aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.808
svaka čast na pisanju,i ja sam devac i ovo je sve skroz istina, i ja sam takav 100%.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valdja zbog toga što ni mi sa nama samima nismoDevice muske??? Velika enigma... Zaljubljena sam u jednu,a sa druge strane ako ovako nastavi sa ponasanjem, mislim da cu da ga zadavim! Infantilan je, neozbiljan i nisi nikada nacisto!
, vise je lav. No, mozda ta neozbiljnost, samo to ne lezi devicama. Ne brini se draga vec ga uhvati na cooliranje i ne pustaj ga kad zagrize. 
Ej ljudi, da li postoji neko ko je upoznao devicu koja se razlikuje od ovih gore opisanih? Ja sam bila u vezi letos sa devicom koja je po svemu odgovarala opisima odavde (sebičan, škrt, rezervisan, picajzla...), a sada sam u vezi sa drugom devicom koja je sušta suprotnost svemu što ovde piše (pažljiv, nežan, emotivan, otvoren...
). Ja sam dupla vodolija i nekako uvek nalećem na device (ili one na mene
) i kada sam čula da je ovaj lik devica već sam pomislila da me ovaj odozgore zaj...., ali izgleda da svako pravilo ima izuzetke

Obozavam devce!
Obozavam devce!
) znacice da i nije bas slucajnoMora da mnogo vrijedis pa te voleProbaj malo da zasijas ponekad,da se istaknes,da vidis kako su fini,pobjeci ce glavom bez obzira(ali ako zaista zasijas)
Jedan mi je nedavno rekao da mu narusavam psihu,zato sto sam stalno raspolozen,sto sam zeljan akcije,provoda
A vidim da uziva u drustvu sa raznim "akrepima"(takve prijatelje bira) ,tamo gdje se osjeca jednak ostalim clanovima drustva.
Djevica je znak koji po svaku cijenu zeli da je dio sistema,da bude ta neka spona i karika medju ljudima,da posreduju,organizuju,okupljaju,pa kad vidi osobu,koja ispada iz te neke "sredine",koja se istice,koja zasjenjuje druge,uglavnom takve ljude ne podnose.VAljda razmisljaju da kada oni nemaju samopouzdanja,otkuda pravo drugima da ga imaju,sram ih biloJa sam Ac strijelac i ne mogu sa njima nikako.
uredan duh sto ne znaci redovno i raznovrstan i bogat. sve u svemu, nema oko njih buke i halabuke. nicim ne remete prostor.
pocecu da verujem u astrologiju, ako se isto nastavi, tacnije: ponovi jos 10ak puta) znacice da i nije bas slucajno
))
Ironija života je bila da je predsednik Kraljevske srpske akademije nauka dr Stojan Novaković prvi pročitao Krstićev dnevnik. Najmanje je očekivao da će u tom čitanju saznati da je – dugo bio rogonja.
Uvek su se otrežnjenja javljala kod Krstića i on kasnije, uveče, u svom zamku, u svom dnevniku, svodi račune o ljubavnim aferama s gospođama, gospođicama, udatim i udovicama, sa prijateljicama, bedinerkama, praljama, kuvaricama, komšinicama, prostitutkama, gotovo nariče od kajanja, moralistički bič lomi na sebi, pita se šta mu je bilo, zaklinje se olovkom da više nikada neće, da bi sutra ponovio ono što je sebi na papiru zabranio.
Bežao je i vraćao se. Libido je u dr Krstiću našao neumornog i razigranog pastuva. Dolap silovitog seksa neumoljivo se okretao oko erektivne vertikale tvrde rude, a u gradskom provizorijumu sklonom padu što je visio nad ušćem Save u Dunav. Gde god su bile žene, rzao je njegov nagon.
"Zdrave ili bolesne, jadne ili besne, zapuštene ili doterane, sa zadahom rakije ili mirisne, nije bilo važno kakve. Vodenica koja ne melje sve, nije vodenica".
Bilo je mnoštvo tih ocena, lepile su se jedne na drugu, ali se iznad toga, u duši, gomilala tuga. Što je više bio među ženskim nogama, bio je sve usamljeniji. Nedostajala je – ljubav.
![]()
Mnogo je glasan, drnda se na sve i na svašta, uvek je on u pravu, u stanju je da zvoca zbog svega i svačega. Obožava da troši novac na sebe i to sve mora da bude najskuplje i najbolje bez obzira sto posle toga nece imati sta da jede. Kritike bilo koje vrste njemu upućene shvata kao napade i u tim trenucima postaje čak i agresivan,baca stvari, lupa vratima...
naravnoni ovoNikad ne znaš kad ce burno da odreaguje i samim tim si pored njega uvek u nekom strahu.
Samo posao, posao i posao. Mene često kritikuje kako treba da nađem i dodatni posao iako radim puno radno vreme, jednostavno ne prihvata da nisam kao on i da ne razmišljamo isto. Apsolutno su nepodnosljive.

Eto...bash ste mi obe drage, a Devica sam.
Shta sad?...
Jago bruko jedna ...pa nisam videla da su mushkarci u pitanju, ne volim ih...![]()

)Evo, svedocim o jednoj divnoj muskoj Devici. Jedna dobra dusa, bez mrve zla, sposoban uzasno, brz, energican... Maza... To je moja Devica
( ali mislim da nije tipican predstavnik)