mlelovic
Početnik
- Poruka
- 3
cao amfibijo ajde malo da chatujemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To si u pravu,uvek je jace od nas! Ali kad chatujes sa nekim dobijes sasvim drugu sliku o toj osobi nego sto je u stvarnosti. Ima puno debila koji se pretvaraju da su nesto drugo.NatasaNatasa:Zaljubljivanje je osećaj koji nije uslovljen fizičkim doživljajem. Valjda tako. Isto kao kad ti osoba sa kojom si šapuće na uvce ... pa se naježiš od glasa, a ne od njega samog.
pa sto si stalno ovdeVragolasta Amfibija:mnogo se chatuje
stvarno preteruju
geco:To si u pravu,uvek je jace od nas! Ali kad chatujes sa nekim dobijes sasvim drugu sliku o toj osobi nego sto je u stvarnosti. Ima puno debila koji se pretvaraju da su nesto drugo.
Ako su ok na net-u sto nebi i u RL bili takvi sto se skrivaju iza svojih slova.Sto je realnost toliko strasna?NatasaNatasa:Nekad se i ne pretvaraju .... nekad su osobe to što jesu, ali imaju mali problem da u RL upoznaju nekog: možda zato što i nisu toliko privlačne, možda zato što su van nekih tokova ... ko zna
ma ok je to nego vecina uvek preuvelicava svoje osobineNatasaNatasa:Nije realnost strašna, nego mi imamo prevelika očekivanja.
Dopisuješ se sa nekom devojkom i odmah je zamisliš kao extra zgodnu, prelepu i umiljatu .... kad je vidiš, shvatiš da ispred tebe stoji buckasta, šarmantna i jedna sasvim obična devojka. Bez obzira što si sa njom npr. imao savršenu komunikaciju, tu barijeru ne možeš da prebrodiš, jer si očekivao nešto sasvim sasvim drugo ...
Eto, tako se stvaraju sve nepravilnosti na Netu.
NatasaNatasa:Ovaj Net dodje kao stepenik ... naravno da je bolji živ razgovor i kontakt, pa veza se bez toga ne može ni ostvariti.
NatasaNatasa:Veliki je problem što se ljudi sve manje upoznaju uživo ... mislim, izadješ sa društvom, ali od upoznavanja sa nekim u klubu ni traga ni glasa. Niko više ne prilazi. Sećam se ranije, odnosi su bili drugačiji, nije mogao da prodje ni jedan izlazak a da nekog ne upoznamo ... vreme se promenilo, momci su sada postali malo škrti i na rečima i na delima .... ne prilaze više kao pre ....

NatasaNatasa:Pa priznaj supertajni da je tako ....
A jel ti priznajes da su se i devojke promenile?NatasaNatasa:Pa priznaj supertajni da je tako ....
ops:Pera_Zdera:A jel ti priznajes da su se i devojke promenile?
PS Bilo je 100 tema na ovu tematiku... Meni isti djavo kako se upoznao...svejedno je...
hmmmm... ima i gorih.... oni koji dolaze na forum da ebu nekog.... bzvz :?Gazdarica:Ne samo da je moguce, nego se nerijetko i desava...Devilishgirl:zar je stvarno moguce da neko dodje na net s namerom da ebe nesto?
E sad, koliko njih uspije u tom naumu, vec je druga prica...![]()
Ali, slicna stvar je i sa izlascima u RL, s tim da je vecina ipak manje sigurna pa svoje zelje teze ispolji...
ops:Ju.. ja konto da si ti neko 85-o.NatasaNatasa:Priznajem pero i da smo se mi promenile .... niko to ne osporava .... ali mi nekako žao što muškarci nisu muškarci .... i što im treba Net da bi se osmelili da kažu ili urade nešto ... da iskažu ono najdublje, da pokažu neke svoje ''druge strane'' .....
To su samo slova i brojevi koji padaju po ekranu.
Petar_Pan:@Bobo
Naravno da je RL cilj... pa gde ti zivis...![]()
Prvo se dogovoris sama sa sobom jel zelis nesto... i ne gledaj jel radi... jer je to tebi nebitno...