Appel
Iskusan
- Poruka
- 5.689
E mučeniče , kad bi ti još i shvatio šta sam ja napisala...al' džaba...evo šabanoti će ti objasniti, mi sa Dedinja se ne zamaramo sitnišem![]()
Ako ćemo da sudimo po komšijama, vas sa dedinja treba sve poapsiti, al ajde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E mučeniče , kad bi ti još i shvatio šta sam ja napisala...al' džaba...evo šabanoti će ti objasniti, mi sa Dedinja se ne zamaramo sitnišem![]()
Ja sam bio na toj utakmici i ne vidim u cemu je problem sem oko velicanja Rusije...Trebalo je zvizdati i Rusima i Amerima!!! To su ista G samo sto je narodu ispran mozak o bratstvu sa Rujama.

nisam ja u Marinkovu baru....( podlezes propagandi )
ja sam u brace jerkovica, a upravo merkam da se preselim kod tebe u komsiluk.....tu gde mi je tata oteo svojevremeno vilu, pa ludak zamenio za 3 trosobna stana
cim krenes lisicijim potokom , od belog dvora.........prva gradnja sa desne strane...
doci ces na kavu , pardon karu, pardon.......kafu.........( umoran sam)![]()

не него само избор имам да ми уса грађанин није добро дошао
нити га за пријатеља желим

Ako ćemo da sudimo po komšijama, vas sa dedinja treba sve poapsiti, al ajde...

Nema ko...sve smo mi to eliminisali četres'pete...![]()

A posle se čudiš kad te zaj*******... Šta da kažem...Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.
Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.
Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?
Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?
Je l to neko od crnaca hteo da se sprijatelji s tobom?
Ne daj se, Srbine!![]()
Je l to neko od crnaca hteo da se sprijatelji s tobom?
Ne daj se, Srbine!![]()

Многе пријатеље стекох из Африке,вид чуда сви били су црнци
многе стекох и из Азије вид чуда беху разних боја коже
ал њихове државе нису напале државу моју

Ako ti na mapi Afrike znas gde je Afrika ja se "besim!
Al" majkemi...![]()
Ako ih puste to znači samo jedno: da su izdajnici.![]()
Je l bilo nekih i iz Male Azije?![]()

Са истока блиског их је било
Sinko...u Srbiji jos uvek ne postoji taj Servis...to je "samo" reklama...a kad odes tamo u Omladinskih Brigada oni kazu-zao nam je,nemamo mi "alat" da otvorimo tako nesto,nego moramo da ga saljemo za Dojclanda pa ako ste voljni da cekate....(jedno 3 meseca)...samo,sva sreca pa nisam u Srbiji!До скору у Србији земљи дипон ниси имао где да сервисираш
сада сервис већ пар година постоји,пријави се да ти прочисте дизне
и да ти допуне гас

Mislio sam, da se nisi s Turčinom nekim sprijateljio, daleko bilo...
Турска је Европска земља,чека статус за ЕУ
Sinko...u Srbiji jos uvek ne postoji taj Servis...to je "samo" reklama...a kad odes tamo u Omladinskih Brigada oni kazu-zao nam je,nemamo mi "alat" da otvorimo tako nesto,nego moramo da ga saljemo za Dojclanda pa ako ste voljni da cekate....(jedno 3 meseca)...samo,sva sreca pa nisam u Srbiji!
Nego ja sam 100% siguran da tri pokazem mapu Afrike da ti ne bi mogao da mi pokazes gde je Afrika!![]()
Geografski je u Aziji... Samo onaj deo što se graniči s Bugarskom je u Evropi (geografski).
Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.
Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.
Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?
Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?
Azathoth, heb'ga sad...rastuži me ona prva slika , gde onako pokunjeni idu sa terena
Štrajkbrejkeru jedan najobičniji...baš se lepo zabavismo![]()