ti je odlican potez,mi se licno ne poznajemo(bar ja mislim da ne;))ali po svemu sto sam video,cuo i procitao....svaka cast:D
sto se tvoje lavice tice....ne mogu bas mnogo da kazem jer em fotaografije nisu bas merodavne(mislim uopste)em su male,em je ona mala.....inace donekih godinu dana po meni svi su psi prilicno ujednaceni naravnao ako su pravilno negovani.....;)

A sto se vidjenja tiice naravno...of skroz.....:hvala:

Ma ne mislim da si filozof nego sam te zamolio da objasnis pitanje,jer je jako siroko,bez podataka, ali dobro.....;)

Prvo,nije bitno koje je godisnje doba nego koliko je stene staro i da li je dobilo sve potrebene vakcine,revakcine i jeli pravilno tretirano protiv parazita...(izmedju 6 i 12 nedelje bi trebalo da su zavrseni svi nacini zastite a u tom periodu bi stene i trebalo preuzimati)

Drugo,svako stene bi trebalo(pod uslovom da je prva stavka zadovoljena)da se sto je moguce vise krece medju drugim psima i ljudima radi pravilne socijalizacije

Trece,osnovne stvari oko samog uzgoja steneta bi trebao da ti da odgajivac od kojeg si stene nabavila,ili imas nameru da nabavis.....

Eto ukratko.........

Back