Zanimaju me iskustva sa muskim Devicama

Device muske??? Velika enigma... Zaljubljena sam u jednu,a sa druge strane ako ovako nastavi sa ponasanjem, mislim da cu da ga zadavim! Infantilan je, neozbiljan i nisi nikada nacisto!

Znam kako ti je, moja devica je bila takva u pocetku, ali se sad promenio. Ali on nema nijednu katakteristiku device :), vise je lav. No, mozda ta neozbiljnost, samo to ne lezi devicama. Ne brini se draga vec ga uhvati na cooliranje i ne pustaj ga kad zagrize. :)

Ej ljudi, da li postoji neko ko je upoznao devicu koja se razlikuje od ovih gore opisanih? Ja sam bila u vezi letos sa devicom koja je po svemu odgovarala opisima odavde (sebičan, škrt, rezervisan, picajzla...:dash:), a sada sam u vezi sa drugom devicom koja je sušta suprotnost svemu što ovde piše (pažljiv, nežan, emotivan, otvoren...:zaljubljena:). Ja sam dupla vodolija i nekako uvek nalećem na device (ili one na mene:)) i kada sam čula da je ovaj lik devica već sam pomislila da me ovaj odozgore zaj...., ali izgleda da svako pravilo ima izuzetke

И ја сам водолија, једино ми је подзнак другачији (лав)..
У животу сам волела две девице..
Прва се уклапала у доста (мада не баш све) описе овде дате..

Ова друга (са подзнаком у ваги)..хмм..
Неуредан је осим када одлучи да је ред да нешто среди, није шкрт, прича више од близанаца :D
Убеђен је да је најбољи на целом свету, а у суштини несигуран..
Посесиван, понекад баш гњавосер..
Када сам га упознала, био је невиђени дркош који се дерњао због свега и свачега..а онда је укапирао да то нећу толерисати и морао је да бира..
Одлично кува, брижан је и јако добар човек..
Још увек је део мог живота и волим што је тако..
Ето..

Muskarci Djevice su najcesce jako nesigurni ljudi,bez mnogo samopouzdanja,cesto vrlo iskomplexirani,pa se plase atraktivnih zena,razmisljaju na nacin da je svaka lijepa zena ujedno i tudja zena :DZAto su vrlo cesto u brakovima sa partnerkama koje im na sve moguce nacine pruzaju tu potrebnu dominaciju i sigurnost (sto ruznija to bolja i sigurnija :D),a potajno u sebi zude za sex bombama,samo fali hrabrosti da sami nesrto poduzmu na tom planu.AKo ih i vidimo u drustvu sa lijepim zenama to je znak da su te zene smuvale njih,a ne obratno.
Vjeciti su kriticari koji ni u cemu ne vide nista dobro,sitnicavi,hladni,proracunati itd
Ovaj video o njima dosta toga kaze

Mislim da je sve to individualno postoje razliciti tipovi devica, ali iz mog iskustva sve muske device koje poznajem(znaci ne zenske) imaju jednu osobinu zajednicku a to je humanost hoce da pomognu, brizljivi su, humani prema nemocnima i slabijima, u principu smatram da su to dobre osobe, umeju da budu preterani kriticari i da u svemu gledaju mozda nekad neku losiju stranu, ali to je verovatno zato sto su po prirodi jako brizljive i zabrinute osobe.Dakle sve u svemu humane osobe i dobri prijatelji a kakve su u ljubavi to nisam kompetentan da ocenjujem :)

Obozavam devce!

Mora da mnogo vrijedis pa te vole :DProbaj malo da zasijas ponekad,da se istaknes,da vidis kako su fini,pobjeci ce glavom bez obzira(ali ako zaista zasijas)
Jedan mi je nedavno rekao da mu narusavam psihu,zato sto sam stalno raspolozen,sto sam zeljan akcije,provoda :D
A vidim da uziva u drustvu sa raznim "akrepima"(takve prijatelje bira) ,tamo gdje se osjeca jednak ostalim clanovima drustva.
Djevica je znak koji po svaku cijenu zeli da je dio sistema,da bude ta neka spona i karika medju ljudima,da posreduju,organizuju,okupljaju,pa kad vidi osobu,koja ispada iz te neke "sredine",koja se istice,koja zasjenjuje druge,uglavnom takve ljude ne podnose.VAljda razmisljaju da kada oni nemaju samopouzdanja,otkuda pravo drugima da ga imaju,sram ih bilo :DJa sam Ac strijelac i ne mogu sa njima nikako.

