Zanimaju me iskustva sa muskim Devicama

Evo i mog iskustva, veoma pozitivnog...Rec je o mom bivsem decku...
Ovako...pazljiv, pozrtvovan, odan, vredan, nesebican, inteligentan, prizeman, praktican, iskren...ali isto tako i posesivan, ljubomoran, sitnicav i impulsivan. Sve u svemu, vrline su daleko brojnije i dominantnije u odnosu na nedostatke, tako da vredi pokusati...:)
Naravno da je svako prica za sebe, ali eto, mozda ovo nekoga ohrabri! Pozz

Molim vas, vi koji imate iskustva sa Devicama, dajte mi savet. U vezi sam kratko sa muskom DEVICOM i mislim da pocinjem polako da ludim! On me vec par godina unazad jurio i kada smo zajedno, sve je divno, deli mi komplimente, planira razne stvari sa mnom, ali kad treba da se dogovorimo za vidjanje, meni rogovi izrastu:dash:. Sav je nekako usopren i lezeran i uvek je nesto prece: faks, trening, kijavica itd. Da li su Device sklone i takvom ponasanju? Znam da to sve zavisi od osobe do osobe, ali on se bas uklapa u vecinu opisa ovde.

Molim vas, vi koji imate iskustva sa Devicama, dajte mi savet. U vezi sam kratko sa muskom DEVICOM i mislim da pocinjem polako da ludim! On me vec par godina unazad jurio i kada smo zajedno, sve je divno, deli mi komplimente, planira razne stvari sa mnom, ali kad treba da se dogovorimo za vidjanje, meni rogovi izrastu:dash:. Sav je nekako usopren i lezeran i uvek je nesto prece: faks, trening, kijavica itd. Da li su Device sklone i takvom ponasanju? Znam da to sve zavisi od osobe do osobe, ali on se bas uklapa u vecinu opisa ovde.

Ma plasi se samog sebe i da moze da mu se poremeti svet-kolotecina na koju se navikao,savet, pocni sms-om i polako postaces deo njegovog sveta i vrata se onda otvaraju.....

Hvala na savetu!:) Problem je sto sam i ja dosta povucena i onda sve cekam da on prvi nesto uradi, a kad ne uradi, onda se tripujem da mu se ne svidjam.
A sto se tice te kolotecine, to sam i sama primetila. Kao da se drzi jedne ravne linije u zivotu i nema mnogo odstupanja ni gore ni dole:)

Hvala na savetu!:) Problem je sto sam i ja dosta povucena i onda sve cekam da on prvi nesto uradi, a kad ne uradi, onda se tripujem da mu se ne svidjam.
A sto se tice te kolotecine, to sam i sama primetila. Kao da se drzi jedne ravne linije u zivotu i nema mnogo odstupanja ni gore ni dole:)

+jos jedan savet, to sto si povucena ne mora da bude lose,nateraj sebe da mu pustis poruku ili ga pozoves i vec ce se nesto desiti ,ili kada ga zoves,zovi ga ne formalno,ako ga zoves u grad ili na izlazak moze ludak da se uplasi i od sebe i od tebe,a ti nemoj tako,nego ga lukavo zovi da ti nesto pomogne oko bilo cega(bice srecan da pomogne),sto ce naravno da traje i kada se malo opusti u ne formalnom razgovoru bice atmnosfera drugacija. :)

Mozda sam vec i pisala na ovoj temi,ali evo me opet.U braku sam sa Devicom.Oho bogo moj.Prvo i prvo/hipohondar na kvadrat.Boli ga glava?Oh pa on umire.Ujelo ga je nesto?O mozda je alergican.Koliko ovaj obrok u sebi ima zasicenih masnoca,njegov holesterol i trigliceridi su verovtno poviseni.Gojim se,to je od stresa.A sto je picajzla.....ko je ovo stavio ovde,i pod ovim uglom.Da li sam izguzvan..a sada..a sada..a sadaaaaa..Ima matematiku u malom prstu,mnozi i deli sabira i oduzima u milisekundi neverovatne cifre.Pamti do najsitnijih detalja,i to stvari koje su se dogodile pre 15 godina i to stvari na koje niko ne bi obratio paznju.Analizira i analizira..

