kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 62.436
Da prostis, ne seri predsedniče.što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
Ubiše ljude...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da prostis, ne seri predsedniče.što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
."Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:
"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
https://mondo.rs/Info/Politika/a2134042/vucic-o-slucaju-ucene-vujadina-savica.html
.Nije bilo nikakvih “privođenja” a još manje “lečenja”. Izmišljotina sa mreže. Za razliku od pikanterije koju bi da prikriješ.
Pogledajte prilog 1801886
Moras da razlikujes mafiju u kapitalizmu, od vase udbaske mafije, iz komunjarskih blata.
Moras da razlikujes mafiju u kapitalizmu, od vase udbaske mafije, iz komunjarskih blata.
Udbaska mafija u Srbiji postoji iskljucivo i samo jer su tvoji komunisti napravili sistem gde ona ne samo moze, vec cak i mora da postoji.
Pitanje za tata Duleta i sina, a da se ne lažemo mali nije neki reprezentativni primerak Srbina.Da je policija cutala,ovaj balavan bi i dalje varao svoju zenu.
......
Pitanje za moralistance,kako je moguce da reprezentativni primerak Srbina vara svoju zenu sa tranvestitom...
![]()
svaka cast. tako nastupa neko ko je ozbiljan i ne vodi se tabloidnom politikom."Žao mi je što je policija zloupotrebila svoju poziciju i prosledila te snimke Savića. On se obratio policiji da mu pomognu, a oni su svojim delima mogli da unište jednu porodicu", rekao je Vučić i dodao:
"Žao mi je što je policija zloupotrebila svoja ovlašćenja i što je davala snimke i slike na svakom mestu, medijima, i zajedno sa medijima pokušali da unište jednu porodicu. Taj čovek se javio policiji želeći da ga zaštiti, a ne da mu država uništi život, i to mi je problem što se tiče delovanja policije. A što se tiče demonstranata drži ih kao malo vode na dlanu", zaključio je Vučić.
.svaka cast. tako nastupa neko ko je ozbiljan i ne vodi se tabloidnom politikom.
jbg, sranja se desavaju. lepo je sto je casno izasao pred narod
Vujadin ***** i Acu Lukasa. Momak kad mu nadodje ,hebe sve zivo.Pitanje za tata Duleta i sina, a da se ne lažemo mali nije neki reprezentativni primerak Srbina.
Nije novost ni prevara i nije da žena ne zna . Novost je ovaj "trans" momenat, bar za javnost.