Poslednja izmena:
Mora da mnogo vrijedis pa te vole :DProbaj malo da zasijas ponekad,da se istaknes,da vidis kako su fini,pobjeci ce glavom bez obzira(ali ako zaista zasijas)
Jedan mi je nedavno rekao da mu narusavam psihu,zato sto sam stalno raspolozen,sto sam zeljan akcije,provoda :D
A vidim da uziva u drustvu sa raznim "akrepima"(takve prijatelje bira) ,tamo gdje se osjeca jednak ostalim clanovima drustva.
Djevica je znak koji po svaku cijenu zeli da je dio sistema,da bude ta neka spona i karika medju ljudima,da posreduju,organizuju,okupljaju,pa kad vidi osobu,koja ispada iz te neke "sredine",koja se istice,koja zasjenjuje druge,uglavnom takve ljude ne podnose.VAljda razmisljaju da kada oni nemaju samopouzdanja,otkuda pravo drugima da ga imaju,sram ih bilo :DJa sam Ac strijelac i ne mogu sa njima nikako.

Ajde se sad izvini lijepo. Ko si ti da sudis o meni tako bez iakakvih cinjenica? I onda mi jos nakacis osmijeh i sve u redu!

uredan duh sto ne znaci redovno i raznovrstan i bogat. sve u svemu, nema oko njih buke i halabuke. nicim ne remete prostor.
pocecu da verujem u astrologiju, ako se isto nastavi, tacnije: ponovi jos 10ak puta :)) znacice da i nije bas slucajno

Volim njihov analitican duh, volim njihov istancan intelekt, i volim njihov optimizam i pozitivu! Takvi su moji devci....e da, volim i njihov humor. <3

Мислим да су они оличење депресије, чак и када су срећни, постоји нешто тако тужно у њима, недокучиво, као да имају неке веома тешке мисли које их стопирају у месту, терају да гледају у једну тачку.
Могу деловати неуротично, често и са самоубилачким мислима, воле депресију, воле да се осећају другачије.
Интелектуални тип људи, воле префињен укус и често га могу и добити око себе. Од малена воле да се цењкају, а често ће и добити цењкање. калиграфија је синоним за особе у знаку и подзнаку Девице, односно писање левом руком, тенденција ка спиритуалности открива изузетно надарене људе у знаку Девице.

Жене ће се често понашати педагошки, али мушкарац воли осећај културе. Чест је случај да се баве и плесом или неким видом уметности. Такође су, често, уметничке душе али могу бити и највећи тролови, како на интернету, тако и уживо. Ово су јако прецизни и озбиљни људи који не подносе прљавштину око себе, а поготово не на себи. Како знак тако и подзнак у Девици.
Пар астролога које знам су дупле девице које мрзе то што су дупле девице.

Ironija života je bila da je predsednik Kraljevske srpske akademije nauka dr Stojan Novaković prvi pročitao Krstićev dnevnik. Najmanje je očekivao da će u tom čitanju saznati da je – dugo bio rogonja.

Uvek su se otrežnjenja javljala kod Krstića i on kasnije, uveče, u svom zamku, u svom dnevniku, svodi račune o ljubavnim aferama s gospođama, gospođicama, udatim i udovicama, sa prijateljicama, bedinerkama, praljama, kuvaricama, komšinicama, prostitutkama, gotovo nariče od kajanja, moralistički bič lomi na sebi, pita se šta mu je bilo, zaklinje se olovkom da više nikada neće, da bi sutra ponovio ono što je sebi na papiru zabranio.

Bežao je i vraćao se. Libido je u dr Krstiću našao neumornog i razigranog pastuva. Dolap silovitog seksa neumoljivo se okretao oko erektivne vertikale tvrde rude, a u gradskom provizorijumu sklonom padu što je visio nad ušćem Save u Dunav. Gde god su bile žene, rzao je njegov nagon.

"Zdrave ili bolesne, jadne ili besne, zapuštene ili doterane, sa zadahom rakije ili mirisne, nije bilo važno kakve. Vodenica koja ne melje sve, nije vodenica".

Bilo je mnoštvo tih ocena, lepile su se jedne na drugu, ali se iznad toga, u duši, gomilala tuga. Što je više bio među ženskim nogama, bio je sve usamljeniji. Nedostajala je – ljubav.

astro_w2gw_01_nikola_krstic_85464_16110.gif

Ironija života je bila da je predsednik Kraljevske srpske akademije nauka dr Stojan Novaković prvi pročitao Krstićev dnevnik. Najmanje je očekivao da će u tom čitanju saznati da je – dugo bio rogonja.

