Foggo
Domaćin
- Poruka
- 3.229
Ako sam ne znas ili nećeš da radiš onda ne ulazi u to na taj način ..Traži isključivo sređene imaš ih na aukcijama sa dobro opisanim stanjem .Uvek imaš i onih koji su ih držali neko vreme i hoće da ih se reše ..Problem kod tih starih auta je fuseraj ako nemaš oko za to onda traži preko aukcija koje imaju stručne ljude za ocenu stanja tj reparacije..To ti je moj savet ..
Nema racunice da ga sam radis, ponuda “zapustebih” je maka a i traze mnogo novca. Sto kazes dok motor središ, problem sa nabavkom delova…
Jedini način po meni je da se nadje prilika kad neko mora da proda…Iaoo ljudi kolekcionari imaju para, desi se situacija de nešto izadje povoljno (uslovno rečeno)
Prošle godine sam naleteo na jedan Jaguar E-Type, gde je čovek kupio kuću pa se malo preracunao oko finansija. Pregovarali smo oko cene i bukvalno sno dosli na njegovu kupovnu cenu od pre 3 godine a on je još naknadno tonu stvari uradio na njemu ($27k).
Međutim trebalo mu je farbanje i malo “oblikovanje” veoma specifične karoserije, gde je specijalizovani servis trazio $20k, pa sam na kraju odustao.
Imam i dalje slike u tel, i slikao sam i listu šta je sve uradjeno na autu…