Заостала српска младеж

...

• БРАТЬЯ НА ВЕК

• Подржавам америчке банту црнце и заставу коју носе на дресу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dokle cete vi stici sa takvim nacinom razmisljanja da mi je da znam...

Do zivota koji vredi ziveti........

Jel to Tadic ubija na semaforima?

Jok ja.

Ни ја нисам имао везе са политиком па ми је пукао прозор у соби за време бомбардовања и чекао сам ћалета 78 дана да се врати кући.

A mozda je cale imao neke veze.......:think:

ne razumem..zasto je to ..primitivizam?

Evo ga jos jedan ne cipovani,doduse malo slabije kapira ali je nash :mrgreen:

p.s-sorry :mrgreen:

Ajde ***** **** ** * ****** ko boga te molim :mrgreen:

Brate to nije isto... :hahaha: Chisto da znash. :mrgreen: To se zove kosharka, a u basketu nemash dva kosha... I nema trojki. :mrgreen:

Cist bezobrazluk.:mrgreen:

Tako je, brate :mrgreen: , samo surovo, tj. oshtro, tj. odsechno... :mrgreen: ... Ipak je gajba piva gajba piva!!! :lol: A je l' znash onaj vic, kao, uhvate kanibali Srbina, Francuza i Engleza i kaze im poglavica: Vi nam sada recite odakle ste, i ako mi budemo znali gde je to, necemo vas skuvasti i pojesti! I kaze Englezu: Odakle si? Iz Londona. Shta? London, Big Ben, London Bridge, ovo ono... !? Isecite ga!!! Pita Francuza: Ti, odakle si? Iz Pariza. Shta? Pariz, Trijumfalna Kapija, Ajfelova Kula... !? Isecite ga i turite u lonac!!! Pita Srbina: Odakle si? Sa Novog Beograda. Ne seeeeeeeeeeeeeri braaaate, iz kog si bloka? :mrgreen: ... A, brate? :mrgreen:

Da li to treba da znaci da su novobeogradjani kanibali?:mrgreen::hahaha::rotf::super:

Јесам гледао сам и 8 миле и онај фифтијев аутобиографски и могу рећи да је америка земља једнаких шанси и благостања на дохват руке. То што ти накарадно тумачиш поуку је само твој проблем. Вероватно си радикал, немаш све зубе на броју, гледаш преносе из Хага до касно у ноћ и живиш у Земуну поред трафике.

Ona je sve samo to ne.
Nisam radikal i nikad u zivotu nisam glasao za njih, dvojka mi je popravljena, ostali su zdravi, prenos pogledam nekad kad se vratim iz grada i dok veceram da mi nije dosadno, zivim daleko od Zemuna i trafika.
Zelim ti da odes u Ameriku i da vidis kako je "divno", kako je to cool land, land of opportunity...
I nisam star ko sto mislis imam 22 :)

Nemoj da gledas filmove za tvoje dobro. Ako si gledao 8 mile, e vecina amera zivi ko Eminem u tom filmu. A sad posle ove krize su poceli da zive u kamp naseljima, jer su izgubili kuce. Ima bogatih amerikanaca tacno, ima i dobrih skola, ali za bogatase. Kod nas svako ko vredi moze da upise fax, bude na budzet, zavrsi. Kod njih toga nema. Kakvu socijalnu zastitu pruza amerika njihovim gradjanima? A ti marinici vecina su pi*ke. Video sam neke na Kosovu i u Republici Srpskoj. Deca po 18 dina, dva samara da im opalim ima da se useru. Kad su tako uvezbani sto u Iraku, sede oko aerodroma, i jos nekih bolje obezbedjenih mesta, a druge vojnike, mislim na vojnike iz drugih klijent drzava, salju na opasna mesta. Aj da ti kazem jos nesto pa da idem da spavam, zemlja u kojoj se dobro zivi je Svajcarska, onda Danska, Norveska. Jedan prijatelj mi je reko da je dobro u Kuvajtu i Emiratima, ja nisam bio ali verujem mu na rec.

