"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju": Oglasio se Vučić povodom ucene Vujadina Savića

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.

https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html
.
Каква шизофренија, ово је нестварно.

Логичан наставак овакве изјаве би био,

Када бих ја био на власти ствари би сасвим другачије изгледале.

Буквално су "лудаци преузели лудницу".

.

Ako tuces glavne udbaske mafijase- dobijes otkaz.

Ako lomis koske studentima- unapredjenje.

To je tako u mafijaskim diktaturama.

Свака мафија почиње у УСА

@38imak
vucic-tramp-830x553.jpg
182569_img-20241106-wa0000_f.jpg
vucic-trump-dodik.webp

Nije bilo nikakvih “privođenja” a još manje “lečenja”. Izmišljotina sa mreže. Za razliku od pikanterije koju bi da prikriješ.

Pogledajte prilog 1801886
.
Овде је полиција директно прекршила закон објавом имена и презимена девојке и то врховном ћацију ни мало не смета..

Колико сам пратио, та девојка је дошла у медицински центар са повредама и тамо изјавила да је повређена од стране полицајаца у полицијској станици.

Уследио је деманти полиције како си навео.

Она има 21 годину и тешко могу да поверујем да неко тог узраста лекарима даје лажни исказ и окривљује ни мање ни више него полицију.

Некако ми више личи да је имала посету делегације из ћациленда, па ме више чуди што није изјавила да је повреде задобила док је тукла полицајце у станици.

.

Свака мафија почиње у УСА

@38imak
vucic-tramp-830x553.jpg
182569_img-20241106-wa0000_f.jpg
vucic-trump-dodik.webp
Moras da razlikujes mafiju u kapitalizmu, od vase udbaske mafije, iz komunjarskih blata.

Udbaska mafija u Srbiji postoji iskljucivo i samo jer su tvoji komunisti napravili sistem gde ona ne samo moze, vec cak i mora da postoji.

Moras da razlikujes mafiju u kapitalizmu, od vase udbaske mafije, iz komunjarskih blata.

Udbaska mafija u Srbiji postoji iskljucivo i samo jer su tvoji komunisti napravili sistem gde ona ne samo moze, vec cak i mora da postoji.

Захваљујући УСА капитализму лобирање и ботовање је подпуно легалан и исплатив посао и за жене

@38imak

Da je policija cutala,ovaj balavan bi i dalje varao svoju zenu.
......
Pitanje za moralistance,kako je moguce da reprezentativni primerak Srbina vara svoju zenu sa tranvestitom...

:think:
Pitanje za tata Duleta i sina, a da se ne lažemo mali nije neki reprezentativni primerak Srbina.
Nije novost ni prevara i nije da žena ne zna . Novost je ovaj "trans" momenat, bar za javnost.

Poslednja izmena:
"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
svaka cast. tako nastupa neko ko je ozbiljan i ne vodi se tabloidnom politikom.

jbg, sranja se desavaju. lepo je sto je casno izasao pred narod

svaka cast. tako nastupa neko ko je ozbiljan i ne vodi se tabloidnom politikom.

jbg, sranja se desavaju. lepo je sto je casno izasao pred narod
.
Јбг, кажу ђаво се крије у детаљима.

Овако наступа неко ко спинује и лаже.

Прво, не помиње о којем снимку се ради, па се стиче утисак да је полиција проследила медијима снимак актера у "акцији", што није тачно. Снимак је објавио (сада) оптужени(а). Полиција је тек јуче дошла у посед диска за који се претпоставља да садржи тај снимак.

Он говори о снимку са монитора на којем је изјава оптуженог(е) који се јуче појавио у медијима.

Дакле, још једна лаж. Та изјава дата је у тужилаштву.и снимак је процурео из тужилаштва, а не из полиције.

Полиција са овим нема никакве везе, али је било битно да се каже да штеди "блокадере".

Како рекох, "лудаци су преузели лудницу".

.

Back