malo je mutna,he, he , he deranee...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao izgleda da sam napravila veliku gresku,kupila sam mom Maxu granulice za njegov uzrast,ali sam mu dala suve jer mi je tako rekla ova u pet-shopu,i sto je najgore dala sam mu i jedan obrok domace hrane...ujutru idemo kod veterinara *prvi put* pa cu vam javiti...
e ovako je bilo kod veterinara,,on je pun glista...njemu su i mama i baba pune glista,,kad nisam pala u nesvest od same pomisli na gliste...,,trebala bi da ga vratis,, itd.posto sam kucu dobila na poklon,i to na cerkino insistiranje ranije sa mesec i po dana ne ostaje mi nista drugo nego da se izborim sa tim.dala sam mu sirup soltrik odmah ujutru i jesce samo piletinu i pirinac .valjda ce biti sve u redu i onda tek vakcina...
Jako je važno da Soltrik daješ prema uputstvu, ako se dobro sećam, tri puta dnevno tri dana, prema kilaži? Ako ne daješ tako, nisi ništa uradila. I smeš slobodno da kombinuješ hranu, samo nemoj da bude neki krš od granula i nemoj da bude začinjena kuvana i zabranjene namirnice.
А како се препозна ''крш од гранула''?![]()
i jos nesto ...kada sam na poslu cerka mi je sa maxom...i mora da cisti iza njega,procitala sam da gliste mogu da se prenesu pogotovu deci,zna za higijenu naravno,ali sigurno ne pere ruke svaki put kada ga mazi jer ga mazi nonstop,sta da radim?
Inace cena ovih pasa je odprilike 150 - 600 evra...