rubiroza genije
Početnik
- Poruka
- 41
da bas toj!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,sad treba da kupiš psa da ovu zverku čuva da je neko ne ujede.....rubiroza genije:da bas toj!!!!!!!!!!!!
rubiroza genije:ne ljutim se naravno!

pozzz.Westiji su divni, exterijerno lepi, inteligentni, živahni, radoznali, psi bez mirisa. Ako se redovno šišaju, u stanu neće biti dlaka. Trenutno imam kvalitetno leglo, inače sam odgajivač, iz Bgd.Preporučujem westija starijima, jer su lek protiv depresije, tuge i samoće, mladima, jer su izuzetno verni, pozitivni, neodoljivi.Interesantan podatak:statistika kaže, da u porodicama gde su deca rasla uz psa, NARKOMANIJE NEMA.Ajde ako neko zna nesto o ovom psu neka napise, voleo bi i njega da kupim. Takodje ako neko poznaje nekog ko ga ima ili prodaje voleo bi da mi ostavite kontakt.
Video sam ga par puta i mnogo je zivahan pa me zanima da li su svi takvi ili ne?
Napisite sve sto znate.
Hvala

valjda je navika ipak pravilo.Ja zivim u stanu, a kuja je trenutno kod roditelja jer je tamo navikla, ali je ovde redovan gost.Ukratko sve kida,,,i pravi haos, jer je navikla na dvoriste,,,tamo ima svoj prostor i svoje "duznosti".Prosle nedelje smo je kupali ovde u mom stanu, u kadi,,,bila je predivna ..ali je kupanje teklo po sistemu...."evo jos malo pa gotovo..." i hranili smo je non stop samo da uradimo samponiranje i tusiranje do kraja,jer je gledala kako da nam pobegne iz kade. Prosusila sam je sa dva peskira, to su njeni peskiri,,,onda je ludovala ..brisala se o fotelju i tepih..pa smo presli na susenje fenom...uh....to je teza verzija...skakala je da zgrabi zubima gajtan od fena, iako fen nije imao skoro nikakav zvuk, znaci nije bio bucan,,,nemirno cudo...jedva sam je prosusila.Zbog nje je stan bio ugrejan, na fotelju je prebaceno cisto cebe, legla je na njega i do ujutru je prespavala bez ustajanja i lajanja, iako imam uzasan komsiluk.Kad smo je stavili na povodac i doveli kuci kod roditelja...oni su pitali..."To je onaaaaaaaaaaaaaa?"...toliko je lepa bila...To je trajalo par dana, dosle su kise,,,posto ona obozava da kopa,,,,,sada lici na psa s ulice o kojem niko ne brine.Juce uvece sam dosla da uzmem povodac i da je prosetam, kada sam usla na kapiju valjala se u jagodama, jer im je mokro lisce, a njoj to prija , jer joj je toplo....Eto toliko vredi kupanje kod jednog Westia, ako se cuva u kuci....pozzz:
Najsmesnija je kada treba da dobije da jede, kupila sam joj vecu posudu, i onda u tacno odredjeno vreme dodje u kuhinju i ceka da joj se sipa hrana.Dobro, sve se spremi, polutoplo, nikad nista hladno, sipamo u zdelicu,,,,,eeeeeeeee,,,,onda sedne pod stolicu i nece da jede, vec posmatra kada ce macka da naidje da je napadne,,,to svaki dan radi,,,fala bogu,,,tu macku voli, pa je ne davi redovno,,,,ali se zbilja naljuti.U svakom slucaju uvek ponavlja isti ritual.