Alisa_U_Zemlji_Chuda Domaćin Poruka 4.244 05.09.2010. u 01:30 - zaljubila se mala #26 The_Philosopher: Same here! Kliknite za proširenje... Ne mogu da verujem da postoji neko pametan kao sto sam ja Bar kad je ljubav u pitanju
The_Philosopher: Same here! Kliknite za proširenje... Ne mogu da verujem da postoji neko pametan kao sto sam ja Bar kad je ljubav u pitanju
G gost 223698 Domaćin Poruka 4.747 05.09.2010. u 01:32 - zaljubila se mala #27 Alisa_U_Zemlji_Chuda: Ne mogu da verujem da postoji neko pametan kao sto sam ja Bar kad je ljubav u pitanju Kliknite za proširenje... Ni ja da postoji neko tako narcisoidan, kao ja. Bar kad je ljubav u pitanju!
Alisa_U_Zemlji_Chuda: Ne mogu da verujem da postoji neko pametan kao sto sam ja Bar kad je ljubav u pitanju Kliknite za proširenje... Ni ja da postoji neko tako narcisoidan, kao ja. Bar kad je ljubav u pitanju!
GhettoBeograd Poznat Poruka 7.909 05.09.2010. u 01:45 - zaljubila se mala #28 FashionGirl93: i ja isto male nade polazem u to Kliknite za proširenje... devojcice izvini sto sto ti smetam ali dobar dan ja slobodan,meni se dopadas
FashionGirl93: i ja isto male nade polazem u to Kliknite za proširenje... devojcice izvini sto sto ti smetam ali dobar dan ja slobodan,meni se dopadas
G gost 223698 Domaćin Poruka 4.747 05.09.2010. u 01:47 - zaljubila se mala #29 GhettoBeograd: devojcice izvini sto sto ti smetam ali dobar dan ja slobodan,meni se dopadas Kliknite za proširenje... Blahahahahahahahahahahahahahha uuu Geto Elitni Šporeti sklanjaju šerpe pred tobom
GhettoBeograd: devojcice izvini sto sto ti smetam ali dobar dan ja slobodan,meni se dopadas Kliknite za proširenje... Blahahahahahahahahahahahahahha uuu Geto Elitni Šporeti sklanjaju šerpe pred tobom
GhettoBeograd Poznat Poruka 7.909 05.09.2010. u 01:51 - zaljubila se mala #30 The_Philosopher: Blahahahahahahahahahahahahahha uuu Geto Elitni Šporeti sklanjaju šerpe pred tobom Kliknite za proširenje... ne dobacuj kada je muvam ako je smuvam ima da se zahvalim na tome Vladi i Relji Spojler proseravanje u kasne sate matori
The_Philosopher: Blahahahahahahahahahahahahahha uuu Geto Elitni Šporeti sklanjaju šerpe pred tobom Kliknite za proširenje... ne dobacuj kada je muvam ako je smuvam ima da se zahvalim na tome Vladi i Relji Spojler proseravanje u kasne sate matori
GhettoBeograd Poznat Poruka 7.909 05.09.2010. u 02:14 - zaljubila se mala #32 naravno matori stavio sam prst u uticnicu za struju kao klinac i od tad sam lud
John Marston Domaćin Poruka 3.717 05.09.2010. u 02:16 - zaljubila se mala #33 Tebi to matori uzrecica? K'o moj drug, samo sto on umesto matori koristi bajo, i malo je emo...(doduse on ih mrzi... Paradoks )
Tebi to matori uzrecica? K'o moj drug, samo sto on umesto matori koristi bajo, i malo je emo...(doduse on ih mrzi... Paradoks )
GhettoBeograd Poznat Poruka 7.909 05.09.2010. u 02:24 - zaljubila se mala #34 Jok nemam ni jednu uzrecicu nego imam obicaj ponekad na net-u/rl oslovim nekoga tako... Poslednja izmena: 05.09.2010.
GrimReaper Iskusan Poruka 5.035 05.09.2010. u 04:49 - zaljubila se mala #35 GhettoBeograd: proseravanje u kasne sate matori Kliknite za proširenje... Bash je kasno... :0