Zaljubite se lako?

Оговарам на уводну тему, зар еј битно кад је постављено питање кад има универзални карактер?
А то с другим погледом и разговором...
Научно је доказано да човек упрве три секунде контакта с неким добија преко 5000 различитих информација од којих је 97% на несвесном нивоу...
И тад формира мишљење о другом за цео живот...
Само што људима обично треба више времена да исто искристалишу на свесном нивоу...

*ebes nauchnike,kod mene to ne funkcionise tako.

Navikla sam da budem zaljubljena, i najjaca sam osjecanja imala prema momcima sa kojima nikada nisam bila!
Idealizujem ih, prikazem kao mala bozanstva i dobro funkcionisemo dok ne dodje do neceg konkretnog i ja sjasem sa oblaka.

Ne secam se da sam ikada bila zaljubljena u samo jednu osobu, pored decka je tu uvijek neka tiha patnja.
Joj, da me sada cuje!

Navikla sam da budem zaljubljena, i najjaca sam osjecanja imala prema momcima sa kojima nikada nisam bila!
Idealizujem ih, prikazem kao mala bozanstva i dobro funkcionisemo dok ne dodje do neceg konkretnog i ja sjasem sa oblaka.

Ne secam se da sam ikada bila zaljubljena u samo jednu osobu, pored decka je tu uvijek neka tiha patnja.
Joj, da me sada cuje!

jer jos nisi pronasla svoju srodnu dusu

Meni decko namigne i ja se zaljubim. Katastrofa, i ne upoznamo se, a ja se vec zaljubila.

;)
t.jpg

Back