Zamor od (istog) automobila

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Nikada nisam mogao da izdrzim duze od 3-4 godine sa istim automobilom...

Nekako se ZAMORIM od njega, DOSADI MI, pa i ono sto nije lose na njemu pocne da mi smeta.

Neko vreme menjam stvari, a onda mi toliko dosadi da jedva cekam da ga prodam i kupim nesto drugo...

Moze biti i gore, samo da je DRUGO...

Ne znam da li je to svim ljudima tako ili samo meni? :think:

Vidis ja sam sasvim drugaciji . Ja gledam auto kao na sredstvo koje ce me odvesti od tacke A do tacke B .
Kad auta ne bi starila imao bih jedan auto do kraja zivota . Bitno je da se ne kvari i da me preveze pouzdano
izmedju dve tacke . Ne interesuju me puno ni kakva su mu tehnicka rjesenja ni kakav je enterijer .
Od auta i ne ocekujem da me zabavi . Zabavu ocekujem od motocikla i tu sam puno izbirljiviji .

Nekako se ZAMORIM od njega, DOSADI MI, pa i ono sto nije lose na njemu pocne da mi smeta.

Neko vreme menjam stvari, a onda mi toliko dosadi da jedva cekam da ga prodam i kupim nesto drugo...

Onaj koji nije takav, nije normalan :mrgreen:
Vozio sam u zivotu prvo juga, nenormalno mi je dosadio, pa opet juga pa mi je opet nenormalno dosadio i sam sebi sam na kraju dosadio :D, opel astra sledeca... to mi je kao bilo interesantno nekih 2 meseca, zato sto sam najzad izaso iz yuga, kasnije sam vozio focusa, pa volvo s40 prva generacija trosio je kao tenk, enterijer zastereo ali voleo sam taj auto, zato sto je prvi, da sam ga samostalno zaradio. Matorci dok nisam bio u zemlji kupise Daciu Sandero... kakva investicija, kao uzeli su sebi juga da voze a meni dali Daciu, sa jugom sam duze izdrzao da ne popizdim... onda je najzad dosao taj prelaz na BMW 530xd , sa ovim necu menjati auto jako dugo vremena, zaista nemam potrebu.

Inace Blajvingeru ti kad vec imas toliko kesha, okusaj pre svega M power, eventualno AMG i S Audi, ako si bas pun GTR izdrzaces bar 5 godina, adrenalin na launch control-u ima da vristi kao da si dohvatio piche od 18 godina :-). Imao sam priliku da vozim M5, nazalost samo da vozim... mislim da me ne bi smorio narednih 10 godina.

Poslednja izmena:
Vidis ja sam sasvim drugaciji . Ja gledam auto kao na sredstvo koje ce me odvesti od tacke A do tacke B .
Kad auta ne bi starila imao bih jedan auto do kraja zivota . Bitno je da se ne kvari i da me preveze pouzdano
izmedju dve tacke . Ne interesuju me puno ni kakva su mu tehnicka rjesenja ni kakav je enterijer .
Od auta i ne ocekujem da me zabavi . Zabavu ocekujem od motocikla i tu sam puno izbirljiviji .

Тако и ја, само што ја волим инвације у течничком смислу и у аутомобилу па сам склон да га чешће мењам. Али мотор бирам са уживањем и он мора сви мој критеријум да испуни да би био купљен. Док код аутомобила правим компромисе :)

Тако и ја, само што ја волим инвације у течничком смислу и у аутомобилу па сам склон да га чешће мењам. Али мотор бирам са уживањем и он мора сви мој критеријум да испуни да би био купљен. Док код аутомобила правим компромисе :)
Hajde neka neko kaze da ovo nije masina ?:D
A sto se tice kola , moze i fico , mada imam dobar auto .
N0pET.jpg

Moj ćale je promenio bar 6 kola, nije mu se dosadio, nego njegova težnja za boljim i kvalitetnijim motorima, duže traje, dobiti u vremenu i estetski je lepši.

Ugledala sam se na njega, kupila sam kola i sebi zacrtala da ću sledeće godine, ako Bog da, prodam ova kola i kupim bolji. :mrgreen:

Ako ti se dosadio, jer nekome zavidiš što ima bolja kola od tvoje ali neko tebi zavidi što imaš tvoju. :D

Ljudi treba da misle na relaciju A do B tačke, sada je sve poskupelo i mora da se štedi, ali ima ljudi igraju se velikim stvarima i bespotrebno troše.
icon_rolleyes.gif

Poslednja izmena:
OK su motori ali na ovim našim putevima samo jači automobili i off road dolaze u obzir, može i kamioni
Ova moja Micika mi nije dosadila jedino što ne može brže od 180 km/ h ( a i šta će mi brže, stignem bilo gde i sa 90 km/h )
Sarvas je već napisao : auto da je pouzdan, da te preveze od tačke A do tačke B i to je to.

Hajde neka neko kaze da ovo nije masina ?:D
A sto se tice kola , moze i fico , mada imam dobar auto .
N0pET.jpg

Фантастична Јамаха. Узећу чопера кад мало зађем у године. Сад сам још жељан адреналина на мом Сузукију. Никад нисам возио чопер, нити сам се возио на истом, али контам да је удобан као Бургман ако не и више с обзиром да има веће точкове.

Ja sam za dve ipo godine promenio 3 auta,i svaki put kad prodam auto bude mi zao,ali ja ne menjam jer mi dosadi,nego posle nekog vremena odjednom mi se svidja isti auto ili slican model sa drugim motorom i drugom opremom onda mi se javi zelja da menjam i uglavnom se brzo odlucim.

Back