donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
zalim sto sam vecerala
a mislila sam da necu...
a mislila sam da necu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dozvoli da ti nedostak hrabrosti otme trenutke koje možda više nikada ne možeš vratiti. Kako reče moj omiljeni pisac Meša Selimović "I radije pristani da te Bog pita zašto nisi to učinio, nego zašto si to učinio?"Ja sam slicnom problemu, jer ne znam kako da mu sve ispricam, a opet ne znam da li ce biti jos prilika za to, sa njim...
Ne dozvoli da ti nedostak hrabrosti otme trenutke koje možda više nikada ne možeš vratiti. Kako reče moj omiljeni pisac Meša Selimović "I radije pristani da te Bog pita zašto nisi to učinio, nego zašto si to učinio?"

Žalim što nisam zgazio autom Čedomira Jovanovića kad sam mogao...

Жао ми је што ТИФА није згазио Ч.Ј. кад је могао..
Ja se ne zezam...zaista sam mogao te davne 2001. I stvarno mi je žao jer bi to bio nesrećan slučaj...

Ja se ne zezam...zaista sam mogao te davne 2001. I stvarno mi je žao jer bi to bio nesrećan slučaj...

zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?

Жалим што нисам отишла на један дочек Нове године, раних деведесетих....
...А била сам позвана...и све би било другачије данас....ал, ебига.....
pa si i nas nasao da bedacis .....![]()

zalite li za necim sto ste u zivotu propustili?Mene s vremena na vreme tako uhvate neke lose misli.Ali ne znam na koji nacin da se otrgnem od istih?