ZALJUBITI SE PREKO NET-a

NatasaNatasa:
Zaljubljivanje je osećaj koji nije uslovljen fizičkim doživljajem. Valjda tako. Isto kao kad ti osoba sa kojom si šapuće na uvce ... pa se naježiš od glasa, a ne od njega samog.
To si u pravu,uvek je jace od nas! Ali kad chatujes sa nekim dobijes sasvim drugu sliku o toj osobi nego sto je u stvarnosti. Ima puno debila koji se pretvaraju da su nesto drugo.

geco:
To si u pravu,uvek je jace od nas! Ali kad chatujes sa nekim dobijes sasvim drugu sliku o toj osobi nego sto je u stvarnosti. Ima puno debila koji se pretvaraju da su nesto drugo.

Nekad se i ne pretvaraju .... nekad su osobe to što jesu, ali imaju mali problem da u RL upoznaju nekog: možda zato što i nisu toliko privlačne, možda zato što su van nekih tokova ... ko zna

Nije realnost strašna, nego mi imamo prevelika očekivanja.
Dopisuješ se sa nekom devojkom i odmah je zamisliš kao extra zgodnu, prelepu i umiljatu .... kad je vidiš, shvatiš da ispred tebe stoji buckasta, šarmantna i jedna sasvim obična devojka. Bez obzira što si sa njom npr. imao savršenu komunikaciju, tu barijeru ne možeš da prebrodiš, jer si očekivao nešto sasvim sasvim drugo ...
Eto, tako se stvaraju sve nepravilnosti na Netu.

NatasaNatasa:
Nije realnost strašna, nego mi imamo prevelika očekivanja.
Dopisuješ se sa nekom devojkom i odmah je zamisliš kao extra zgodnu, prelepu i umiljatu .... kad je vidiš, shvatiš da ispred tebe stoji buckasta, šarmantna i jedna sasvim obična devojka. Bez obzira što si sa njom npr. imao savršenu komunikaciju, tu barijeru ne možeš da prebrodiš, jer si očekivao nešto sasvim sasvim drugo ...
Eto, tako se stvaraju sve nepravilnosti na Netu.
ma ok je to nego vecina uvek preuvelicava svoje osobine

NatasaNatasa:
Ovaj Net dodje kao stepenik ... naravno da je bolji živ razgovor i kontakt, pa veza se bez toga ne može ni ostvariti.

14.gif

Veliki je problem što se ljudi sve manje upoznaju uživo ... mislim, izadješ sa društvom, ali od upoznavanja sa nekim u klubu ni traga ni glasa. Niko više ne prilazi. Sećam se ranije, odnosi su bili drugačiji, nije mogao da prodje ni jedan izlazak a da nekog ne upoznamo ... vreme se promenilo, momci su sada postali malo škrti i na rečima i na delima .... ne prilaze više kao pre ....

NatasaNatasa:
Veliki je problem što se ljudi sve manje upoznaju uživo ... mislim, izadješ sa društvom, ali od upoznavanja sa nekim u klubu ni traga ni glasa. Niko više ne prilazi. Sećam se ranije, odnosi su bili drugačiji, nije mogao da prodje ni jedan izlazak a da nekog ne upoznamo ... vreme se promenilo, momci su sada postali malo škrti i na rečima i na delima .... ne prilaze više kao pre ....

.....................8) :!: :?:

citam
da razumem ja sve ovo
ali kako sebi reci "necu se zaljubiti" kako znati da je to "on" ili "ona" prava osoba sa druge strane
meni je to tesko, sad to tek vidim
kako sebi dokazati da je to samo "net" ljubav
da nece nikada tu nista biti i kako nastaviti i dalje uzivati u tom "prijateljstvu" kako?

...da bi se duhovna ljubav odrzala mora da se podkrepljuje i fizickom ljubavlju inace ce da nestane u snovima :oops:

Pera_Zdera:
A jel ti priznajes da su se i devojke promenile?

PS Bilo je 100 tema na ovu tematiku... Meni isti djavo kako se upoznao...svejedno je...

Priznajem pero i da smo se mi promenile .... niko to ne osporava .... ali mi nekako žao što muškarci nisu muškarci .... i što im treba Net da bi se osmelili da kažu ili urade nešto ... da iskažu ono najdublje, da pokažu neke svoje ''druge strane'' .....

Gazdarica:
Devilishgirl:
zar je stvarno moguce da neko dodje na net s namerom da ebe nesto?
Ne samo da je moguce, nego se nerijetko i desava...
E sad, koliko njih uspije u tom naumu, vec je druga prica... :roll:
Ali, slicna stvar je i sa izlascima u RL, s tim da je vecina ipak manje sigurna pa svoje zelje teze ispolji...
hmmmm... ima i gorih.... oni koji dolaze na forum da ebu nekog.... bzvz :?

hm lepa tema nema sta
pa ja sam malo tezi slucaj ovde
ja sam pobegla sa jednog foruma ovamo misleci ovde nema toga, dopisivala sam se sa jednim tipom uh, sto neko gore rece "imao je sve ono sto sam zelela" ali sam pobegla, poceo je da bude malo agresivan, nestrpljiv, mojih godina nekako je bio ili cak i stariji, bas idealan muskarac,a ja sam plasljiva, nedokuciva, retko kome dam da prodre u moje misli i moja osecanja, nisam hladna osoba ali sam veoma oprezna, za svaku sitnicu placem i povlacim se, neznam cak ni da se raspravljam .......to sam ja

e sad evo ovde primer , naletim ponovo na tipa koji je pa onako ok, ima sve ono sto ja volim , plave oci , smedju crnkastu kosu ali je mladji ali ima ovaj puta jezik koji zna da povredi

e sad sam napokon sama

pitam vas koji je point imanja "internet ljubavi" koji je
sve to se da doziveti u RL a ne u VL
ja nikoga nikada nisam vukla za rukav ili mamila ga da se sa mnom dopisuje
ali eto 2 puta je isto ispalo
pa sve to boli

sad se pitam da li mi stvarno ovde dolazimo samo zbog ljubavi

ja sam volela da se salim ali ......:oops:

NatasaNatasa:
Priznajem pero i da smo se mi promenile .... niko to ne osporava .... ali mi nekako žao što muškarci nisu muškarci .... i što im treba Net da bi se osmelili da kažu ili urade nešto ... da iskažu ono najdublje, da pokažu neke svoje ''druge strane'' .....
Ju.. ja konto da si ti neko 85-o.
Pa da ni zene nisu zene... :roll: :lol: To su samo slova i brojevi koji padaju po ekranu. :lol:
Nekom tipovi kazu... i ovako i onako... valjda isto ko i devojke...

@Bobo
Naravno da je RL cilj... pa gde ti zivis... :lol:
Prvo se dogovoris sama sa sobom jel zelis nesto... i ne gledaj jel radi... jer je to tebi nebitno...

Pa i ja mislim da chitava stvar treba biti nekako svrsishodna, tj preko neta se upoznati, pa valjda otici na pice ili gde se vec ide u takvoj situaciji i onda videti imali sve to neku buducnost. A samo chetovanje kao ostvarivanje te ljubavi je glupost, za takvo neshto chovek mora biti verovatno jako usamljen. Mada, kao fenomen zna se samo od sebe nametnuti, ali mislim da na kraju svi gube osim telekoma i internet provajdera, oni ce prebrojati cash ;)

Back