Zaljubljivanje u gejeve

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li (čula u "popularnoj psihologiji") "sama sebe sabotiram" unapred, znajući da nemam šanse, ili mi se prosto ta osoba dopadne bez obzira na pol?

Tema mi nije baš najjasnija.

Nikad ne bih mogla gajiti osećanja drukčija od drugarstva spram homoseksualaca (s dvojicom sam odlična, a s trećim se uvek slatko ispričam kad se sretnemo). Ne privlače me ni metroseksualci, kad smo već kod toga. Zaista su mi zanimljive žene koje "pate" od te bolesti, volela bih da znam po kojem im sistemu mozak radi.

Tema mi nije baš najjasnija.

Nikad ne bih mogla gajiti osećanja drukčija od drugarstva spram homoseksualaca (s dvojicom sam odlična, a s trećim se uvek slatko ispričam kad se sretnemo). Ne privlače me ni metroseksualci, kad smo već kod toga. Zaista su mi zanimljive žene koje "pate" od te bolesti, volela bih da znam po kojem im sistemu mozak radi.

Ne , ne to nije mozak već srce, devojka se zaljubila u mladića (baš čudno ) za koga se zna ili se ispostavilo da je homoseksualac. Nije se ona zaljubila u homoseksualnost već u mladića.

SAMO SE VI PEDERIŠITE

Mene veseli jedna stvar.
Dvoje pederčina nikada neće dati nasljednika / dijete
Dvije lezbače nikada neće dati nasljednika / dijete

Njihova loza završava kad oni crknu. Nema prenošenja gena, odlazite u zaborav i vi i vaše slobodne ideje.

Vi ste kao bolest, priroda čisti ono što je loše.

SAMO SE VI PEDERIŠITE

Mene veseli jedna stvar.
Dvoje pederčina nikada neće dati nasljednika / dijete
Dvije lezbače nikada neće dati nasljednika / dijete

Njihova loza završava kad oni crknu. Nema prenošenja gena, odlazite u zaborav i vi i vaše slobodne ideje.

Vi ste kao bolest, priroda čisti ono što je loše.

Homoseksualnost se ne prenosi sa roditelja na decu genetski. A naravno isti mogu imati decu iz hetero-veze/odnosa što opet ne znači da će ta deca biti homoseksualci. Naprotiv verovatnoća za tako nešto je manje više jednaka kao i za ostalu decu.
Homoseksualnost se ne može uništiti niti to "priroda čisti" (kao što se riđi ljudi ne mogu uništiti makar ih sve pobio) već je to deo prirode.

• Podržavam
Reactions: DUH

Back