- Poruka
- 199.921
Da li je kriv taj ludak ili ona, pitanje je. U svakom slučaju, ne želim da razmišljam o kricivici dok ležim u bolnici, zato idem autom, bezbednije je i brže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mnogo skuplje
Tu te ceka Vucic da te osisa ko ovcu
Nego cuti i bolje sto je tako
Dok su vecina kao ti ti, bicikl ce biti najisplativije prevozno sredstvo.
Kad bi kojom nesrecom vecina presla na bicikle sutra bi nam Vucic uveo registraciju bicikala u iznosu od 300-1000e godisnje![]()
I mnogo skuplje
Tu te ceka Vucic da te osisa ko ovcu
Nego cuti i bolje sto je tako
Dok su vecina kao ti ti, bicikl ce biti najisplativije prevozno sredstvo.
Kad bi kojom nesrecom vecina presla na bicikle sutra bi nam Vucic uveo registraciju bicikala u iznosu od 300-1000e godisnje![]()
Samo vi vrtite pedale, kad vbozite decu u vrtić, kad ih vozite na neki privatni čas, kad idete u kupovinu, kad vodite nekoga kod doktzora... udri Tiksi, juuuriiiiiš!
Ti vozis ladu samaru na plin i sta e to tebe dotice. ???? ne kapiram.
- - - - - - - - - -
ovo je moje drugo vozilo... 300 evra.
http://car-from-uk.com/ebay/carphotos/full/ebay880283.jpg
sta mu fali za posao? ja nemam taj palanacki i seljoberski stav kao ti.
a ovo mi je moj macor za daleke pute (suncanje na gleceru kao ti u austriji)
https://cs.copart.com/v1/AUTH_svc.pdoc00001/PIX107/6d189570-1012-41ed-9ac0-c43d3f1b344e.JPG
Ne vozis vise Mercedes C klasu dizela sa jambolijama na sedistima?![]()
Ne vozis vise Mercedes C klasu dizela sa jambolijama na sedistima?![]()
Ne.
Ja samo navijam za vas. Da budete zdraviji, fizicki spremniji, i sa vise novca u vasem budzetu umesto u Vucicevom.
Al vi ocete da budete dekintirani sa stomacima od 30 kila pa ocete....
Jedino sto ovu vlast moze da natera da smanji poreze jeste zestoko smanjenje potrosnje goriva.
Prosecan stanovnik EU ima 6 puta jeftinije gorivo nego stanovnik prosecni Srbije.
Prosto jer su im plate 6-7 vece nego nase, a gorivo u apsolutnim iznosima u evrima nesto jeftinije nego kod nas.
I pored toga oni mnogo vise voze bicikle nego mi. Holandija, Nemacka, Italija, Svedska - svuda se masovno voze bicikli 10 puta vise nego kod nas.
A Srbin bato , cackalica u zubima, sve ce da da samo mu ne diraj auto ....
![]()
Sta fali ovom gospodinu?
Gledajte koliko samo ljudi u Londonu vozi bicikle i ide njima na posao u skolu gde vec...
Ajde što je brži od kola.... pre jedno mesec dana ja motorom, sa vrha Bulevara, gore od Cvetka, pa do Terazijskog tunela. Najveća gužva u sred dana, lik me pratio biciklom non-stop. Tanji je pa se provuče i tamo gde ja ne mogu, plus što ja stojim na svakom crvenom a on ni na jednom nije stao.0:22 prošao kroz crveno
Nema blatobrane, nema prednje svetlo.
Ajde što je brži od kola.... pre jedno mesec dana ja motorom, sa vrha Bulevara, gore od Cvetka, pa do Terazijskog tunela. Najveća gužva u sred dana, lik me pratio biciklom non-stop. Tanji je pa se provuče i tamo gde ja ne mogu, plus što ja stojim na svakom crvenom a on ni na jednom nije stao.
Ajde što je brži od kola.... pre jedno mesec dana ja motorom, sa vrha Bulevara, gore od Cvetka, pa do Terazijskog tunela. Najveća gužva u sred dana, lik me pratio biciklom non-stop. Tanji je pa se provuče i tamo gde ja ne mogu, plus što ja stojim na svakom crvenom a on ni na jednom nije stao.
ma jok... koji ce mi? imam dva auta (video si) i ne zivim u selendri da bih se pokazivao okolini... sad kad to kazem i to je problem? cak mislim da kupim i peglicu za posao... malo jeste neobicno- zadnji izvod plate je 118 hiljada... ali zivim u bg a ne u selendri... jedino sto mi fali je jos par cenimetara k,u.rca da prebacim srpski standard od 22. al to se ne kupuje. ako ima negde javi... moze javno ili na pp.
- - - - - - - - - -
evo cak i mobilni koji nosim
https://staticshop.o2.co.uk/product...eader.png?cb=1f48fe1fc55edc30a6b7df5449b6dab8
ja nemam taj palanacki problem kao ti.
Zamisli scenu, krenu Tiksi i žena mu u restoran, povedu i decu. Idi bajsevima, žena štipaljkama zakačila suknju da je ne uhvati lanac, a deca... dobro, deca ne smeju biciklima na ulicu, pa su ih ostavili kod babe i dede na čuvanju. I tako stignu oni, malo izgužvani, malo blatnjavi, više znojavi, na romantičnu večeru...
Maunti preko krivih i loše zavarenih šina? Ne zezja, bre.
А рупе, џомбе, и остали реквизити српских улица?
И ја питам без везе, маунтин бајк![]()
Управо то и чини Београд врло опасним местом за бицикл, Тихи...Beograd nije preterano prostorno velik ali je stesnjen, ulice uske i tesne, prenatrpan pa samim tim je brzina kretanja automobila jako mala.
Ja sam sa drumasem u spustu prelazio preko sina nizbrdo brzinama 50-60 km i nikad nijedan problem.
Sa gumama za planinski bicikl je jos lakse i bezbednije jer su one dosta sire i pod manjim pritiskom
Preko šina u Beogradu?
Управо то и чини Београд врло опасним местом за бицикл, Тихи...
Просто- није паметно.
Prosecno vozilo u Beogradu se krece 15 km na sat
Beograd nije preterano prostorno velik ali je stesnjen