Homoljac
Domaćin
- Poruka
- 3.155
Молим постављача теме да нам каже шта мисли о
УНАПРЕД ЗАХВАЛАН!!!![]()
Malo dete

Gledaj Srpski nindza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молим постављача теме да нам каже шта мисли о
УНАПРЕД ЗАХВАЛАН!!!![]()

Лаку ноћ, надам се да ћеш и ти бар једном сањати жуте звезице и шенгене па да коначно кренемо напред. Ја их сањам свако вече.

Dokle cete vi stici sa takvim nacinom razmisljanja da mi je da znam...
Jel to Tadic ubija na semaforima?
Ни ја нисам имао везе са политиком па ми је пукао прозор у соби за време бомбардовања и чекао сам ћалета 78 дана да се врати кући.

ne razumem..zasto je to ..primitivizam?

To tebi sport?![]()

Brate to nije isto...Chisto da znash.
To se zove kosharka, a u basketu nemash dva kosha... I nema trojki.
![]()

Tako je, brate, samo surovo, tj. oshtro, tj. odsechno...
... Ipak je gajba piva gajba piva!!!
A je l' znash onaj vic, kao, uhvate kanibali Srbina, Francuza i Engleza i kaze im poglavica: Vi nam sada recite odakle ste, i ako mi budemo znali gde je to, necemo vas skuvasti i pojesti! I kaze Englezu: Odakle si? Iz Londona. Shta? London, Big Ben, London Bridge, ovo ono... !? Isecite ga!!! Pita Francuza: Ti, odakle si? Iz Pariza. Shta? Pariz, Trijumfalna Kapija, Ajfelova Kula... !? Isecite ga i turite u lonac!!! Pita Srbina: Odakle si? Sa Novog Beograda. Ne seeeeeeeeeeeeeri braaaate, iz kog si bloka?
... A, brate?
![]()

Јесам гледао сам и 8 миле и онај фифтијев аутобиографски и могу рећи да је америка земља једнаких шанси и благостања на дохват руке. То што ти накарадно тумачиш поуку је само твој проблем. Вероватно си радикал, немаш све зубе на броју, гледаш преносе из Хага до касно у ноћ и живиш у Земуну поред трафике.

Nemoj da gledas filmove za tvoje dobro. Ako si gledao 8 mile, e vecina amera zivi ko Eminem u tom filmu. A sad posle ove krize su poceli da zive u kamp naseljima, jer su izgubili kuce. Ima bogatih amerikanaca tacno, ima i dobrih skola, ali za bogatase. Kod nas svako ko vredi moze da upise fax, bude na budzet, zavrsi. Kod njih toga nema. Kakvu socijalnu zastitu pruza amerika njihovim gradjanima? A ti marinici vecina su pi*ke. Video sam neke na Kosovu i u Republici Srpskoj. Deca po 18 dina, dva samara da im opalim ima da se useru. Kad su tako uvezbani sto u Iraku, sede oko aerodroma, i jos nekih bolje obezbedjenih mesta, a druge vojnike, mislim na vojnike iz drugih klijent drzava, salju na opasna mesta. Aj da ti kazem jos nesto pa da idem da spavam, zemlja u kojoj se dobro zivi je Svajcarska, onda Danska, Norveska. Jedan prijatelj mi je reko da je dobro u Kuvajtu i Emiratima, ja nisam bio ali verujem mu na rec.

a ne necemo tako , jel ti ja licim na crnca iz geta da skakucem za loptom ? aj da si neki fudbal rekaoМа добро то су ситно детаљи, битно је да има кош и мрежица... Може 2 на 1. Ти и бундева на мене, слабо сте покретљиви па нек вас буде више. Знаш оно да буде добар однос квалитета и квантитета![]()
, evo za obojicu ,nije problem dobri ste ljudi iako Beogradjani 
a ne necemo tako , jel ti ja licim na crnca iz geta da skakucem za loptom ? aj da si neki fudbal rekao
nego cete igrati vas dvojica , a ja cu sa strane unistavati pomenutu gajbi i navijati, evo za obojicu ,nije problem dobri ste ljudi iako Beogradjani
![]()

Ajde ***** **** ** * ****** ko boga te molim
Pa ne, realno...Studentarija doshla da bleji po BG-u...
Cist bezobrazluk.
Pa, ne, mislim, stvarno...
Da li to treba da znaci da su novobeogradjani kanibali?![]()

Tako je,nikakva gay druženja,samo pivo i prasetina.Ajde vas dvoje nemojte da kvarite dechka,kakav basket kakvi bakrachi![]()
Tako je,nikakva gay druženja,samo pivo i prasetina.

