Zaljubite se lako?

PAN:
Zaljubite se na prvi pogled, ili ste za polako a sigurno.A vremenom dodje do onog pravog:Do usiju, nista ne vidite ni cujete osim nje (njega)?
uh...zaljubljujem se tesko ali kad se desi...pa to je strasno...nego imam jedno pitanje:kako reagujete kad se zaljubite i kasnije saznate da je momak bas bas stariji od vas?

Ja sam tog mishljenja da ljubav na prvi pogled postoji,jer ako se zaljubish u nekoga na prvi pogled i ne znash mnogo o toj osobi,mislim da ipak volish tu osobu onakva kakva je..tako da ostalo nekada nije ni bitno:)))

kety, kad bi samo znala koliko je hektolitara "tecnosti" bilo proliveno , danima i nocima , u svako vreme i na svakom mestu ...
pa ja sam gori od Hitlera, to je bio pravi genocid...
pa sam joj onda pisao tajna pisma, koja nisu nikada poslana, citao ih ...
eh gde me sada vrati ...

Ниси написао коме одговараш од ових од пре 5 година...

Оговарам на уводну тему, зар еј битно кад је постављено питање кад има универзални карактер?
А то с другим погледом и разговором...
Научно је доказано да човек упрве три секунде контакта с неким добија преко 5000 различитих информација од којих је 97% на несвесном нивоу...
И тад формира мишљење о другом за цео живот...
Само што људима обично треба више времена да исто искристалишу на свесном нивоу...

pa kad se zaljubim onda se lako zaljubim tj odma. recimo da je uvek prvi susret bio, da kazem fatalan. ne mogu iskreno da se setim da sam se zaljubila u nekog posle 2 meseca recimo, mada kazu da se i to desava.

Back