Zapadno-škotski beli terijer

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana_tj._Ja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bilo bi jako dobro,kad navodfite negativna a i pozitivna iskustva sa odgajivacima ili osoboma od kojih ste nabavili stene da obavezno naznacite naziv odgajivacnice ili ime osobe jer ''covek iz Rume'' je jako sirok pojam i u sustini ne znaci nista.Naravno,jako je vazno da to sto navodite potkrepite cinjenicama ovako to je samo ''rekla kazala'' a bogami moze biti i cista kleveta(namerna ''pljuvacina'' konkurencije) koja moze dovesti ljude u vrlo neprijatnu situaciju........
Naravno, isto tako i pozitivna iskustva doprinose ''dobrom glasu''......ali sve potkrepljeno cinjenicama......Tako ce osobe zainteresovane za nabavku stenca znati kome da se obrate a koga da ''zaobilaze u sirokom luku''...:super:

Имам питање (мада сумњам да ће ми одговор стићи на време с обзиром на слабу посећеност ове теме): са колико месеци вестију треба да се подигну уши?

Мој сутра пуни 3 месеца и нису му се подигле, а његовом брату јесу још пре пар недеља....па зато питам....

Имам питање (мада сумњам да ће ми одговор стићи на време с обзиром на слабу посећеност ове теме): са колико месеци вестију треба да се подигну уши?

Мој сутра пуни 3 месеца и нису му се подигле, а његовом брату јесу још пре пар недеља....па зато питам....

Nema bas nekog ogranicenja kada je podizanje usiju u pitanju,kao i kod vecine pasa to je individualna stvar. Ali do nekih 6 meseci bi trebale da se dignu ako naravno nisu prelomljene. Daj mu kalcijum i nemojte ga mnogo maziti po usima.

Hellen moja baka je pre imala westija ali je pobegao :(
Ne nzma sa koliko im se meseci dizu usi...ali mislim da je to kod nekih kasnije kod nekih ranije tako da ne moras da se brines..:)
Kad je moja baka imala westija njemu su se usi podigle sa 7 meseci :)
A nekima i sa 3,4 meseca :)
Ja tako mislim pa sad ako sam poresila :rumenka:

A da zanima me da li se westy mora voditi na sisanje?? (ja mislim da mora pa sad ne nzma nisam sigurna) :)
I koliki porastu od prilike??
I sa koliko meseci ga je najbolje poceti izvoditi napolje? :)
kucu dobijam teK na prolece ali evo da se raspitam :)
Imam puno pitanja...pa ce mozda i biti tesko odgovoriti :mrgreen:

A da zanima me da li se westy mora voditi na sisanje?? (ja mislim da mora pa sad ne nzma nisam sigurna) :)
I koliki porastu od prilike??
I sa koliko meseci ga je najbolje poceti izvoditi napolje? :)
kucu dobijam teK na prolece ali evo da se raspitam :)
Imam puno pitanja...pa ce mozda i biti tesko odgovoriti :mrgreen:

Ne moraju se voditi na sisanje,ali je lepo voditi ih z:mrgreen: Da bi imali frizuru kao sa slika moraju se rodovno voditi na sisanje i trimovanje,ali ako pas nije izlozbeni nema potrebe cesto ga trimovati.

Svi stenci mogu da se izvode napolje nakon sto prime revakcinu i busterizaciju,a to je sa neka 3-4 meseca.

Koliko porastu mozes procitati u standardu rase.

Ja imam kontra problem sa kalcijumom i podizanjem ušiju kod "zemljaka": ne sme se preterati da se uši ne bi ispravile sasvim.
Nego... vilus, kad si već tu i kad pričamo o kalcijumu... davnih dana mi je rečeno da je za to najbolje osušena i istuckana ili samlevena ljuska od jajeta. ja nemam štene, ali čisto da znamo, ima li to smisla? Možda nekom bude od koristi

Ne moraju se voditi na sisanje,ali je lepo voditi ih z:mrgreen: Da bi imali frizuru kao sa slika moraju se rodovno voditi na sisanje i trimovanje,ali ako pas nije izlozbeni nema potrebe cesto ga trimovati.

Svi stenci mogu da se izvode napolje nakon sto prime revakcinu i busterizaciju,a to je sa neka 3-4 meseca.

Koliko porastu mozes procitati u standardu rase.

Vilus hvala na odgovorima z:kiss: z:kiss:

Back