Pa eto trebalo mi je negde da se olaksam...Nisi gresna, ali si napravila grijeh sta si se klonirala da nam isprcicas pricu koja te mucila.
Par zdravo Marija i ocenasa ili stagod se molila ce rijesiti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto trebalo mi je negde da se olaksam...Nisi gresna, ali si napravila grijeh sta si se klonirala da nam isprcicas pricu koja te mucila.
To je zato što su vaši sveštenici naperlitani i obrijani. Mada i ovi naši mlađi svešteneci furaju fensi kratke bradice.Joooj, i meni se jedan pop svideo pre desetak godina.
Ateista sam, bila i biću..
Elem, obilazili smo Sr. Karlovce i pored sve lepote u karlovačkoj Bogosloviji, došao je pop da nam priča o umetničkim delima, istorijatu, nastanku, o umetnicima.
Kako je pričao, sve nas je obuhvatao pogledom, svako je imao utisak da se samo, i isključivo, njemu obraća, tako i ja.
Volim tamne ili kestenjaste oči a ovaj pop imao svetle, kao zainat...
Sećam se kako je imao lepe negovane ruke, duge klavirske prste..
Ja, koja nikada, ili skoro nikada, ne obraćam pažnju na takve stvari niti ih zapažam, kod ovog popa sam za vreme tog kratkog predavanja zapazila sve. Čak mi se i mantija dopala iako popove ne volim nikako.![]()
Joooj, i meni se jedan pop svideo pre desetak godina.
Ateista sam, bila i biću..
Elem, obilazili smo Sr. Karlovce i pored sve lepote u karlovačkoj Bogosloviji, došao je pop da nam priča o umetničkim delima, istorijatu, nastanku, o umetnicima.
Kako je pričao, sve nas je obuhvatao pogledom, svako je imao utisak da se samo, i isključivo, njemu obraća, tako i ja.
Volim tamne ili kestenjaste oči a ovaj pop imao svetle, kao zainat...
Sećam se kako je imao lepe negovane ruke, duge klavirske prste..
Ja, koja nikada, ili skoro nikada, ne obraćam pažnju na takve stvari niti ih zapažam, kod ovog popa sam za vreme tog kratkog predavanja zapazila sve. Čak mi se i mantija dopala iako popove ne volim nikako.![]()
Pitaj ga da li si grešna na jedan dejt.Od malih nogu sam velika vernica i posvećena molitvi i Bogu. U crkvi koju posećujem nedavno je sveštenik postao momak kojo je sa mnom ošao u osnovnu školu (imamo 28 godina). Kad smo bili deca nije mo bio nimalo simpatičan, baš me nervirao. Niti sam ga zamišljala da bi ikada mogao postati ovo. Ali sada... Tako je fin, prijatan, topao... i jako lep. Ne izlazi mi iz glave u poslednje vreme. Čini mi se da sam se zaljubila u njega. I ne bi to bio valjda toliki problem da nije oženjen... tako želim da ga zagrlim, poljubim... Maštam o nama stalno. A nikad ga neću imati, nema ni 1% šanse izgleda. Da li sam grešna... ali valjda ne biramo mi u koga ćemo se zaljubiti.
Nije kod tebe @**Freya** suprotno.
Kod mene je suprotno, ne mogu popove da gledam tim ocima...toliko daleko ide da se pitam kako zene mogu da se udaju za popove. Kako...skinuti...mantiju...ili u mantiji, ne mogu ni da zamisljam.
Na odmoru nekad bio povoljniji katolicki hotel, pansion, sta god.
Stavili Devicu iznad kreveta.
Nisam mogla da se opustim ispod nje, kako pocnem tako mi nesto grtko, gresno.
Crkve i sex mi ne idu u istu supu.
Harizmatican ocigledno.Nije kod tebe @**Freya** suprotno.
Napisala sam da sam ateista, ne volim popove o tome sam više puta pisala...
Ovo sam pomalo šaljivo pomačo iytinito napisala.
Čovek nije bio mlad, nije imao ni impozantnu visinu ali je imao nešto čime nas je plenio.
Pre svega, znao je sve o umetničnikim delima, nastanku, tehnikama kojima su slike rađene, a bilo je slika da pozavide i poznati svetski muzeji.
Način na koji nam se obraćao, sveukupno nam pružajući pažnju, vredan je da se s vremena na vreme setim.
I nisam samo ja izašla sa takvim osećajem, svi su bili na isti način oduševljeni.
Jednostavno, čovek je imao 'ono nešto'....
Da, veoma.Harizmatican ocigledno.
Ko se još može ložiti na sveštenike?Ljudi ne ložite se, ovo je neki perverznjak sa ljisa otvorio temu![]()
Ko se još može ložiti na sveštenike?
Šala...ali meni su oni nekako asocijacija na neku ozbiljnost,smrt,patnju...nikako na ljubav i slična stanja.![]()
Jesam,ali ni tada mi nije "to bilo to",odnosno to sto je bio svestenik mi je kvarilo ljubavnu pricu.Nisi gledala Ptice umiru pevajući?![]()
O Boze. Ja sam dosala da se olaksam ovde i cujem poneko misljenje, mozda savet...Ljudi ne ložite se, ovo je neki perverznjak sa ljisa otvorio temu![]()
Jesam,ali ni tada mi nije "to bilo to",odnosno to sto je bio svestenik mi je kvarilo ljubavnu pricu.![]()
O Boze. Ja sam dosala da se olaksam ovde i cujem poneko misljenje, mozda savet...
Da,ali to"zabranjeno voce" meni nekako nije interesantno.Pa to je bila suština da je on hot i zabranjeno voće![]()
Prvo treba da prihvatis da nisi nikakva vernica, nego folirant...Bojim se da ipak mogu da izgubim. Mislice najgore o meni. A kako da ocekujem da ista prihvati.... u celoj takvoj situaciji u kojoj je. Ocigledno je sta moze jedino osecati, prema svojoj zeni...
Prvo nek promeni se pomiri sa time, da nije vernica. Jer bas tako nastupanje mi bode oko...Nisi gresna, ali si napravila grijeh sta si se klonirala da nam isprcicas pricu koja te mucila.
U redu, svako ima pravo na svoje misljenje. Ja znam ceku sam posvecena odmalena, i sta sad osecam.Prvo treba da prihvatis da nisi nikakva vernica, nego folirant...
... Tako je fin, prijatan, topao... i jako lep. ......... Čini mi se da sam se zaljubila u njega.
Bolje u ista nego u nista![]()