Lete Kinez,Amerikanac,Rus I Srbin avionom i od jednom zacuju glas iz zvucnika...Govori vam vas pilot.Na avionu su otkazale sve komande i srusice se,ja sad iskacem a ispod Srbinovog sedista se nalaze samo tri padobrana pa ih vi nekako podelite! Zgrabi Srbin ona tri padobrana a Rus mu kaze...mi smo braca,pravoslavci,mi Rusi smo uvek bili uz vas...znam,znam rece Srbin da mu padobran i Rus iskoci iz aviona!Amerikanac poceo svoju pricu...mi Amerikanci smo veliki prijatelji srpskog naroda,mi smo vam davali i pozajmljivali pare...dobro,dobro,prekinu ga Srbin pa da padobran i njemu i Amerikanac iskoci iz aviona.Kinez kaze Srbinu...slusaj Srbine ostao je samo jedan padobran uzmi ga ti i iskoci vas Srba je i ovako malo a nas Kineza ima preko milijardu i ja cu da se zrtvujem,postacu heroj,slavice me cela Kina a i Srbija....polako bre Kinez gde si zapeo-rece mu Srbin,hajde uzimaj ovaj padobran i iskaci a za mene ne brini...Amerikancu sam dao putnu torbu![]()
Tako je,nikakva gay druženja,samo pivo i prasetina.

Pa basket je pre 20 godina izgledao kao nevina zabava,nažalost truli zapad je sve izvitoperio i proglasio gay aktivnostima.Mislis da su gay straith?
![]()

A jel vam to pivo sluzi za polivanje ili.....?
![]()
...misliš,biraju mr. mokre majice? 

Hocete i vas dvojica da se gej-druzite sa nama?
... Pedevashi, vnao fam... 
Lete Kinez,Amerikanac,Rus I Srbin avionom i od jednom zacuju glas iz zvucnika...Govori vam vas pilot.Na avionu su otkazale sve komande i srusice se,ja sad iskacem a ispod Srbinovog sedista se nalaze samo tri padobrana pa ih vi nekako podelite! Zgrabi Srbin ona tri padobrana a Rus mu kaze...mi smo braca,pravoslavci,mi Rusi smo uvek bili uz vas...znam,znam rece Srbin da mu padobran i Rus iskoci iz aviona!Amerikanac poceo svoju pricu...mi Amerikanci smo veliki prijatelji srpskog naroda,mi smo vam davali i pozajmljivali pare...dobro,dobro,prekinu ga Srbin pa da padobran i njemu i Amerikanac iskoci iz aviona.Kinez kaze Srbinu...slusaj Srbine ostao je samo jedan padobran uzmi ga ti i iskoci vas Srba je i ovako malo a nas Kineza ima preko milijardu i ja cu da se zrtvujem,postacu heroj,slavice me cela Kina a i Srbija....polako bre Kinez gde si zapeo-rece mu Srbin,hajde uzimaj ovaj padobran i iskaci a za mene ne brini...Amerikancu sam dao putnu torbu![]()

Nije opravdanje bilo koga vredjati a kamoli sportiste,koji nemaju nikakve veza sa politikom.Ali izgleda da smo mi narod koji nikad ne zaboravlja,tako da ne sme da vas cude takve stvari...
Njima je to normalno.Ako obični ljudi ne znaju kakav je rejting USA u Svetu,oni koji putuju itekako znaju.Dobro, shvatam da se protiv junaštva u srcu ne može, te da je izviždati sportiste, iste one što baciše uranijum na nas, neophodno... Ali, nekako mi žao.
Интересантна сцена у Арени данас. Финале Србија-Русија универзитетског такмичења у кошарци, 20 000 људи. Ни трага од хулигана, делија, гробара, образоваца, сторојева и осталих носилаца назадних идеја. 20 000 углавном младних волонтера, студената, омладине и љубитеља спорта.
Сташно је било гледати скандирање Срба током целог меча ''Русија'', на шта око 200 Руса одговара ''Србија''. Добацивање студената ''РОССИЯ-СЕРБИЯ''. Истицања лика Владимира Владимировича од стране руских студената на шта аплаудира цела Арена је било такође срамно. Заједничко певање Косову, недозвољавање домаће публике да се започне церемонија додељивања медаља због наопачке окренуте руске заставе... И на крају врхунац свега, 20 000 звиждука америчкој селекцији која је освојила треће место, односно нашла се испод српске и руске тробојке. Тешко је било гледати мајку са дететом од 13, 14 година поред мене која псује све америчко и виче Путиновој банди, а није ни крезуба ни брката радикалка. Непристуство навијача који су одавно познати по нискости и примитивизму даје још дубљи печат овом скандалу који има огроман утицај у српском друштву.
Са каквим утиском о нашој земљи ће се вратити амерички студенти својим кућама и на који начин замишљамо да се оваквим понашањем уђемо у модерне токове времена и простора? Да ли ће се председник Тадић извинити?
Куда иде овај свет, када ће примитивизам бити превазиђен у нашој земљи и докле ће изманипулисана јавност спречавати продор свега цивилизацијског и напредног?