file.php
file.php
file.php

@МАЊЕ ЗЛО

БАНДИЈУ сам већ "изрекао ову меру" :mrgreen:

znakovi_zabrane_ZA_2A_1_v.gif

али видим и да си ти - сасвим зрео за њу!!!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Ма добро то су ситно детаљи, битно је да има кош и мрежица... Може 2 на 1. Ти и бундева на мене, слабо сте покретљиви па нек вас буде више. Знаш оно да буде добар однос квалитета и квантитета ;)
a ne necemo tako , jel ti ja licim na crnca iz geta da skakucem za loptom ? aj da si neki fudbal rekao
nego cete igrati vas dvojica , a ja cu sa strane unistavati pomenutu gajbi i navijati:super: , evo za obojicu ,nije problem dobri ste ljudi iako Beogradjani :mrgreen:

Lete Kinez,Amerikanac,Rus I Srbin avionom i od jednom zacuju glas iz zvucnika...Govori vam vas pilot.Na avionu su otkazale sve komande i srusice se,ja sad iskacem a ispod Srbinovog sedista se nalaze samo tri padobrana pa ih vi nekako podelite! Zgrabi Srbin ona tri padobrana a Rus mu kaze...mi smo braca,pravoslavci,mi Rusi smo uvek bili uz vas...znam,znam rece Srbin da mu padobran i Rus iskoci iz aviona!Amerikanac poceo svoju pricu...mi Amerikanci smo veliki prijatelji srpskog naroda,mi smo vam davali i pozajmljivali pare...dobro,dobro,prekinu ga Srbin pa da padobran i njemu i Amerikanac iskoci iz aviona.Kinez kaze Srbinu...slusaj Srbine ostao je samo jedan padobran uzmi ga ti i iskoci vas Srba je i ovako malo a nas Kineza ima preko milijardu i ja cu da se zrtvujem,postacu heroj,slavice me cela Kina a i Srbija....polako bre Kinez gde si zapeo-rece mu Srbin,hajde uzimaj ovaj padobran i iskaci a za mene ne brini...Amerikancu sam dao putnu torbu :D

Lete Kinez,Amerikanac,Rus I Srbin avionom i od jednom zacuju glas iz zvucnika...Govori vam vas pilot.Na avionu su otkazale sve komande i srusice se,ja sad iskacem a ispod Srbinovog sedista se nalaze samo tri padobrana pa ih vi nekako podelite! Zgrabi Srbin ona tri padobrana a Rus mu kaze...mi smo braca,pravoslavci,mi Rusi smo uvek bili uz vas...znam,znam rece Srbin da mu padobran i Rus iskoci iz aviona!Amerikanac poceo svoju pricu...mi Amerikanci smo veliki prijatelji srpskog naroda,mi smo vam davali i pozajmljivali pare...dobro,dobro,prekinu ga Srbin pa da padobran i njemu i Amerikanac iskoci iz aviona.Kinez kaze Srbinu...slusaj Srbine ostao je samo jedan padobran uzmi ga ti i iskoci vas Srba je i ovako malo a nas Kineza ima preko milijardu i ja cu da se zrtvujem,postacu heroj,slavice me cela Kina a i Srbija....polako bre Kinez gde si zapeo-rece mu Srbin,hajde uzimaj ovaj padobran i iskaci a za mene ne brini...Amerikancu sam dao putnu torbu :D

Hahahahaha kul. :D

Tako je,nikakva gay druženja,samo pivo i prasetina.

Pa u pivo se i igra... :lol:

Dobar. :super:

@manje zlo

Lepo postavljena tema, neke ljude si zbunio, Navara naročito. :mrgreen:

Meni samo nije jasno kako pustiše one bantu crnce u Srbiju posle 78 dana bombardovanja s njihove strane, a naročito od njihovog trenera...

Dobro, shvatam da se protiv junaštva u srcu ne može, te da je izviždati sportiste, iste one što baciše uranijum na nas, neophodno... Ali, nekako mi žao.

Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.

Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.

Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?

Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?

Kako su se njihovi poneli prema nama dobro su i prosli svaka cast za nasu omladinu koja je pokazala da ne zaboravlja .:worth:

Poslednja izmena:

Back