Zaljubljivanje u profesora/profesoricu

Ja sam bila u vezi sa profesorima matematike, fizke, hebrejske istorije, religije, istorije, direktorom skole, sa sinom od vlasnika skole, a on nam je kao predavao ekonomiju, a samo se tu motao da pokaze kako je zgodan, a u stvari, nije smeo da kaze da je ozenjen.

Ti si imala baš mnogo veza, Pevačice. Svaka čast što si sačuvala čednost. :) Verovatno si prolazila kroz razna i teška iskušenja. :P

Veceras sam sa drugaricom usao u jednu vrlo ozbiljnu raspravu. Pricala mi je o nekoj svojoj drugarici koja se zaljubila u svog profesora. Ja sam rekao da to nije nista cudno i da je to samo jedna faza u odrastanju, ona ipak misli da je to bolesno i da nikada ne bi mogla da se zaljubi u svog profesora. Posto mislim da sam ja u pravu a takodje i ona, resili smo da na forumu vidimo sta ostali ljudi misle o tome. Ako je neko imao slicno iskustvo ili zeli da kaze svoje misljenje na ovu temu, samo izvolite.

Svidžao mi se jedan prof. sa faxa, mlad i naočit. Malo sam očijukla s njim i umesto 9, dobila sam 10 na ispitu.:D
(kao i ostale cure:rida:) :lol:

kod mene na faksu sve bili neki ruzni asistenti, tpicne streberske face....baksuz :lol:

Mora da si studirala masinski? Tamo su sve rugobe.

Ti si imala baš mnogo veza, Pevačice. Svaka čast što si sačuvala čednost. :) Verovatno si prolazila kroz razna i teška iskušenja. :P

Jao, jesam. Ipak, uspela sam da ostanem cestita i cedna do dana danasnjeg, iako imam novu simpatiju, sa kojom cu se uskoro smuvati. ;)

Veceras sam sa drugaricom usao u jednu vrlo ozbiljnu raspravu. Pricala mi je o nekoj svojoj drugarici koja se zaljubila u svog profesora. Ja sam rekao da to nije nista cudno i da je to samo jedna faza u odrastanju, ona ipak misli da je to bolesno i da nikada ne bi mogla da se zaljubi u svog profesora. Posto mislim da sam ja u pravu a takodje i ona, resili smo da na forumu vidimo sta ostali ljudi misle o tome. Ako je neko imao slicno iskustvo ili zeli da kaze svoje misljenje na ovu temu, samo izvolite.

Bla... oko čega se vi deco zamarate... Korisnije bi bilo da se ****** za to vreme.

Back