Sedef
Početnik
- Poruka
- 41
Chatovala sam u radno vrme preko ICQ. U to vreme i nisam imala nekog posla pa je ICQ bio super stvar za ubijanje vremena na poslu. Bilo je zabavno, razgovaras sa razlicitim ljudima, o razlicitim temama. Onda se pojavio neko kome sam se radovala svaki put kad se pojavi ''online'', neko zbog koga sam otkacinjala sve ostale ICQ friend-ove, neko ko je sve vise poceo da mi zaokuplja paznju. Mojih je godina, ali je (tada) ziveo u Australiji. Zaljubla sam se. NE pitajte sta sam sve pomislila o sebi kad sam skontala da sam odlepila za nekim koga nisam uzivo videla...najblaze receno, mislila sam da sam poremetila pamecu. Ali..i on se zaljubio u mene. I sta se dogodilo - došao je iz Australije (bez neke velike mogucnosti da se tamo ponovo vrati(mo)) zbog mene, zbog nas, i zajedno smo četiri godine,planiramo zajedničku buducnost. Srecna sam. POznajem jos nekoliko parova koji su se upoznali na isti ili sličan nacin, neki su i dalje zajedno, neki ne, ali to ne zavisi od nacina na koji su se upoznali...
šta reći a ne zaplakati ??????????