uros1996
Početnik
- Poruka
- 35
ima neko zenku za parenje u jesen
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamolila bih sve koji imaju na prodaju ili znaju neku odgajivacnicu ovih slatkisa, da pisu ovde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNAPRED HVALA!!!!ops: :razz:
ops:
.......evo jos jednog clana,pardon clanice ove ''sorte''....
tema ali mi se cini da je u pitanju greska.....i da nije Zapadnoevropski nego Zapadno Skotski beli terijer,drugo to vec dobrano postoji....i trece ovaj link www.kucni-ljubimci.cjb.net bas nesto i ne funkcionise.........

Super je malac!

Имам питање (мада сумњам да ће ми одговор стићи на време с обзиром на слабу посећеност ове теме): са колико месеци вестију треба да се подигну уши?
Мој сутра пуни 3 месеца и нису му се подигле, а његовом брату јесу још пре пар недеља....па зато питам....
Имам питање (мада сумњам да ће ми одговор стићи на време с обзиром на слабу посећеност ове теме): са колико месеци вестију треба да се подигну уши?
Мој сутра пуни 3 месеца и нису му се подигле, а његовом брату јесу још пре пар недеља....па зато питам....

Nema bas nekog ogranicenja kada je podizanje usiju u pitanju,kao i kod vecine pasa to je individualna stvar. Ali do nekih 6 meseci bi trebale da se dignu ako naravno nisu prelomljene. Daj mu kalcijum i nemojte ga mnogo maziti po usima.
E, добро, да не бринем!
Хвала вам, нисам очекивала одговор тако брзо!![]()

А у ком облику да му дајем калцијум?

A da zanima me da li se westy mora voditi na sisanje?? (ja mislim da mora pa sad ne nzma nisam sigurna)
I koliki porastu od prilike??
I sa koliko meseci ga je najbolje poceti izvoditi napolje?
kucu dobijam teK na prolece ali evo da se raspitam
Imam puno pitanja...pa ce mozda i biti tesko odgovoriti![]()
Da bi imali frizuru kao sa slika moraju se rodovno voditi na sisanje i trimovanje,ali ako pas nije izlozbeni nema potrebe cesto ga trimovati.Ne moraju se voditi na sisanje,ali je lepo voditi ihDa bi imali frizuru kao sa slika moraju se rodovno voditi na sisanje i trimovanje,ali ako pas nije izlozbeni nema potrebe cesto ga trimovati.
Svi stenci mogu da se izvode napolje nakon sto prime revakcinu i busterizaciju,a to je sa neka 3-4 meseca.
Koliko porastu mozes procitati u standardu rase.

Tablete. Imas kaforten ili nesto tome slicno. Mozes mu davati i jogurt,ali su tablete najbolje![]()