Djika junior
Domaćin
- Poruka
- 3.734
Nekog bi dobro iskoristila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi ste radili?
Elem, da pojasnim.
Zamislite da se jedno jutro probudite, ustanete, i skontate da se celi svet "zamrzao".
To jest, da se sve, vaša okolina zajedno sa planetom, "zamrznula". Sve stoji, auta u pokretu, avioni na nebu, čaša u padu na pola puta do poda, ljudi na ulici, semaforima, radnjama i kućama kao lutke u izlogu.
Šta bi se radili u tom uslovno rečeno "vremenu?"
.Zašto "esencijane samoće" ?????
Nisi sam, imaš sve svoje, žive, i zdrave, viđaš ih, toplokrvne...
A opet, nikad dostupne
ovom temom sam hteo dotaći vaše kontove, a ne književno tuđe.
Imaš sve, sve al na kraju .....
.....to sve ti ne vredi nićemu, nikome , nizašta..
sediela bih i jela... i tako po ceo dan.. pošto bi bilo dosadno pretpostavljam.
Otišao kući. Pravio da se ništa nije desilo.
A posle?

ovde svi lazu, kladim se da bi vecina prvo pokupila sve moguce spravice iz sex shopova
Šta bi ste radili?
Elem, da pojasnim.
Zamislite da se jedno jutro probudite, ustanete, i skontate da se celi svet "zamrzao".
To jest, da se sve, vaša okolina zajedno sa planetom, "zamrznula". Sve stoji, auta u pokretu, avioni na nebu, čaša u padu na pola puta do poda, ljudi na ulici, semaforima, radnjama i kućama kao lutke u izlogu.
.Da ste lekar, koga bi lečili?
Da ste zidar, kome bi zidali? A muzičar? Kome bi pevali i mixeve pravili?
Da ste policajac, vojnik, kome bi ste implementirali ustav?
Da ste lopov, kome da kradete kad vam je sve na dlanu?
Mislim da svakome od nas to treba, da pogleda u sebe, jer ostali bi ste sami sa sobom.
Sebe bi krali, sebe hapsili, sebi navukli para i para, vila, kamiona i bogatstva, koje je bezvredno u tom aspektu, sebe bi lećili, sebe bi voleli, sebe bi ebali i sebi se divili.
Sebe bi hranili, oblačili po posednjoj modi (relativno u tom okruženju)
Sebi bi izdavali cd ove, sebe stavili u farmu i u tv dnevnik.
Vaš prdež bi se ćuo do amazona, ali, u amazonskim šumama ne bi bilo ikog da ga ćuje...
Sebi bi pisali, snimali filmove, i pravili cirkus colorado.
Dokle i kako?
Jedini lik na zemlji, u savremenosti temporalno iskočen, zamrznut....
O da, toliko bi vremena imali (večnost) da naučite i pilotirati, i podmornicu preko atlantika prevesti... kome?
Na kraju, kad sve isfurate... kome i cemu?
E to želim ovim topikom da vidim.
...Izeš pravo, za tebe je tehnika.za traženje uzroka tog što se desilo...pitala bih se u čemu je fazon,

zaboravih, ali nema veze...

Šta bi ste radili?
Elem, da pojasnim.
A svoj zivot ne zivi sam
Sigurna?