moja iskustva....bitno je kako se ti slazes sa njima...koji si ti znak?... ja sam ovan strelac. Sa muskim devicama ...uzas zivi...sad kad cujem da je neki tip devica( a lepi su i zgodni, sarmantni u drustvu) POBEGNEM i budem uzasno gruba. varaju zene-istina! Vole da je njihova rec zadnja - ubedjeni su da su uvek upravu, slatkorecivi su... ne raspravljaju se nego pobegnu od problema...prepuni su prica...bajki... a u kuci...uzas ....picajzle su... ako su oni zamislili da pepeljara treba da stoji na tom i tom mestu...dobices elaborat o tome kako su oni upravu a ne ti i kako si aljkava i ovakva i onakva jer mislis da treba da stoji na sredini stola... mamine maze su... i dosta su vezani za njih....uhhhh dosta od mene...
jao a sta bih jos ja mogla da dodam na to,tako sebe ishvale a obecaju ih ,a nista od toga,sta god da napisem nije dovoljno da opisem koliko su losi muzevi,daju ti sitnicu a kao ne znam kucu.Ne cene druge vec samo sebe,svaka cast ko je upoznao drugacijeg .

Mozda sam vec i pisala na ovoj temi,ali evo me opet.U braku sam sa Devicom.Oho bogo moj.Prvo i prvo/hipohondar na kvadrat.Boli ga glava?Oh pa on umire.Ujelo ga je nesto?O mozda je alergican.Koliko ovaj obrok u sebi ima zasicenih masnoca,njegov holesterol i trigliceridi su verovtno poviseni.Gojim se,to je od stresa.A sto je picajzla.....ko je ovo stavio ovde,i pod ovim uglom.Da li sam izguzvan..a sada..a sada..a sadaaaaa..Ima matematiku u malom prstu,mnozi i deli sabira i oduzima u milisekundi neverovatne cifre.Pamti do najsitnijih detalja,i to stvari koje su se dogodile pre 15 godina i to stvari na koje niko ne bi obratio paznju.Analizira i analizira..
da li je neko virio kroz kljucaonicu,ma nije moguce,kao prepisani domaci.Uzas,sve je tako kako si napisala.Jadne mi

bejbic svi mukarci su hipohondri ne samo device sto proizilazi iz potrebe za majcinskom negom ;) inace i ja sam u braku a devicom, a sama sam jarac. sta mislis ko je tvrdoglavij? zacudo on...inace matematika mu nije jaca strana....glupo je generalizovati...

bejbic svi mukarci su hipohondri ne samo device sto proizilazi iz potrebe za majcinskom negom ;) inace i ja sam u braku a devicom, a sama sam jarac. sta mislis ko je tvrdoglavij? zacudo on...inace matematika mu nije jaca strana....glupo je generalizovati...

Jste glupo genaralizovati i ako imas ''talenat'' da procitas osobu i da joj se priblizis na pravi nacin onda nema problema. Relativno skoro sam pocela da se interesujem za horoskop i provalila sam da recimo sa skorpijama treba drzati neku kulturnu distancu, recimo ako tvrde da je nesto crno onda jeste, ne menjaju stavove i najbolje je reci ''slazemo se da se ne slazemo'' i nastavljamo dalje.
Sto se tice devica stekla sam utisak da su nesigurne i da ih nije tesko privoleti da urade bilo sta narocito ako ste ostavili dobar prvi utisak. Ako se dokazete kao pouzdani i vredni poverenja oni budu jako lojalni ali treba puno strapljenja posto obracaju paznju na svaki vas postupak.
Ja sam vodolija i prilicno nemarna kad su detalji u pitanju, a nisam nesto ni strpljiva, ni takticna pa mi device ne prijaju narocito.

