"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju": Oglasio se Vučić povodom ucene Vujadina Savića

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:

"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.

https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html
Ma kako je dotičnom država uništila život, AV se svrstava na osnovu svog navijačkog opredeljenja. :lol:

Vlas’ kaže da je zaplenila CD/DVD sa “meterijalom”.

Afera nije potpuna, nije procureo klip. :per: Pa ovo je u stvari prevara! :lol:

Otkud ja to znam, mogu da sumnjam, za sumnju se ne robija...valjda :malav:

Da je neki grobar u pitanju bilo bi isuviše očigledno, ovako žrtvujući svoga...dalje zviždućem :whistling::D

Da je policija cutala,ovaj balavan bi i dalje varao svoju zenu.
......
Pitanje za moralistance,kako je moguce da reprezentativni primerak Srbina vara svoju zenu sa tranvestitom...

:think:

И то уз музику: Чича Дражо гдеее је моје деетееее

Транџолина цепа делију па се замену. А у позадини "Дуле Савић!"

Zar z generacije znaju za taj kultni film, Štimac sjajan! :ok: :D

Nedavno sam nekome odgovorila ni ne sećam se gde , koja tema i kojim povodom sa:
- nije to za tebe, to hebu odlikaši,
čovek se ubio objašnjavajući da nije bio loš učenik, šta ja tu sad :D
Mrzelo me da objašnjavam.

Zar z generacije znaju za taj kultni film, Štimac sjajan! :ok: :D

Nedavno sam nekome odgovorila ni ne sećam se gde , koja tema i kojim povodom sa:
- nije to za tebe, to hebu odlikaši,
čovek se ubio objašnjavajući da nije bio loš učenik, šta ja tu sad :D
Mrzelo me da objašnjavam.
З знају за спид и Ксанакс. Шта ће им више.

Znali smo da su drugosrbijanci bolesni,sada smo dobili potvrdu da i sa nacionalistima nesto ozbiljno ne valja.
Па то се зна још од Вукова три прста и Гау параде. Они што су најгласнији као овај уцењени пичкић су фејк или геј. Другосрбијанери барем не крију да воле кад их поливаш гофнима.

1760726908716.png

Znate sta je ovo , ovo sto vijuga i kao neko crevce.....To je Morava.....Ona izreka ne ispravljaj krivu Drinu , Morava je 5x krivlja...tako da ....ne ispravi ni Bog ni Djavo sta zamuljaju ovi u Srbiji...

Koliko je on bolestan čovek.
Koliko sam dugo godina simpatisao Vučka sad mi se počeo sve više gaditi i polako uviđam neke stvari. Ne može mi niko reći da je to njegovo maslo da bi skrenuo temu sa nekih drugih stvari. Isto tako Dodo drži i čuva snimke onog žutokljunca iz BL. Žuti igra i podpisuje građevinske dozvole onako kako SNSD svira.

Back