- Poruka
- 7.009
Ne mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile.
Sa jednom znam na čemu sam, sa drugom opet vidim nešto novo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile
vreme je za trojkuNe mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile.
Kreni s tim da sebi mozda jednostavno priznas da nisi monogaman. Mozda ti se otvori potpuno nov svet olaksanja od seranya, divnih carolija i kvalitetno ispunjenog vremena.Ne mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile.
Opisa mene 101 %.Možda zaista nije. To je naprosto emocionalna struktura takva. Ljudi koji nisu monogamni uživaju u stvaranju mozaika od više osoba: jedna je sexy, druga odana, treća duhovita, ova mlada dovro dupe, ova starija dobro iebe, sa jednom sladoled sa drugom sex, sa trećom dublji razgovor itd... To je takav mozak i tu nema promene
To nije uopšte retkoOpisa mene 101 %.
Ех, такви смо ти ми коњи врани, незавезани...Pa za ljubav treba imati valjda nekakav integritet
Ne zaljubljuješ se što te neka pogledala, već što ima nešto što ceniš, makar dupe i sise
Raspored i udri! Uvek jedna ispadne ali zato barrm pet treba da ih bude.Ne mogu da odaberem tek tako, bukvalno su mi podjenako mile.
Ok, ja ne kažem da sam spešl.To nije uopšte retko
Kapiram, fali ti tudja ruka.Ја сам такав јер стварно немам шансе ни код једне, немам којој конкретно да поклоним своју пажњу и заљубљеност јер ниједна то неће од мене. Кад сам већ усамљен може ми се, али немам користи од тога и само се патим, волео бих да будем са једном срећно и да скроз заборавим на све друге. Која прва мени ја први њој али под условом да ми се она свиђа јер сад имам неке критеријуме, ја сам скоро на изволте. Цео живот сам несрећно заљубљен, то објашњава што сам тако негативан и несрећан, довољно је да ми нека привлачна девојка упути неку лепу реч из куртоазије и већ сам заљубљен.
И мало туђег, топлијег и облијег телаKapiram, fali ti tudja ruka.![]()