Uvek su se otrežnjenja javljala kod Krstića i on kasnije, uveče, u svom zamku, u svom dnevniku, svodi račune o ljubavnim aferama s gospođama, gospođicama, udatim i udovicama, sa prijateljicama, bedinerkama, praljama, kuvaricama, komšinicama, prostitutkama, gotovo nariče od kajanja, moralistički bič lomi na sebi, pita se šta mu je bilo, zaklinje se olovkom da više nikada neće, da bi sutra ponovio ono što je sebi na papiru zabranio.

Bežao je i vraćao se. Libido je u dr Krstiću našao neumornog i razigranog pastuva. Dolap silovitog seksa neumoljivo se okretao oko erektivne vertikale tvrde rude, a u gradskom provizorijumu sklonom padu što je visio nad ušćem Save u Dunav. Gde god su bile žene, rzao je njegov nagon.

"Zdrave ili bolesne, jadne ili besne, zapuštene ili doterane, sa zadahom rakije ili mirisne, nije bilo važno kakve. Vodenica koja ne melje sve, nije vodenica".

Bilo je mnoštvo tih ocena, lepile su se jedne na drugu, ali se iznad toga, u duši, gomilala tuga. Što je više bio među ženskim nogama, bio je sve usamljeniji. Nedostajala je – ljubav.

astro_w2gw_01_nikola_krstic_85464_16110.gif

Da,ovo je mislim bas tacno.Moras im mnogo podilaziti i iznad svega ih voljeti.Bas takve kakvi jesu.Ali imaju neki oreol oko sebe i neku prefinjenu,rusticno-senzualnu romantiku......(Tolstoj.Dino Merlin,Dobrivoje Topalovic)

Uf, šta reći a da vec nisam procitala ovde. Slažem se sa svim sto ste napisali. U vezi sam sa devicom vec dve godine. Pitanje je trenutka kada cu staviti tačku na to. S obzirom da sam ja Ovan u horoskopu naša veza definitivno nema mogućnosti da opstane. Mnogo je glasan, drnda se na sve i na svašta, uvek je on u pravu, u stanju je da zvoca zbog svega i svačega. Obožava da troši novac na sebe i to sve mora da bude najskuplje i najbolje bez obzira sto posle toga nece imati sta da jede. Kritike bilo koje vrste njemu upućene shvata kao napade i u tim trenucima postaje čak i agresivan,baca stvari, lupa vratima... Samo posao, posao i posao. Mene često kritikuje kako treba da nađem i dodatni posao iako radim puno radno vreme, jednostavno ne prihvata da nisam kao on i da ne razmišljamo isto. Apsolutno su nepodnosljive. Nikad ne znaš kad ce burno da odreaguje i samim tim si pored njega uvek u nekom strahu. Verujem te mi devojke, bezite glavom bez obzira!

Mnogo je glasan, drnda se na sve i na svašta, uvek je on u pravu, u stanju je da zvoca zbog svega i svačega. Obožava da troši novac na sebe i to sve mora da bude najskuplje i najbolje bez obzira sto posle toga nece imati sta da jede. Kritike bilo koje vrste njemu upućene shvata kao napade i u tim trenucima postaje čak i agresivan,baca stvari, lupa vratima...

ovo baš i nisu osobine Device, izuzev zvocanja :mrgreen: naravno

Nikad ne znaš kad ce burno da odreaguje i samim tim si pored njega uvek u nekom strahu.
ni ovo

Samo posao, posao i posao. Mene često kritikuje kako treba da nađem i dodatni posao iako radim puno radno vreme, jednostavno ne prihvata da nisam kao on i da ne razmišljamo isto. Apsolutno su nepodnosljive.

ovo je tipično :mrgreen:

Eto...bash ste mi obe drage, a Devica sam. :aha:

Shta sad?...:sad2:

Jago bruko jedna ...pa nisam videla da su mushkarci u pitanju, ne volim ih...:rotf:

Mila moja -meni Device u podznaku ne ginu-zbog mog Asca u Jarcu i Merkura na Suncu
Moj muž ima 3 planete u Devici,a vrlo bitna mi osoba je tog podznaka,a najbolja drugarica takođe
Nego me izluđuju pa preterujem
Verovatno i ja njih:D:D:D

Back