Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.196
ja sam jednom bio u "forumashkoj" vezi..... i bash je lepo bilo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim sva si osurenaDevilishgirl:**** nisid1:trenutno sam u trecoj "forumaskoj" vezi i ni jedan put nisam nikoga "bario" ..![]()

Zaljubiti se preko Neta je mnogo gadna stvar, pogotovo kada te ta osoba obori sa nogu svojom pricom...tj.pisanjem...Ja sam sada sa momkom koga sam nasla preko krstarice.Smesno znam, pogotovo mi je smesno sada kada sam videla da ga ne poznajem!Devojke, be'z te od takvih, ili ih prihvatite ali sa dozom rezerve, nikako sve karte na sto, kao ja, glupaca....Tommy_V:Zaljubljivanje preko neta je kada ti se neko dopadne zbog onoga sto je izabrao da napise ili zbog nacina na koji je izabrao da se ponasa. mahom, to ima malo veze sa fizickom privlacnoscu, ali ne treba potcenjivati sklonosti i istinitost izjava.
pazi kad nisam pomenuo vanilice?!
NatasaNatasa:Ko se zaljubljuje preko Net-a?
Kako uopste dolazimo do saznanja da smo se zaljubili u nekog, sa kim komuniciramo na ovaj nacin?
Da li je mozda ova zaljubljenost mnogo ''dublja'' od one koja se zasniva na fizickoj reakciji kad vidimo neku osobu uzivo?
Devilishgirl:pusenje je pocelo tek posle godinu![]()
nije imao fotku..
dosadan si s generalizacijom..
snosaj efendija:Na forumu najvise lazu zene.
snosaj efendija:STA SE UZBUDJUJES? NA FORUMU LEZBACE I KURVETINE OBAVEZNO POMINJU TUDJE MAJKE, DEVOJKE ILI SESTRE.TESE SE DA SU SVE KAO ONE A KLADIM SE DA POLA NJIH KUCA POSTOVE STOJECI JER NE MOGU DA SEDNU ZBOG RAZVALJENE CMARULJE.
snosaj efendija:DESAVA SE CESTO.ZENE SU ***** U VELIKOJ VECINI
snosaj efendija:Najveci gabor je Gazdarica (video sam sliku u profilu pre par nedelja) a najvece ***** je jedna Novosadjanka.
Devilishgirl:i sta ti to govori? mislis da nema nista izmedju redova? ne zalazis u psihologiju? sasvim dovoljno..ja i dalje ostajem pri svom stavu..razmisli malo sta je uzrok, sta posledica..i necu da ogovaram coveka.