Reakcija Vučića: Žao mi je ako se Banjaluka osjeća ugroženo od Beograda

A kako objašnjavaš ovo ?
Šmit za sutrašnju sednicu SB UN poslao izveštaj u kome traži "ukidanje zakona o imovini BiH" odnosno "ublažavanje" kako precizno piše u izveštaju ?
Dodik je Amerikancima, između ostalog, obećao da će im da koncesiju na rudaranje litijuma u manjem bh entitetu. Da bi se to ostvarilo, entitet mora da ima pravo odlučivanja vezano za koncesciju jer Bošnjaci to nema šanse da dozvole jer oni vole Bosnu, a rudarenje litijuma bi od prirodne lepote Istočne Bosne napravilo "mesečevu površinu."

https://rtvbn.com/4074925/ponudicu-trampu-litijum-i-druge-rude-vrijedne-100-milijardi-dolara

"Ponudiću Trampu litijum i druge rude vrijedne 100 milijardi dolara"​

Vučić je danas u Uzbekistanu, gdje se nalazi u zvaničnoj posjeti, reagovao reagovao na Dodikovu izjavu da njegovu političku karijeru neće određivati "ni američka ni briselska administracija ni Moskva ni Beograd".
"Žao mi je ako se Banjaluka osjeća ugroženo od Beograda, pošto smo dali sve od sebe da samo šutimo, slušamo i pomažemo i nikada se nismo ni na koji način miješali ni u šta, ali šta da radite",
rekao je Vučić.
Navodeći da je "prije neko večer vidio da u Banjaluci kažu da im neće naređivati niko iz Beograda", on je ocijenio da "nema ništa protiv kada naređuje naš narod iz Republike Srpske".

https://n1info.ba/vijesti/reakcija-vucica-zao-mi-je-ako-se-banjaluka-osjeca-ugrozeno-od-beograda/

Nesto nam je Vucko nervozan.
Planirao da pusti Dodika niz vodu ali je stari lisac Mile prvi njemu zabiberio
Udavice ga Srbi k’o kera.

AV-Baja ljubav presahla. Ah, danasnje vreme unistava veze koje izgledaju jake kao stena. :sad2:
Ja sam od početka govorio da ta ljubav ne postoji.

Neki su me pitali kako istovremeno mogu da podržavam Dodika i da budem protiv Vučića?! Nije im se uklapalo.

Pa sad se uklapa, sad se svima uklapa.

No se s brda bolje vidi,
nego kad si pod njim dolje,
tako i ja braćo moja,
od vas svijeh vidim bolje!
Sa visina svojih vidim
svu Evropu i sav svijet,
a znam da sam smrtan čovjek,
i da jednom moram mrijet'.

Kako su te gusle moćna stvar, sunce ti žarko. :cool:

Ja sam od početka govorio da ta ljubav ne postoji.

Neki su me pitali kako istovremeno mogu da podržavam Dodika i da budem protiv Vučića?! Nije im se uklapalo.

Pa sad se uklapa, sad se svima uklapa.

No se s brda bolje vidi,
nego kad si pod njim dolje,
tako i ja braćo moja,
od vas svijeh vidim bolje!
Sa visina svojih vidim
svu Evropu i sav svijet,
a znam da sam smrtan čovjek,
i da jednom moram mrijet'.

Kako su te gusle moćna stvar, sunce ti žarko. :cool:

Posebno cenim što si navodno ostrašćeni rusofil ali i dalje podržavaš Dodika koji se resetovao na stare pozicije zapadnog igrača i predao Amerima sve na tacni da spasi svoje doope.

Kako ti to možeš da pomiriš u svojoj glavi je zaista zanimljiva pojava

Posebno cenim što si navodno ostrašćeni rusofil ali i dalje podržavaš Dodika koji se resetovao na stare pozicije zapadnog igrača i predao Amerima sve na tacni da spasi svoje doope.

Kako ti to možeš da pomiriš u svojoj glavi je zaista zanimljiva pojava
Sta je predao tacno? Evo svi nagadjaju a ti pricas kao da tacno znas pa molim te da nam objasnis. Sta je predao?

Potvrdio i Nebojša Vukanović? Znači ne mož’ da omane.
7451E8A3-1479-433A-872A-ECB0D3EC4DDB.png

Back