P
PAN
Gost
Zaljubite se na prvi pogled, ili ste za polako a sigurno.A vremenom dodje do onog pravog
o usiju, nista ne vidite ni cujete osim nje (njega)?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bash si to nekako lepo rekao.a ja tu prvobitnu hemiju zovem zaljubljenost.a ono kasnije ljubav.tolstoj:licno iskustvo je takvo da se nemoze zaljubiti ali naravno da postoji hemija koja kazuje da je ta osoba bliska ili ce tek biti.Bez obzira na to sto je to prvi pogles,susret ili tako nesto.
Uh, bre! I to tebi nije lako zaljubljivanje!mici:Ja se ne zaljubljujem lako.Pre cetiri godine sam se neznam ni sama kako zianteresovala za jednog tipa i jos uvek sam zaljubljena u njega a da nikada nismo bili u vezi!
Anonymous:e ovde bi mogli da izlozite svoje interesantne price
o startovanju curi,ili momaka.
Da li imate nesto sto uvek pali?
i naravno da li ste pri tradicionalnom misljenju da ipak samo momak treba da bude taj koji pocinje ili je ok da to vazi i za curu
Pitam se da li bih sa tobom bio i dalje da procita samo jedan tvoj log s chata!Moon_flower:Ja jesam i jodh sam uvek sa njim![]()