Zanimljive slike i klipovi

retro_moda_u_autoindustriji.jpg

Dabas me jedan iz Bosne zamolio da mu zamenim sajbu na Porscheu 911 turbo kad tamo pored njega stoji još jedan lep primerak ..Pitam ga kad si ga kupio i kolika je cena bila ako nije tajna ..Kaže pre par godina 50k € ovakvog kako stoji a stoji samo tako .. Sta reci .Ovog sam došao da radim
IMG20251010131000.jpg

IMG20251010130956.jpg

A ovaj mi je privukao pažnju ..♥️..i Bosanci znaju uložiti u dobar auto
Pogledajte prilog 1798205

Taj 911 Targa je zaista cool auto!
Gledao sam par, sada su u prosečnom sranju oko $70k-$80k, i nisam siguran da će im cena rasti preterano. Jednostavno, za sada ih ima još puno u voznom stanju…ali svakako im cena neće pasti.
Drugi problem ovde je…ako ne planiraš sam da sredjujes, cena usluga je ekstremno visoka, pa finalna cena bi bila mnogo visa nego da kupis već kompletno sredjen.

Uglavnom 911 i Jaguar E-type….to su dva koja bi rado posedovao…
Ima jedan super site za aukcije kolekcionarski vozila, veoma transparentan i sa kompletno prezentovanom i dokumentovano. istorijom.

Skoro je prodat jedan cabrio Mercedes koji je pripadao Guchi porodici…zako mi sto sam tu aukciju propustio, to mi deluje da bi zadržalo vrednost, naročito kod Kineskih kupaca, koji su puni love i obožavaju taj modni brend.

Taj 911 Targa je zaista cool auto!
Gledao sam par, sada su u prosečnom sranju oko $70k-$80k, i nisam siguran da će im cena rasti preterano. Jednostavno, za sada ih ima još puno u voznom stanju…ali svakako im cena neće pasti.
Drugi problem ovde je…ako ne planiraš sam da sredjujes, cena usluga je ekstremno visoka, pa finalna cena bi bila mnogo visa nego da kupis već kompletno sredjen.

Uglavnom 911 i Jaguar E-type….to su dva koja bi rado posedovao…
Ima jedan super site za aukcije kolekcionarski vozila, veoma transparentan i sa kompletno prezentovanom i dokumentovano. istorijom.

Skoro je prodat jedan cabrio Mercedes koji je pripadao Guchi porodici…zako mi sto sam tu aukciju propustio, to mi deluje da bi zadržalo vrednost, naročito kod Kineskih kupaca, koji su puni love i obožavaju taj modni brend.
Ako sam ne znas ili nećeš da radiš onda ne ulazi u to na taj način ..Traži isključivo sređene imaš ih na aukcijama sa dobro opisanim stanjem .Uvek imaš i onih koji su ih držali neko vreme i hoće da ih se reše ..Problem kod tih starih auta je fuseraj ako nemaš oko za to onda traži preko aukcija koje imaju stručne ljude za ocenu stanja tj reparacije..To ti je moj savet ..

Poslednja izmena:

Back