Zapadno-škotski beli terijer

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana_tj._Ja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo je Andy sa 7 nedelja

Prilozi

• andy2.JPG
    andy2.JPG
    33,8 KB · Pregleda: 50
AHA !
presladak je ! mogu vam reci da je jako pametan i da ne pravi probleme!jos je mali da izlazi napolje da piški i kaki pa to radi na terasi.tako smo ga i naucili,pre neko vece kada smo svi u kuci spavali i terasa je bila zatvorena bilo je negde oko 3 sata posle ponoci čuo sam kako cvili kod terase otvorio sam mu i on kako je izasao piskio je i kakio gde treba!!! yato kayem da je prepametan,mislim koje bi kuce sa 7 nedelja starosti uradilo to!? jedva cekam da pocnem da ga izvodim napolje da ga svi vide i malo pomaze :)

Ajde ako neko zna nesto o ovom psu neka napise, voleo bi i njega da kupim. Takodje ako neko poznaje nekog ko ga ima ili prodaje voleo bi da mi ostavite kontakt.
Video sam ga par puta i mnogo je zivahan pa me zanima da li su svi takvi ili ne?
Napisite sve sto znate.
Hvala

ja imama westija imogu reci da je prava uzivancija imti ovakvog ljubimca.juče je napunio 6 meseci, a kod nas je od 26.06. što znači da ga imamo preko 4 meseca.kupili smo ga u Subotici kod Sakač Gabora koji je veterinar i ujedno odgajivač ovih zverki.Tip se time bavi profesionalno i dobra su mu legla.

Ajde ako neko zna nesto o ovom psu neka napise, voleo bi i njega da kupim. Takodje ako neko poznaje nekog ko ga ima ili prodaje voleo bi da mi ostavite kontakt.
Video sam ga par puta i mnogo je zivahan pa me zanima da li su svi takvi ili ne?
Napisite sve sto znate.
Hvala
pozzz.Westiji su divni, exterijerno lepi, inteligentni, živahni, radoznali, psi bez mirisa. Ako se redovno šišaju, u stanu neće biti dlaka. Trenutno imam kvalitetno leglo, inače sam odgajivač, iz Bgd.Preporučujem westija starijima, jer su lek protiv depresije, tuge i samoće, mladima, jer su izuzetno verni, pozitivni, neodoljivi.Interesantan podatak:statistika kaže, da u porodicama gde su deca rasla uz psa, NARKOMANIJE NEMA.

Ovi preslatki psići bele dlake prvesteno su uzgajani da bi kontrolisani množenje pacova. Danas je to samo pas za društvo. Zbog lepog izgleda i vesele prirode veoma je popularan u svetu. Reži kada ga neko naljuti, ali je uglavnom veseo i pun energije. Obožava društvo! Iako mali odličan je čuvar.
Za mene je ovo jedna od najlepših rasa. Ukoliko neko ima psa ove rase neka podeli svoja iskustva sa ostalim ljubiteljima. Pišite o njima, o uzgoju, nezi, treningu ili nabavci šteneta, odgajivačnicama i sl. Pozzz

Pozdrav svim ljubiteljima Westy-a...Imam kuju od tacno godinu dana,uglavnom mogu samo lepe reci da napisem za ovu rasu,,,,ali imam jedan veliki problem,,,moja kujica je toliko razmazena da ima lep sistem u glavi i toga se strogo pridrzava "Mene ne sme niko da dira",,,apropo ovoga nemam ideju kako da je smirim i odvedem na trimovanje, jer joj je jako toplo.Mnogo je slatka,,,brza, pametna,,a voli da glumi da je opasna...i ima svoju omiljenu igracku...to je jedna patkica koju sam joj kupila kada je donesena u nasu kucu sa 2,5 meseca,,,to je gumena patkica koju i nocu drzi u ustima i tako spava...Jos jedan veliki pozdrav svima koji vole ove male vragove..:D

Jos koja rec o mojoj kujici...Westiji su male igracke,koje cu rado svakome preporuciti ko ima povece dvoriste,citala sam dosta tekstova o tome da ih mnogi cuvaju u stanu...:dontunderstand:valjda je navika ipak pravilo.Ja zivim u stanu, a kuja je trenutno kod roditelja jer je tamo navikla, ali je ovde redovan gost.Ukratko sve kida,,,i pravi haos, jer je navikla na dvoriste,,,tamo ima svoj prostor i svoje "duznosti".Prosle nedelje smo je kupali ovde u mom stanu, u kadi,,,bila je predivna ..ali je kupanje teklo po sistemu...."evo jos malo pa gotovo..." i hranili smo je non stop samo da uradimo samponiranje i tusiranje do kraja,jer je gledala kako da nam pobegne iz kade. Prosusila sam je sa dva peskira, to su njeni peskiri,,,onda je ludovala ..brisala se o fotelju i tepih..pa smo presli na susenje fenom...uh....to je teza verzija...skakala je da zgrabi zubima gajtan od fena, iako fen nije imao skoro nikakav zvuk, znaci nije bio bucan,,,nemirno cudo...jedva sam je prosusila.Zbog nje je stan bio ugrejan, na fotelju je prebaceno cisto cebe, legla je na njega i do ujutru je prespavala bez ustajanja i lajanja, iako imam uzasan komsiluk.Kad smo je stavili na povodac i doveli kuci kod roditelja...oni su pitali..."To je onaaaaaaaaaaaaaa?"...toliko je lepa bila...To je trajalo par dana, dosle su kise,,,posto ona obozava da kopa,,,,,sada lici na psa s ulice o kojem niko ne brine.Juce uvece sam dosla da uzmem povodac i da je prosetam, kada sam usla na kapiju valjala se u jagodama, jer im je mokro lisce, a njoj to prija , jer joj je toplo....Eto toliko vredi kupanje kod jednog Westia, ako se cuva u kuci....pozzz::klap:

Zar niko nece da pise o ovim kucama? Danas je moja ljubimica lajala punih 12 sati na mesalicu za beton, jer moji roditelji renoviraju kucu,,,,neki dan je to radila,,,,tako sto se uplasila peska i sljunka, koji je stajao na gomili, neizdrvljivo vristanje na nesto sto se ne mice....Sve me vise zbunjuje, kako je starija...:heart:Najsmesnija je kada treba da dobije da jede, kupila sam joj vecu posudu, i onda u tacno odredjeno vreme dodje u kuhinju i ceka da joj se sipa hrana.Dobro, sve se spremi, polutoplo, nikad nista hladno, sipamo u zdelicu,,,,,eeeeeeeee,,,,onda sedne pod stolicu i nece da jede, vec posmatra kada ce macka da naidje da je napadne,,,to svaki dan radi,,,fala bogu,,,tu macku voli, pa je ne davi redovno,,,,ali se zbilja naljuti.U svakom slucaju uvek ponavlja isti ritual.
Pisite o ovim kucama,,,,prave su lutke.:heart:

Back