- Poruka
- 398.030
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogami ovaj E500 je isao preko 100 000 DEM to ti je kao sad barem 200 000 evra vrednost, prava vrednost ne ona lazna po kursu sto nema veze.Jaki su bili za svoje godine predimenzionirani a danas žabica plastikica hromić tabletić hop 50.000 evra.
Ako sam ne znas ili nećeš da radiš onda ne ulazi u to na taj način ..Traži isključivo sređene imaš ih na aukcijama sa dobro opisanim stanjem .Uvek imaš i onih koji su ih držali neko vreme i hoće da ih se reše ..Problem kod tih starih auta je fuseraj ako nemaš oko za to onda traži preko aukcija koje imaju stručne ljude za ocenu stanja tj reparacije..To ti je moj savet ..Taj 911 Targa je zaista cool auto!
Gledao sam par, sada su u prosečnom sranju oko $70k-$80k, i nisam siguran da će im cena rasti preterano. Jednostavno, za sada ih ima još puno u voznom stanju…ali svakako im cena neće pasti.
Drugi problem ovde je…ako ne planiraš sam da sredjujes, cena usluga je ekstremno visoka, pa finalna cena bi bila mnogo visa nego da kupis već kompletno sredjen.
Uglavnom 911 i Jaguar E-type….to su dva koja bi rado posedovao…
Ima jedan super site za aukcije kolekcionarski vozila, veoma transparentan i sa kompletno prezentovanom i dokumentovano. istorijom.
Skoro je prodat jedan cabrio Mercedes koji je pripadao Guchi porodici…zako mi sto sam tu aukciju propustio, to mi deluje da bi zadržalo vrednost, naročito kod Kineskih kupaca, koji su puni love i obožavaju taj modni brend.
A što ih nije kuckao u Nemačkoj što će mu taj trošak prevoza bezveze.. Nije Srbija više jeftina ja ovde kod mene imam lakirera jeftinije nego u Srbiji ..mislim na pismene lakirere koji rade dobroMoj drugar je još pre 20+ godina kupovao nove havarisane, dovozio u srbiju, kuckao sam i farbao pa vraćao nazad u nemačku. I to je uzimao uglavnom prevrtane![]()
Ma jok nijeMa jok radno odelo standard ..Nije ovaj sto sam radio nešto ali je ovaj drugi top
Pa nije za ovog drugog ..možeš dva uzeti za ovog jednogMa jok nijePorsche je to.
Nema to veze vazno da je auto dobar, ako mu je motor dobar i pouzdan ne treba potcenjivati ni jedan auto.Pa nije za ovog drugog ..možeš dva uzeti za ovog jednog