Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.711
Daklem, biće neophodno i komisijsko pregledanje snimka, da se proveri i zapisnički konstatuje.![]()
Snimak ne postoji.
Bar ga do sada niko nije video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daklem, biće neophodno i komisijsko pregledanje snimka, da se proveri i zapisnički konstatuje.![]()
“Oni uništili”, dabome.
Afera nije potpuna bez snimka. Ništa im se ne važi.![]()
Ma kako je dotičnom država uništila život, AV se svrstava na osnovu svog navijačkog opredeljenja."Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:
"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html

Vlas’ kaže da je zaplenila CD/DVD sa “meterijalom”.Snimak ne postoji.
Bar ga do sada niko nije video.
Pa ovo je u stvari prevara! 
Dacic je odavno ucenjen covek, i to potpuno; ne verujem da treba neke dodatne ucanjivacke poruke da mu se salju, on sve zna.Khm, ko je ministar?
Da se možda njemu ne šalje neka poruka, daleko bilo?
Vlas’ kaže da je zaplenila CD/DVD sa “meterijalom”.
Afera nije potpuna, nije procureo klip.Pa ovo je u stvari prevara!
![]()

Dacic je odavno ucenjen covek, i to potpuno; ne verujem da treba neke dodatne ucanjivacke poruke da mu se salju, on sve zna.
Vlas’ kaže da je zaplenila CD/DVD sa “meterijalom”.
![]()

Ko jos danas koristi CD/DVD?Vlas’ kaže da je zaplenila CD/DVD sa “meterijalom”.
![]()

Ko jos danas koristi CD/DVD?![]()
![]()
Ko jos danas koristi CD/DVD?![]()
![]()

Da je policija cutala,ovaj balavan bi i dalje varao svoju zenu.
......
Pitanje za moralistance,kako je moguce da reprezentativni primerak Srbina vara svoju zenu sa tranvestitom...
![]()
Транџолина цепа делију па се замену. А у позадини "Дуле Савић!"
Naravno, navijačke strasti! Pa to je diskriminacija!Otkud ja to znam, mogu da sumnjam, za sumnju se ne robija...valjda
Da je neki grobar u pitanju bilo bi isuviše očigledno, ovako žrtvujući svoga...dalje zviždućem![]()

З знају за спид и Ксанакс. Шта ће им више.Zar z generacije znaju za taj kultni film, Štimac sjajan!![]()
Nedavno sam nekome odgovorila ni ne sećam se gde , koja tema i kojim povodom sa:
- nije to za tebe, to hebu odlikaši,
čovek se ubio objašnjavajući da nije bio loš učenik, šta ja tu sad
Mrzelo me da objašnjavam.
Mamma mia!Транџолина цепа делију па се замену. А у позадини "Дуле Савић!"

Da se ustanovi ili vlas’ da vrati pare! Afera presečena na pola!Zanimljivo je da je glavna tema u zemlji batačenje nekog trandže od strane bivšeg fudbalera i fudbalskog funkcionera... ili je treandža goozičio njega, što reče kolega iznad...

Znali smo da su drugosrbijanci bolesni,sada smo dobili potvrdu da i sa nacionalistima nesto ozbiljno ne valja.И то уз музику: Чича Дражо гдеее је моје деетееее
Па то се зна још од Вукова три прста и Гау параде. Они што су најгласнији као овај уцењени пичкић су фејк или геј. Другосрбијанери барем не крију да воле кад их поливаш гофнима.Znali smo da su drugosrbijanci bolesni,sada smo dobili potvrdu da i sa nacionalistima nesto ozbiljno ne valja.

Koliko sam dugo godina simpatisao Vučka sad mi se počeo sve više gaditi i polako uviđam neke stvari. Ne može mi niko reći da je to njegovo maslo da bi skrenuo temu sa nekih drugih stvari. Isto tako Dodo drži i čuva snimke onog žutokljunca iz BL. Žuti igra i podpisuje građevinske dozvole onako kako SNSD svira.Koliko je on bolestan čovek.