Olga:... Inace, moj decko je jedna jedina osoba sa kojom sam se upoznala od 127 njih sa kojima sam kontaktirala preo ICQ-a. ...
:shock: :shock: :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Olga:... Inace, moj decko je jedna jedina osoba sa kojom sam se upoznala od 127 njih sa kojima sam kontaktirala preo ICQ-a. ...
Hehehe, desava se...little:i onda se lepo zaljubi u njega :wink:

Saint:Olga:... Inace, moj decko je jedna jedina osoba sa kojom sam se upoznala od 127 njih sa kojima sam kontaktirala preo ICQ-a. ...
:shock: :shock: :shock:
Gazdarica:Hehehe, desava se...little:i onda se lepo zaljubi u njega :wink:![]()
Pa, ne znam... Mozda i jesam... Bitno je da je lijepo... I da traje,(bar za sad)...Incognito:Gazdarica:Hehehe, desava se...little:i onda se lepo zaljubi u njega :wink:![]()
ho, ho, Gazdo... pa je l' to konacno indirektno priznajes da si ze zaljubiska?![]()
Gazdarica:Hehehe, desava se...little:i onda se lepo zaljubi u njega :wink:![]()
Saint:Svako ko je na pragu zaljubljivanja u doticnu osobu na netu neka pod hitno nabavi kamericu (1.200din) i skine programcic Paltalk sa neta i kaze 'izabraniku srca svog' da uradi isto. Ipak nije sve u cudnom sklopu mozdanih vijuga koje se poklapaju kod oboje...ima neceg i u spoljasnjem izgledu. Ne vredi zaljubljivati se bez toga. Jasno je da ce kamera dati verniju sliku od obicne fotke koja na kraju krajeva i ne mora da bude prava (njegova/njena).
Pa povrsni stvore, kako zamisljas da se sklopis sa nekim a samo ti prica valja, ili eto ako se ide tvojom logikom, sta ces ako ti prica usahne,?older:Saint:Svako ko je na pragu zaljubljivanja u doticnu osobu na netu neka pod hitno nabavi kamericu (1.200din) i skine programcic Paltalk sa neta i kaze 'izabraniku srca svog' da uradi isto. Ipak nije sve u cudnom sklopu mozdanih vijuga koje se poklapaju kod oboje...ima neceg i u spoljasnjem izgledu. Ne vredi zaljubljivati se bez toga. Jasno je da ce kamera dati verniju sliku od obicne fotke koja na kraju krajeva i ne mora da bude prava (njegova/njena).
Kako si ti jedna povrsna osoba-a zar ne moze da ti se svidi neka osoba iskljucivo na osnovu onog sto ima u glavi pa nek je i ruzna?Lepota usahne a ako nemas dobrog i inteligentnog sagovornika i partnera pored sebe onda mozes samo da se zaebes u zivotu
Stvarno,pazi...Meni se desilo da sam se bas zagrejala za jednog tipa preko neta a da ga nisam ni videla...A kad sam ga videla,pobegla sam...Ruznije stvorenje nisam videla ni u horor filmovima!Moj savet ti je da trazis da ti posalje sliku!007:Stvarno treba da se pazis, mozda je ruzan, mozda je ludak, mozda te je nesto slagao (za godine, ime). Tako sam ja zezao jednu na krstarici sa 19 god. :? Posle nekog vremena me je pitala da mi bude devojka i da se smuvamo :shock: :shock: :shock: ! Stvarno se pripazi, u casopisu BRAVO pise o takvim stvarima.Puno srece! :wink: :wink: :wink:
ops: I ja sam se relativno skoro zaljubila preko neta. A pri tom imam 25 god i ne ocekuju se od mojih vrsnjaka takve stvari. Tip je totalno ok,bar preko neta, i cini mi se kao da bih ceo zivot mogla da provedem sa njim. On je Amerikanac i sve je bilo super dok on nije poceo da se raspituje preko americke ambasade za dokumenta koja su mi potrebna da bih dobila vizu. Zapeo i pare za kartu da mi posalje itd. Tu sam se ja malo zapitala, a onda trkom nestala. Sve, sve, ali net je jedno, a realnost nesto sasvim drugo. Mada odusevio me je sto nije odmah trazio sliku i kako to vec ide. Bas smo se dopisivali, ali osetila sam kao da gubim kontakt sa spoljnim svetom
)...poceli da ostajemo kod kuce, da ne izlazimo...da se cujemo telefonom...ali i ja i on smo odbijali mogucnost da se prepustimo zaljubljenosti iako smo to u stvari radili
Jednog dana je puklo..u pozitivnom smislu
I ja i on smo napisali skoro istovremeno mail o svojim osecanjima ( a to koliko puta smo napisali istovremeno istu recenicu, radili iste stvari i tako to da ne i pominjem) i tako je pocelo. Proslo je 2 meseca pre nego sto smo se videli. Bili smo ludi od zaljubljenosti...Dan kad smo se sreli ostace mi zauvek u secanju kao jedan od najlepsih u mom zivotu posle koga su usledili samo sve bolji i bolji. Zajedno smo vec 9 meseci i svaki dan je kao u bajci...toliko ljubavi nisam nikada dozivela, toliko identicnu osobu meni nikada srela...I da mi je neko rekao da cu drugi deo moje duse sresti preko neta samo bih se sarkasticno nasmejala, ja nisam bila osoba kojoj je to ikada palo napamet - da nadje momka na netu, posto i nisam previse tu a i do tada mi se to nekako cinilo pacenicki...Nekako sam imala utisak da momke preko neta nalaze samo neke pacenice koje to ne mogu da urade in real life. Sada sam se uverila u drugacije. Zato devojke, sasvim je moguce da cete naci cak i savrsenu osobu za vas na ovim prostorima
Ipak naravno, oprez nije naodmet.Serendipity:Nekako sam imala utisak da momke preko neta nalaze samo neke pacenice koje to ne mogu da urade in real life. Sada sam se uverila u drugacije.

dena:Chatujem sa jednim deckom i cini mi se da ga poznajem ceo zivot,i da se zaljubljujem u njega.Ne znam ni kako izgleda.Ima li neko slicna iskustva.Koliko je dobro zaljubiti se preko neta?