Muske djevice stidljivi , malo im fali samodoverba , al su ok :) Nije neki macho tip , nije njima lako s zenama , a i sami su jako prebirlivi :)

Zene device su inteligentne dame , vredne , pedentne ,prakticne ,,.prebiljive u ljubavi, perfekcionisti. intelektualan tip .

Djevice su jako stedlive :):):) nekad mi je zao njih ne znaju bas da zive , workholici ., rad , rad i samo rad :):):) Pesimisti , hipohondri Nije bas sreca biti djevica :):):)

Sami sebe najveci neprijatelj :) Samokriticni, savjesni ..obicno dobijaju cir na zeludac..dusice al sta da rade , karakter, Oni su super za druge, milsim nisu dobri za sebe najvise..

Ja licno ih postujem, jer su intelektualan tip ljudi, a i fino se slazem , posebno zenski pol, dobre drugarice, zato ih volim, ima sta da se prica snjim, ne tracare , bas onako intelektualan tip zene, drze neki nivo :)

Muskarci nisu moj tip , jednostavno nema hemije :)

Poslednja izmena:
Moje iskustvo-veza od 5 godina...tek kada smo raskinuli uvidela sam njegove mane.
On je imao svoj svet.Sve po planu-fax,vreme za ucenje,kosarka sa drustvom,pice sa drustvom,vreme kad se javlja devojkci,vreme kad seta se devojkom.Sve u minuti isplanirano,pouzdano,uvek znas gde je,javi se on.Ono sto je mene izludjivalo je da je znao da se ''izgubi''u svom svetu,na mene da ''zaboravi''ili se udubi u neki posao i knjigu -onda ja krenem da raskinem,onda on zove,ne dozvoljava,pravi ljubomorne scene,iscudjava se otkud to,ja se smirim i tako u krug.Godinama...
Pedantan jako uredan,uvek cist i mirisan,malo je pricao,jakkkoooo stedljiv(stipsaaaaa).
Nikada nisam ni pomislila da me vara,dobro sam se osecala pored njega,upala u tu njegovu kolotecinu i tako zivotarila.Kad smo raskinuli i pricali opusteno,poverio mi se da me je prevario vise puta....toliko o njima i vernosti.
To su dosadni,pedantni,sitnicavi momci koji vole da imaju neku sigurnu luku-vezu.devojku za koju ce da odrede satnicu i deo dana gde ona pripada,a da ce svrljnuti sa strane-hoce.Mada skidam kapu na diskreciji,nisam osetila nikada nista moram priznati.Pitam se da li je on?Ne znam da li oprastaju prevaru...
I da,stipse najvece u celom zodijaku.Kada sam psole njega pocela da izlazim sa jednim lavom--majko mila koji kontrast.Devica je cekala pola sata na kasi da joj vrate 2 dinara,lav se razbacivao na sve strane.
A za poklon od device je bilo-sta ja njemu poklonim za rodjendan uvek isto vrati.ni cokoladicu preko...jako stedljivi

Poslednja izmena:
Ej ljudi, da li postoji neko ko je upoznao devicu koja se razlikuje od ovih gore opisanih? Ja sam bila u vezi letos sa devicom koja je po svemu odgovarala opisima odavde (sebičan, škrt, rezervisan, picajzla...:dash:), a sada sam u vezi sa drugom devicom koja je sušta suprotnost svemu što ovde piše (pažljiv, nežan, emotivan, otvoren...:zaljubljena:). Ja sam dupla vodolija i nekako uvek nalećem na device (ili one na mene:)) i kada sam čula da je ovaj lik devica već sam pomislila da me ovaj odozgore zaj...., ali izgleda da svako pravilo ima izuzetke

Back